Ece Erken ve Serkan Uçar'ın soğuk savaşında anlaşma tamam: 1500 dolar!

Türkiye'nin en çok tanıdığı televizyon sunucuları arasında yer alan güzel sunucu Ece Erken ve Serkan Uçar’ın soğuk savaşı andıran boşanma davası anlaşmalıya döndü. Ece Erken ve Serkan Uçar protokol imzaladı. Serkan Uçar kendinden 11 yaş büyük eski eşine bebek bakımı için ayda 1500 dolar ödeyecek.

Ece Erken ve Serkan Uçar'ın soğuk savaşında anlaşma tamam: 1500 dolar!

Ünlü ve Güzel sunucu Ece Erken'in kendinden tam 11 yaş küçük olan 1 yıllık eşi Serkan Uçar'dan boşanıyor. Ece Erken ile Serkan Uçar’ın çekişmeli olarak devam eden boşanma davalarını anlaşmalıya çevirdikleri öğrenildi. İkili, boşanma protokolü imzalayarak çekişmeli olan davayı anlaşmalıya çevirdi. Çift, bir boşanma protokolü de imzaladı. Serkan Uçar, sunucu Ece Erken'e çocuğun bakımı için aylık 1500 dolar iştirak nafakası ödemek zorunda.

İŞTE ANLAŞMANIN DİĞER MADDELERİ

Anlaşmanın diğer maddeleri ise şöyle: Serkan Uçar, oğlu ile her ayın birinci ve üçüncü haftalarının cumartesi ve pazar günleri saat 10.00-17.00 arasında görüşecek. Eymen, ilkokula başladığı yıl itibariyle, her yıl sömestr tatilinin birinci haftasında ve her yıl 1-31 Temmuz arasında, yine dini bayramların ikinci günü saat 10.00’dan, üçüncü günü saat 17.00’ye kadar Serkan Uçar’ın yanında kalacak.

Kaynak: Kelebek

Kaynak: Diyarbakır Söz