EDHO’nun efsanesi Turgay Tanülkü: 64 yaşında bir militan olabilirim!

ATV’nin efsane dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın efsane oyuncusu Turgay Tanülkü, darbe girişimine kalkışan hain FETÖ’cülere olay açıklamalarda bulundu.

EDHO’nun efsanesi Turgay Tanülkü: 64 yaşında bir militan olabilirim!

ATV’nin efsane dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın efsane oyuncusu Turgay Tanülkü, darbe girişimine kalkışan hain FETÖ’cülere olay açıklamalarda bulundu. Turgay Tanülkü, “Benim yüzde 70 engelli oğlum o gece ağlıyor, 'Ne oluyoruz baba?' diye. Bunun hesabını versinler" şeklinde seslendi.

‘Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ dizisinin başarılı oyuncusu Turgay Tanülkü, FETÖ’nün 15 Temmuz’daki darbe girişimine tepki gösterdi. Eğitim ve bakımını üstlendiği engelli evlatlarının darbe gecesi döktükleri gözyaşının bedelini, FETÖ mensuplarının ödemesi gerektiğini kaydeden oyuncu Turgay Tanülkü, "Ahlar çekerek bize ve ülkemize beddualar ediyordu. Benim yüzde 70 engelli oğlum o gece ağlıyor, 'Ne oluyoruz baba?' diye.

Bunun hesabını versinler" diye konuştu. Tanülkü, vatan hainlerinin en ağır şekilde cezalandırılması gerektiğini vurgulayarak, şunları aktardı: Ülkemiz o kadar ucuz değil. Biz, dimdik duracağız. Evet, bütün darbelere karşıyız ve yaşasın demokrasi diyoruz. Sırf ülkem için, 64 yaşında bir militan olabilirim. Ülkem için bunu yaparım. Evlatlarım da yapar.

Kaynak: Diyarbakır Söz