Erbil’in aldığı hediye dudak uçuklattı!

26 yaşındaki sevgilisiyle gündeme gelen Mehmet Ali Erbil, sevgilisi Gülseren Ceylan’a aldığı saat ile yine dillere pelesenk oldu. Saatin fiyatı ise gündeme bomba gibi düştü.

Erbil’in aldığı hediye dudak uçuklattı!

Mehmet Ali Erbil - Gülseren Ceylan aşkı dillere destan bir şekilde sürüyor. Kızı Yasmin Erbil'in “Babamın evlenmesini istemiyorum" sözleri üzerine konuşan Erbil, "Kendi psikolojisiyle öyle yaklaşıyor. Babasına karşı gelmiyor aslında. Eninde sonunda ben ne dersem babası olduğum için saygı duyacak ve kabullenecek. Ben de onun ilişkisine saygı duyuyorum. Modern bir aileyiz ama bazı şeylerde tutucuyuz. Annesi çok iyi yetişirdi. Anne-baba ünlüyse avantaj gibi görünüyor ama aslında dezavantaj oluyor çocuk için...” sözlerini kullanmıştı.

GÜLSEREN CEYLAN SOSYAL MEDYADA

"Yasmin röportajlarda boşluğuna denk geliyor ve içindekileri birden bire döküyor genç olduğundan" diyen ünlü oyuncu ve sevgilisi Gülseren Ceylan sosyal medyada gündem oldu.

YA AŞKIM NOTUYLA INSTAGRAMDA PAYLAŞTI

Gülseren Ceylan, ünlü oyuncunun kendisine hediye ettiği saate Instagram hesabında "Ya aşkım" notuyla yer verdi. Ünlü bir markaya ait saatin fiyatının ise 31 bin TL olduğu öğrenildi.

Kaynak: Diyarbakır Söz