Ece Erken-Serkan Uçar çiftinde noktayı bakın kim koydu?

Boşanma aşamasında olan Ece Erken-Serkan Uçar çiftinin cephesinde yeni bir gelişme yaşanıyor. Ece Erken şiddet gördüğü iddiasıyla Uçar'ı terk etmişti. Serkan Uçar Instagram’dan paylaşım yapıp eşiyle barışmak istediğini belirtti. Ancak Ece Erken’den yanıt gecikmedi. Güzel sunucu Ece Erken “Boşanma davasını bekliyoruz, nokta...” diye açıklama yaptı. Kavgalı Ece Erken-Serkan Uçar çiftinin soğuk savaşında son 'nokta'

Ece Erken-Serkan Uçar çiftinde noktayı bakın kim koydu?

Serkan Uçar ve eşi güzel sunucu Ece Erken birbirlerine ağır sözler sarf etmiş ve magazin gündemini bu şekilde meşgul etmişlerdi uzun bir süre. Fakat kısa bir süre sonra barıştıklarını ve anlaşmalı olarak boşanacaklarını da açıklamışlardı.

KAFALARI KARIŞTIRDI

Geçtiğimiz günlerde oğulları Eymen'le tatil yapan Ece Erken ile Serkan Uçar mutluluk pozu vermiş. Önceki gün dev sosyal medya platformu Instagram hesabından bir paylaşım yapan Serkan Uçar da kafaları karıştırmıştı.

SANA NE KARDEŞİM?

Serkan Uçar “Eğer iki insanın birlikte olması gerekiyorsa, eninde sonunda birbirlerine dönmenin yolunu bulurlar” notu yazdı. Uçar daha sonra bir takipçisine tepki göstererek “Sana ne kardeşim, ben karımı seviyorum. Barışmak istiyorum” dedi.

Ece Erken ise bu haberler ve paylaşımlar sebebiyle kendi sosyal medya platformu Twitter’dan yanıt verdi:  “Boşanma davasını bekliyoruz, nokta...”

Boşanmak için anlaşan çift geçtiğimiz günlerde böyle görüntülenmişti.

Kaynak: Hürriyet

Kaynak: Diyarbakır Söz