Efsane Karadayı bıyığı kesilmiş!

ATV'nin efsane dizileri arasına giren ve tekrar tekrar izlense bile bıkılmayacak olan Karadayı final bölümünü dizi oyuncuları ve set ekibi hep birlikte izledi. Karadayı'da en çok sevilen karakterlerden Mahir'in yani Kenan İmirzalıoğlu'nun bıyıklarını kesmesi ile gecede en dikkat çeken ayrıntıydı. Efsane Karadayı bıyığı artık yok.

Efsane Karadayı bıyığı kesilmiş!

ATV'nin reyting fenomeni dizisi 'Karadayı', önceki gün yayınlanan 115. bölümü ile ekranlara veda etti. Tüm ekip, dizinin final bölümünü önceki akşam CVK Hotel'de bulunan İzaka Restaurant'da beraber izledi. Yenilen yemek sonrası fasıl ekibi eşliğinde gece geç saatlere kadar eğlenen oyuncuların, final bölümü ile ilgili çok güzel yorumlar almalarına karşılık birbirlerinden ayrılacakları için buruk bir sevinç yaşadıkları da gözlerden kaçmadı.

Karadayı dizisinde Mahir Kara karakterini canlandıran yakışıklı oyuncu Kenan İmirzalıoğlu'nun ise rol için bıraktığı bıyıklarını kestiği görüldü. İmirzalıoğlu; "Bu devirde bir diziyi 3 yıl ayakta tutmak çok zor, kolay değil. Burada en büyük övgüyü bence seyirci hak ediyor. Ama artık ayrılık vakti de geldi" diyerek duygularını anlattı.

Kaynak: Diyarbakır Söz