Emel Sayın yürekleri ağza getirdi

Türk Sanat Müziği’nin efsanevi ismi, yılların eskitemediği güzellik Emel Sayın bugün bizleri korkuttu. Bir cafede otururken başına şemsiye çarpan güzel sanatçı Emel Sayın’ın sağlık durumunun neyseki iyi olduğu öğrenildi.

Emel Sayın yürekleri ağza getirdi

Muğla’nın Bodrum İlçesi’nde tatilde olan Türk Sanat Müziği esfanesi güzellik kraliçesi Emel Sayın, bir cafede otururken başını şemsiyeye çarptı. Hastanaye götürülen ve yapılan tetkiklerde neyseki ciddi bir soruna rastlanmayan Emel Sayın hastaneden de taburcu edildi.

Milliyet’in haberine göre; Bodrum’da tatil yapan Emel Sayın, arkadaşları ile gittiği kafede oturduğu yerden kalkarken, güneşten korunmak için kullanılan şemsiye başına çarptı. Başı dönen ve bayılan sanatçı özel araçla, Özel Bodrum Hastanesi’ne götürüldü. Tetkiklerinde herhangi bir soruna rastlanmadığı söylenen Sayın, bir süre tedbir amacıyla hastanede gözetim altında tutulduktan sonra taburcu edildi. Hastane çıkışında oldukça neşeli olduğu gözlenen Emel Sayın "Kafedeydik. Kalkarken başımı şemsiyeye biraz sert çarptım herhalde. Korktuk ve ne olur ne olmaz diye hastaneye geldik. İki gün için tatile gelmiştim görünmez kaza yaşadım. Ama iyiyim çok şükür" dedi.

Beyin Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Abdullah Servet de Emel Sayın’ın durumunun iyi olduğunu belirtti. Servet, "Bir kafa travması geçirmiş. Tomografisini çektik. Çok şükür kanaması yok. Tetkiklerinde de bir sorunla karşılaşılmadı. Biraz gözetim altında tuttuk" dedi.

Müzik dünyasının yanı sıra rol aldığı sinema ve dizilerdeki oyunculuğuyla da büyük beğeni toplayan sanatçı, hastane çalışanlarına ve basın mensuplarına "iyi günler" dileyip kendisini bekleyen araca bindi ve hastaneden ayrıldı

Kaynak: Diyarbakır Söz