Görüş Bildir

Emir Berke 9’uncu yaşını dizi setinde kutladı

Henüz çocuk yaşta dizi oyunculuğuna başlayan ve “Öyle Bir Geçer Zaman Ki” diziyle yıldızı parlayan Emir Berke Zincidi, 9’uncu yaş gününü başrolde bulunduğu yeni dizisi “Bir Deniz Hikâyesi” dizisinin setinde yapılan sürpriz parti ile kutladı.

Emir Berke 9’uncu yaşını dizi setinde kutladı

KANAL D’nin sevilen yeni dizisi “Bir Deniz Hikâyesi”nin yeni bölümü için önceki gün Çengelköy’de set kuruldu. Çekimler sırasında dizinin küçük başrol oyuncusu Emir Berke Zincidi’nin 9’uncu yaş günü de kutlandı. Sürpriz kutlamaya Emir Berke’nin annesi Sevgi Zincidi ile babası Berkant Zincidi de katıldı. Parti sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Emir Berke’nin anne ve babası, çocuklarının sette ‘et krizi’ çıkardığı iddiasına tepki gösterdi. Sevgi ve Berkant Zincidi, oğullarının dizinin Bozburun’daki çekimleri sırasında set ekibine zorluk çıkardığı, her gün 110 km uzaklıkta yer alan bir restorandan et getirttiği iddiasının yalan olduğunu söyledi.

“EMİR BERKE ŞIMARIK BİR ÇOCUK DEĞİL”

Konuyla ilgili yasal işlemleri başlattığını açıklayan Berkant Zincidi, “Şımarık, kaprisli bir çocuk gibi göstererek oğlumuzun başarısını köreltmeye çalışıyorlar. Son iki yılda yapılan sekizinci kötü haber bu. Artık Emir Berke büyüdü, sosyal medyayı kullanıyor. Olumsuz haberleri biz ondan saklıyorduk, ancak iPad’inden görmüş. Bir gün hakkındaki bir yorumu gösterip ‘Baba ben bu abiye ne yaptım, neden bana hakaret etmiş? Neden benim için yalan şeyler yazıyorlar?’ diye sordu. O daha çocuk, böyle haberler yazılması çok yanlış” dedi. “Lütfen benim çocuk olduğumu unutmasınlar” diyen Emir Berke de hakkındaki olumsuz haberlere üzüldüğünü söyledi: “Futbol oynayan, bale yapan yaşıtlarım var ama onlar için kimse kötü şeyler yazmıyor. Ben onlara ne yaptığımı bilmiyorum ama unutmasınlar ki ben daha çocuğum.”

Kaynak: Hürriyet

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi