Elçin Sangu'ya 180 bin liralık haciz şoku!

Kiralık Aşk dizisinin kızıl güzeli Elçin Sangu, geçtiğimiz dönemlerde yayınlanan “Alabora” dizisinin 13 bölümü için 260 bin lira para almış ancak dizi dördüncü bölümde yayından kalkınca dizinin yapımcısı 180 bin lirasını geri istedi.

Elçin Sangu'ya 180 bin liralık haciz şoku!

Reyting rekortmeni  "Kiralık Aşk" dizisi ile yıldızı parlayan oyuncu Elçin Sangu, daha önce yayından kaldırılan "Alabora" dizisi nedeniyle mahkemelik oldu. Güzel oyuncu, bölüm başı 20 bin liradan 13 bölüm için 260 bin lira peşin para aldı. Ancak dizi dördüncü bölümden sonra yayından kaldırılınca Elçin Sangu’ya dizi yapımcısı Sangu’yu mahkemeye verdi.

YAPIMCI AVANS VERMİŞ

Yapımcı Endemol Medya Şirketi sözleşmede "avans" olarak yazdığı gerekçesiyle ücretin 9 bölüm karşılığı olan 180 bin liranın iadesini talep etti. Dizinin yayından kaldırılmasının kendisinden kaynaklanmadığını ve kendisine peşin olarak ödenen ücretin avans olmadığını belirten kızıl güzel Elçin Sangu ise borçlu olmadığının tespiti için İstanbul Fikri ve Sınai Haklar Hukuk Mahkemesi'nde yapımcı şirkete dava açtı.

ELÇİN SANGU’YA İCRA TAKİBİ

Davalı şirketin yakın zamanda aleyhinde 180 bin liralık icra takibi başlatma hazırlığı içinde olduğunu belirten Sangu'nun avukatı, "Sözleşmede avans olarak yazmasına rağmen oyuncuya verilen bu para, avans olarak verilmemiş, bizzat oyuncuyu davalı şirket ile anlaşma imzalamaya ikna etme gayesi ile verilmiştir. Avans adı altında yapılan ödeme gereği borçlu değildir. Oyuncunun borçlu olmadığının tespitini istiyoruz" dedi. Sangu; "Öyle Bir Geçer Zaman ki" ve "Bir Aşk Hikâyesi" adlı dizilerde de rol almıştı.

Kaynak: Vatan

Kaynak: Diyarbakır Söz