Elçin Sangu eleştirileri sert bir dille yanıt verdi! "PKK'lı değilim, olmam da"

Star Tv’nin fenomen dizisi Kiralık Aşk ile yıldızı parlayan güzel oyuncu Elçin Sangu attığı bir tweet üzerine eleştirilmişti. Güzel oyuncu Sangu, benim PKK ile hiçbir işim olmaz açıklaması yaparak eleştirilere son noktayı koydu.Elçin Sangu eleştirileri sert bir dille eleştirdi! "PKK'lı değilim, olmam da"

Elçin Sangu eleştirileri sert bir dille yanıt verdi!

İşte genç oyuncunun yaptığı açıklama:

Ülkemizde yaşanan siyasi çekişmeler yüzünden ne küçük kız çocukları, ne sevdiklerinin özlemindeki askerler, ne babalar ne de bebekler ölmesin yani' insanlar ölmesin' istedim. Silahı ve ölümü savunanların yanında asla olmadım, olmayacağım. Buna rağmen benim kanlı bir örgütten yana olduğumu iddia edenleri kendi vicdanlarıyla baş başa bırakıyorum ve kamuoyuna havale ediyorum. Konuyla ilgili olarak bana destek olan her bir cana tek tek teşekkürler.İyi ki varsınız

İşte Elçin Sangu'nun bazı takipçilerinin tepkisini çeken  sözleri:

"Ben kimseye ölsün, gebersin diyemem böyle bir şey olamaz! Nefreti hobi olarak yine yazın da ben "ilgilenmiyorum"! İnsanı sev önce."

"Kahrolsun, lanet olsun demediğim için yaftalayanlara selam olsun, yolları açık olsun!"

"Ölümün rengi, ırkı, vay şöylesi ama böylesi olmaz fikirlerinizi savunurken bencilliğinizi, görüşlerinizi bir kenara bırakın da gelin!"

Kaynak: Hürriyet

Kaynak: Diyarbakır Söz