Görüş Bildir

Elçin Sangu'dan sevgilisine övgü! "Zekasına hayranım"

Kiralık aşk dizisinin Defne’si Elçin Sangu’nun perakende şirketinde yönetici olan sevgilisi Yunus Özdiken ile 4 yıllık bir ilişki yaşıyor.

Elçin Sangu'dan sevgilisine övgü!

Kiralık Aşk dizisiyle ilgi odağı olan Elçin Sangu'nun sevgilisi sonunda ortaya çıktı. Daha önce verdiği röportajlarda bir ilişkisi olduğunu dile getiren Elçin Sangu'nun sevgilisi için söyledikleri çok konuşulmuş, hayranları tarafından merak edilmişti. Kızıl tonlarındaki saçlarıyla Kiralık Aşk dizisinde tüm dikkatleri üzerine çeken Elçin Sangu'nun, perakende şirketinde üst düzey yöneticilik yapan Yunus Özdiken ile aşk yaşadığı ortaya çıktı. Konuyla ilgili sorularını cevaplayan Yunus Özdiken, Elçin Sangu ile sevgili olduklarını ifade ederken, "4 yıldır beraberiz" dedi.

“ERKEK ARKADAŞIMIN ZEKÂSINA HAYRANIM”

Güzel oyuncu Elçin Sangu, verdiği röportajlarda ilişkisi olduğunu birçok kez dile getirmişti. Son röportajında ise sevgilisi Yunus Özdiken için şu sözleri söylemişti: "Erkek arkadaşımın zekâsına hayranım. Çok güzel bir üniversitede siyasal bilimler okumuş, master'ını yapmış. O da İzmirli ama İstanbul'da tanıştık. Her şeyden önce sıkıcı bir adam değil, komedi unsurları hayatının içinde hep var. O çok zeki, esprili, bana hitap eden, hayatımı geçirebileceğim biri. Tüm samimiyetimle söylüyorum ki, benim evrilmeme ve gelişmeme sebep oluyor." Elçin Sangu, röportaj sırasında "Hayran olduğunuz bir erkek var mı?" sorusuna da "Erkek arkadaşımın zekâsına hayranım cevabını vermişti."

Kaynak: Mynet

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi