Emre Altuğ eski eşi Çağla Şikel'e herşey 'Dokunduğun gibi' göndermesini yeni klibi ile yaptı! Emre Altuğ hala aşık mı?

Büyük bir aşkla evlendikten sonra anlaşmalı olarak boşanan Emre Altuğ Çağla Şikel çiftinin, ayrılsalar da aşklarının bitmediği gerçeği, Emre Altuğ'un 'Dokunduğun Gibi' şarkısı ile tekrardan gündemde ispatlandı. Peki Emre Altuğ 'Dokunduğun Gibi' şarkısının sözlerini eski eşi Çağla Şikel'e mi hitabe yazdı. Çağla Şikel Emre Altuğ'un yeni şarkısı için ne dedi?

Emre Altuğ eski eşi Çağla Şikel'e herşey 'Dokunduğun gibi' göndermesini yeni klibi ile yaptı! Emre Altuğ hala aşık mı?

Büyük bir aşkla evlendikten sonra anlaşmalı olarak boşanan Emre Altuğ Çağla Şikel çiftinin, ayrılsalar da aşklarının bitmediği gerçeği, Emre Altuğ'un 'Dokunduğun Gibi' şarkısı ile tekrardan gündemde ispatlandı. Peki Emre Altuğ 'Dokunduğun Gibi' şarkısının sözlerini eski eşi Çağla Şikel'e mi hitabe yazdı. Çağla Şikel Emre Altuğ'un yeni şarkısı için ne dedi?

Emre Altuğ ile Çağla Çıkel, 7 yıllık evliliklerini geçtiğimiz yıl şubat ayında sürpriz bir kararla noktalamıştı.

Çağla Şıkel ile Emre Altuğ, 4 yıllık birlikteliğin ardından muhteşem bir düğünle evlenmişti

Magazin gündemine bomba gibi düşen ayrılığa 'üçüncü bir şahıs'ın neden olduğu konuşulmuş, Emre Altuğ ise iddiaları 'Bizim Çağla ile aşkımız bitti, bu yüzden ayrıldık' diyerek kesin bir dille yalanlamıştı.

Boşandıktan sonra müzik çalışmalarına ağırlık veren Emre Altuğ'un yeni albümü raflardaki yerini aldı.

Altuğ, ilk klibini de albümün çıkış şarkısı 'Dokunduğun Gibi'ye çekti.

Sosyal medyada büyük beğeni toplayan şarkı "Bu sözler Çağla'ya mı?" sorusunu akıllara getirdi. Çağla Şıkel yeni yaşını geçtiğimiz günlerde ailesi ve arkadaşlarının katıldığı bir parti ile kutlamış, Emre Altuğ ise geceye katılmamıştı.

İşte Dokunduğun Gibi'nin sözleri:

Ben hiç ihanet etmedim bilmem

Ben hiç yalandan sevmedim bilmem

Bir anlık heves uğruna gidilen

Dikenli yolların sonu belli önceden

Arada bir söz olur geliyor muyum aklına?

Hıçkırık olup yada takılıyor muyum boğazına?

Dokunduğun gibi usul usul yaşlarla

Sızıyor muyum ben de yanağından yastığına?

Emre Altuğ kimdir?

14 Nisan 1970 tarihinde İstanbul'un Levent semtinde ev hanımı bir anne ve diş hekimi bir babanın ikinci çocuğu olarak dünyaya geldi. Ailesi Niğde kökenlidir. Profesyonel müzisyen olan ağabeyi Ahmet Altuğ, yengesi Ethel Hanım ve yeğenleri Eren ve Emir Amerika'da yaşamakta. Lise hayatında babasının ticaret sevdası yüzünden Şişli Terakki Lisesi'nde 1 yıl sınıf tekrarı yaptı. Sanat hayatına lisede kızlarla iyi iletişim kurmak için gitar çalarak başladığını söyleyen Altuğ liseden sonra İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Sahne Sanatları Tiyatro Bölümü'nde devam etti.

1990'larda, Sezen Aksu, Nilüfer, Sertab Erener, Levent Yüksel gibi şarkıcılara vokalistlik yapmaya başladı. Bu esnada da tiyatrodan uzak kalmadan 3 sezon boyunca Haldun Dormen tiyatrosu'nda oyunlarda rol aldı.

1999'da çıkardığı ilk albümü İbret-i Alem'in 1 buçuk yıl öncesine kadar albüm yapma fikrini aklından bile geçirmedi. En büyük isteği oyunculuk olan Altuğ müzikte de başarıyı yakalayınca ikisini bir arada yürütmeye karar verdi. 2000 yılında Zonguldak Devrek'te vatani görevini tamamladı. 2000 sezonunda, başrollerde Perihan Savaş, Selçuk Yöntem, Bülent Kayabaş, Nilgün Belgün'ün yer aldığı Bir Kış Öyküsü adlı müzikalde, Ağaçlar Ayakta Ölür, Halk Çocuğu gibi TV filmlerinde Kolay Para, Eve Giden Yol 1914 adlı sinema filmlerinde,Tatlı Hayat, Lise Defteri ve Sensiz Olmuyor isimli dizilerde rol aldı. Bu arada müziği de ihmal etmeyen sanatçı ocak 2003'te 2. albümüSıcak'ı piyasa çıkardı. Çok geçmeden 3. albümü Dudak Dudağa izledi. 2005 Yılında oynadığı dizinin jenerik müziği ve bir Selami Şahinparçası olan parçayla çıkardığı Sensiz Olmuyor adlı single albümünün bütün gelirlerini Baba Beni Okula Gönder kampanyasına bağışladı.

Kişiye Özel'i 2 Haziran 2007 tarihinde piyasaya çıkaran Altuğ müzikal etkinlikleri ve oyunculuk kariyerini sürdürmektedir.

10 Mayıs 2010 ise Emre Altuğ'dan adlı Maxi Single albümünü çıkarmıştır, 7 Haziran 2011 ise Zil adlı albümü piyasaya çıkmıştır.

Çağla Şikel kimdir?

Çağla Şikel, eğitim hayatına İstanbul'da 1985 - 1989 tarihleri arasında Ahmet Hamdi Tanpınar İlkokulu ile başlamış ve ilkokul 4. sınıftan itibaren İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı'nda bale eğitimi almıştır. İlkokulu bitirdikten sonra 1990 - 1993 yılları arasındaMimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı'nda Ortaokul eğitimini tamamlamıştır. 1993-1996 yılları arasında Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı'nda Lise öğrenimini bitirip, ardından 1997-1999 Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı'nda Lisans eğitimi almış ve 1999 senesinde mezun olmuştur.

Çağla Şikel 1996 yılında "Odessia" adlı Sinema filminde oynadı ve 1997 yılında Miss Turkeyyarışmasında birinci oldu. Sonrasında katıldığı Seyşel Adaları'nda yapılan Miss World 97 güzellik yarışması ile Dünya dördüncüsü yani Avrupa Güzeli ( Europe's Queen Of Beauty ) ödülünü aldı.

1997 - 2003 tarihleri arasında Fransa, ABD, Almanya, Çin, Rusya, Yunanistan, İsviçre ve Mısır'da defilelere çıkmıştır.2004 yılında Cennet Mahallesi'nde ve 2008'de Görgüsüzler dizisinde oynadı.

Çağla Şikel ayrıca 2002 yılında kendisi gibi manken Bozok Gören ile kısa süreli bir aşk yaşamıştır.

Çağla Şikel yaklaşık 4 sene pop şarkıcısı Emre Altuğ ile birlikte kaldı. Çift 10 Ağustos 2008 tarihinde eğlence mekanı Sortie'de evlenip,18 Aralık 2008'de ilk bebeğine hamile olduğunu açıklamıştır. Fakat ne yazık ki aynı hafta aniden rahatsızlanarak bebeğini düşürdüğünü öğrendi. 31 Ekim'de bir erkek (Kuzey Altuğ) çocuğu dünyaya getirmiştir.

Eğitimini aldığı ancak, uzunca bir süredir ara verdiği baleye, tam 16 yıl sonra, ' 11. Uluslararası Bodrum Bale Festivali 'nde Samsun Devlet Opera ve Balesi dansçılarıyla, "Bach Alla Turca" adlı bale eseriyle, 10-11 Ağustos 2013 tarihlerinde sahne alarak, geri dönmüştür.

Çağla Şikel ve Emre Altuğ çifti 12 Ocak 2015 tarihinde boşandı.

Kaynak: Diyarbakır Söz