Görüş Bildir

Erhan Petekkaya'dan olay yaratacak açıklamalar 'Anlatsam yer yerinden oynardı', kimdir?

Erkan Petekkaya'nın Nurgül Yeşilçay ile ilgili yaptığı açıklama bugün gündeme bomba gibi düştü. Yeri yerinden oyanatacak dediği olay neydi merak konusu olurken Nurgül Yeşilçay 'dan bu açıklama sonrasında hemen yanıt geldi. Bundan sonra Erkan Petekkaya herhangi bir açıklamada bulunacak mı bekleniyor.

Erhan Petekkaya'dan olay yaratacak açıklamalar 'Anlatsam yer yerinden oynardı', kimdir?

Erkan Petekkaya ve Nurgül Yeşilçay arasındaki gerilim son sürat devam ediyor. Diziden ayrılan Nurgül Yeşilçay diziden ayrıldıktan sonra Erkan Petekkaya'nın sözleri bugün magazin gündeminde yerini aldı. Erkan Petekkaya ben konuşursam yer yerinden oynar deyince Nurgül Yeşilçay hemen cevap verdi.

 Paramparça'dan ayrılmıştı gerilim devam ediyor. Güzelliği ve oyunculuğu ile izleyen herkesi kendine hayran bırakan Nurgül Yeşilçay 'ın Paramparça'dan ayrılışının etkileri devam ederken bu saate kadar sessiz kalan Erkan Petekkaya sonunda konuştu ama Nurgül Yeşilçay'da gecikmedi cevabı yapıştırdı

 Erkan Petekkaya bugün gündeme bomba gibi düştü. Paramparça isimli dizide yaşanılan ateşli öpüşme sonrasında Nurgül Yeşilçay diziden ayrılma kararı almıştı. Bu ayrılık günlerdir konuşuldu. Erkan Petekkaya sonunda patladı. Ben konuşursam yer yerinden oynar diyen Erkan'a şok eden cevap Nurgül'den geldi.

 Paramparça dizisindeki depremin yankıları hala devam ediyor. Nurgül Yeşilçay ile Erkan Petekkaya arasındaki öpüşme sahnesinden sonra çıkan tartışma sonrasında Nurgül Yeşilçay'ın ayrıldığı iddia edilmişti ama çok geçmeden sessiz kalan Erkan Petekkaya sonunda konuştu. Erkan Petekkaya'nın bu açıklamalarından sonra çimen gözlü oyuncu Nurgül Yeşilçay konuyla ilgili ne açıklama yapacak merak ile bekleniyor.

Erkan Petekkaya ilk kez konuştu. Star Tv ekranlarında yayınlanan ve izlenme rekorları kırarken bir anda başrol oyuncusu Nurgül Yeşilçay'ın diziden ayrılması ile gündeme gelen Paramparça'da sessiz kalan tarafn Erken Petekkaya ilk kez konuştu. Erkan Petekkaya'nın sözleri gündeme bomba gibi düştü.

 Nurgül Yeşilçay Paramparça'dan neden ayrıldı? Paramparça dizisinde rol alırken aniden ayrılma kararı alan Nurgül Yeşilçay hakkında Erkan Petekkaya ilk kez konuştu. Erkan Petekkaya konuşursam yer yerinden oynar dedi ve şimşekleri üzerine çekti.

 Paramparça'nın setinde öpüşme krizi çıkmış, çıkan kriz dizinin başrol oyuncusu Nurgül Yeşilçay'ı rolünden etmişti.

PETEKKAYA: GERÇEK BAMBAŞKA

Dizinin jönü Erkan Petekkaya, beklenmedik ayrılık sonrası olay yaratacak sözler sarf etti: "Onun diziden gitmesine hiç etkim yok. Öpüşme krizi vs. hepsi yalan, hedef şaşırtma! Ama gerçeği ben anlatmam. Gerekirse anlatırım, çok kötü olur. Gerçek bambaşka."

"ANLATSAM YER YERİNDEN OYNAR"

Posta gazetesinden Canan Danyıldız'ın sorularını yanıtlayan Petekkaya, sözlerine şöyle devam etti: "Kol kırılır yen içinde kalır. Herkes kendi kaderini kendi belirler. Gerçek o kadar kötü ki, anlatsam yer yerinden oynar. Ben bunu yapmam."

NURGÜL'DEN CEVAP GELDİ

Erkan Petekkaya'nın "Diziden ayrılış nedenini açıklarsam yer yerinden oynar" şeklindeki çıkışına yanıt veren Nurgül Yeşilçay'ın "Erkan üzerimden prim yapmayı bıraksın" dediği öğrenildi.

"Paramparça" dizinin başrol oyuncusu  Erkan Petekkaya'nın Nurgül Yeşilçay'ın diziden beklenmedik ayrılışıyla ilgili yaptığı açıklamanın yankıları sürüyor. Konuyla ilgili yakın çevresine değerlendirmede Yeşilçay'ın "Dizinin reytingleri düştü. Erkan üzerimden prim yapmayı bıraksın" dediği öğrenildi.

NE OLMUŞTU?

Paramparça dizisinde başrol oyuncuları Erkan Petekkaya ile Nurgün Yeşilçay arasında 'öpüşme' krizi yaşandığı basına yansımıştı. İki başrol oyuncusu senaryo gereği dudak dudağa öpüşecekti. Daha önce "Dizilerde öpüşmem, sevişmem. O sahneleri Anadolu halkı da izliyor" diyen Erkan Petekkaya'nın ise buna karşı çıktığı, Nurgül Yeşilçay'ın ise "Bu sahne şart" diye ısrar ettiği, Petekkaya'nın, Nurgül Yeşilçay'a "Sen de ne meraklısın öpüşmeye" diye bağırdığı ve iki oyuncunun arasının açıldığı öne sürülmüştü.

Yaşanan kriz, Nurgül Yeşilçay'ın diziden ayrılmasıyla son bulmuştu.

BARIŞMIŞLARDI

Paramparça dizisinde rol alan Nurgül Yeşilçay ve Erkan Petekkaya arasındaki öpüşme krizi Nurgül Yeşilçay diziden ayrıldı. Nurgül Yeşilçay tüm bunlara rağmen Erkan Petekkaya 'ya zeytin dalı uzattı. Nurgül Yeşilçay Erkan Petekkaya'yı ziyarete gideceğini açıkladı.

 Nurgül Yeşilçay ve Erkan Petekkaya barışıyor. Paramparça dizisinde rol alan Nurgül Yeşilçay dizide yaşanılan öpüşme sahnesinden sonra büyük kriz yaşamıştı. Diziden ayrılan Nurgül Yeşilçay Erkan Petekkaya 'yı ziyaret edeceğini açıkladı.

Star Tv ekranlarında yayınlanan Paramparça dizisinde rol alırken bir öpüşme sahnesi sonrasında şok bir tartışma yaşandı. Erkan Petekkaya ve Nurgül Yeşilçay tartışması olaylı bitti ve Nurgül Yeşilçay diziden ayrıldı.

Partneri Erkan Petekkaya ile sorun yaşadığı konuşulan Nurgül Yeşilçay, arkadaşıyla arasındaki buzları eritti. Yeşilçay, hastanede olan arkadaşını ziyaret edeceğini söyledi.

"Paramparça" dizisiyle 51. bölümde ekranlara veda edecek olan Nurgül Yeşilçay, Cihangir'deydi. Dizide son günlerini yaşayan oyuncu, 'Her proje gibi bu da bitti. Birçok teklif alıyorum. Ama kararsızım' diyerek üzüntüsünü dile getirdi. Partneri Erkan Petekkaya ile sorun yaşayan Yeşilçay, arkadaşıyla aralarındaki buzları erittiğini ifade etti. Böbrek rahatsızlığı nedeniyle hastaneye kaldırılan Petekkaya’yı aradığını belirten oyuncu, arkadaşını ziyaret edeceğini söyledi.

Ben olay bir kadınım!

Instagram’dan paylaştığı nü resimle hayranlarının tepkisini çeken oyuncu, "Ben ne paylaşsam sorun oluyor. Sorun bende mi bilmiyorum' diyerek olay bir kadın olduğunu belirtti.

NURGÜL 'ÜN SON GÜNLERİ

 Erkan Petekkaya ve Nurgül Yeşilaçay'ın başrol oynadığı dizi Paramparça'da şok gelişmeler yaşandı. Dizide gerçekleşen öpüşme sonrasında büyük kriz yaşandı. Nurgül Yeşilçay diziden ayrıldı ve bu konuda hiç de pişman oldu.

 Nurgül Yeşilçay Paramparça dizisinden ayrıldı. Erkan Petekkaya ile öpüşme skandalına imza atan Nurgül Yeşilçay diziden ayrılma kararı almıştı. Nurgül Yeşilçay güzelliği ile göz kamaştırırken bakalım yeni projeleri tutacak mı tutmayacak mı?

Nurgül Yeşilçay Paramparça dizisi ile göz kamaştırmıştı ki öpüşme krizi sonrasında diziden ayrılma kararı aldı. Nurgül Yeşilçay şok eden o kararı ile sevenlerini üzdü. Bakalım yeni projelerinde başarıyı sağlayacak mı?

 Ekranların sevilen isimlerinden biri olan ve son olarak da Paramparça dizisiyle sevenlerinin karşısına çıkan Nurgül Yeşilçay, herkeste büyük şaşkınlık yarattı. Uzun zamandır Paramparça dizisinde canlandırdığı Gülseren karakteriyle herkesin sevdiği bir isim olan Nurgül Yeşilçay, sette yaşadığı sorunların ardından diziden ayrıldı.

 Dizide canlandırdığı Gülseren karakteri ile birlikte herkesin sevgisini kazanan Nurgül Yeşilçay, diziden ayrıldıktan sonra yeni bir projeye dahil olmak istemediğini açıkladı. Kendisine sık sık dizi teklifleri gelen ve bu teklifleri reddeden Nurgül Yeşilçay'ın tatilde olduğu ve dinlenmek istediği ifade edildi.

 Uzun zaman sonra Paramparça dizisiyle ekranlara dönen ve ardından da farklı bir karar alarak herkesi şaşırtan Nurgül Yeşilçay'ın itirafları herkesi şoke etti. Tatilin tadını doyasıya çıkardığını ifade eden Nurgül Yeşilçay, Paramparça'nın iyi ki bittiğini, bu durumdan son derece mutlu olduğunu ifade etti.

 Nurgül Yeşilçay'ın sık sık Paramparça için göndermelerde bulunması ise herkeste büyük şaşkınlık yarattı. Başarılı oyuncunun hayranları ise bir an önce Nurgül Yeşilçay'ın yeni bir projede yer almasını istiyor.

KRİZ YAŞANDI

Paramparça'nın ünlü oyuncuları Nurgül Yeşilçay ve Erkan Petakkaya arasındaki gerginlik Nurgül'ün diziden ayrılması gündeme gelmişti. Nurgül Yeşilçay ve Erkan Petekkaya 'nın anlaşamadığı ve bu yüzden diziden ayrılacağı konuşuldu. Bu konuyla ilgili Erkan Petekkaya ilk kez konuştu ve ilginç açıklamalarda bulundu.

 Star Tv ekranlarında yayınlanan Paramparça dizisinde rol alan Erkan Petekkaya ve Nurgl Yeşilay'ın öpüşmesi günlerdir magazin gündeminde günlerdir konuşuldu. Hatta bu yüzden Nurgül Yeşilçay'ın diziden ayrılacağı bile konuşuldu. Taraflardan Erkan Petekkaya ilk kez konuştu.

 Paramparça dizisinde meydana gelen öpüşme sahnelerinden dolayı gergin anların yaşandığı günlerdir konuşuluyor. Nurgül Yeşilçay ile öpüşme sahnesinden dolayı gergin anlar yaşandığı hatta Nurgül yeşilçay'ın diziden ayrılması gündeme geldi. KOnuyla ilgili olarak Erken Petekkaya ilk açıklamayı yaptı.

Paramparça dizisinde şok gelişmeler yaşanıyor. Günlerdir tarışmalara neden olan öpüşme sahnesi ile ilgili olarak Erkan Petekkaya ilk kez konuştu. Nurgül Yeşilçay’ın 'Paramparça'dan gitmesinden sorumlu tutulan ve öpüşme krizi yaşadığı iddia edilen Erkan Petekkaya, iddialara yanıt verdi.

Yeşilçay ile yakın bir arkadaşlığı olduğunu ifade eden Erkan Petekkaya, hakkında çıkan iddialar nedeniyle çok üzgün olduğunu belirtti. Herhangi bir şekilde Nurgül Yeşilçay ile aralarında sorun olmadığını açıklayan Erkan Petekkaya, bu durumun ardından da Nurgül Yeşilçay’ın başka planları olduğu için diziden ayrılacağını vurguladı.. İşte o açıklamalar:

"O SAHNEDE ÖPÜŞMEDİK"

"Ortada şöyle bir haber dolaşıyor “öpüşme krizi” diye. Ama öyle bir kriz olmadı yani. O sahnede öpüşmedik. Yanağına değer gibi dudağına değdim orada. O kadar yani başka bir şey olmadı. Yine öpüşmedik yani. Ama film hileleri var, orada öpüşüyormuş gibi görünüyorsun. Bu durum reytinglere de yansımadı. Hala birinciyiz. Yabancı dizilere bakın. Başrol oyuncusu diyorsun, beşinci bölümde ölüyor. Olur öyle. Mesela bak Muhteşem Yüzyıl’a bir sürü oyuncu girdi çıktı. Senaryo icabı olabilen şeyler bunlar. Nurgül Yeşilçay’la kavga gibi bir şey olmadı.

DAHA BEŞ BÖLÜM VAR

52. bölümde çıkacak, daha beş bölüm var. Senaryoyu nasıl kuracaklar, ona göre yapacaklar. Onlar da düşünüyorlar şu anda. Senaristlere ben özellikle çok fazla soru sormam. Bambaşka bir hikaye olacak şimdi. Ben Öyle Bir Geçer Zaman Ki’den ayrılmıştım ne oldu? Hikaye değişti bir sezon daha devam etti."

Erkan Petekkaya öpüşme kriziyle ilgili ilk kez konuştu

NURGÜL YEŞİLÇAY 'IN ALKOLLÜ AÇIKLAMASI

Paramparça dizisinde meydana gelen öpüşme sahnelerinden dolayı gergin anların yaşandığı günlerdir konuşuluyor. Nurgül Yeşilçay ile öpüşme sahnesinden dolayı gergin anlar yaşandığı hatta Nurgül yeşilçay'ın diziden ayrılması gündeme geldi. KOnuyla ilgili olarak Erken Petekkaya ilk açıklamayı yaptı.

 Paramparça dizisinde rol alan güzel oyuncu yeni bölümlerde artık olmayacak çünkü dizide ölecek. Nurgül Yeşilçay'ın diziden ayrılması sonrası alkollü bir şeklide görüntülendi. Nurgül Yeşilçay sarhoş olunca konuyla ilgili ilk kez açıklama yaptı.

 Paramparça dizisinde rol alan Nurgül Yeşilçay diziden ayrılıyor. Ölerek diziden ayrılması beklenen Nurgül Yeşilçay'ın bugün son kez Paramparça'da yer alacağı konuşuluyor. Tüm olaylar geçtiğimiz bölümlerde  yaşanan öpüşme sahnesinden sonra yaşanılan tartışma sonrasında Nurgül Yeşilçay diziden ayrılma kararı aldı. Nurgül Yeşilçay artık katlanamıyorum diye yorumladı olayı.

 Nurgül Yeşilçay ve Erkan Petekkaya 'nın başrol oynadığı dizide şok gelişmeler yaşanıyor. Nurgül Yeşilçay'ın diziden ayrılacağı netleşti hem de tarih verildi. Erkan Petekkaya ile aralarında yaşanan öpüşme krizi çimen gözlü oyuncunun sonunu getirdi.

Güzel oyuncu Nurgül Yeşilçay iki sezondur rol aldığı Paramparça dizisinden ayrılma kararı aldığı iddia edildi. Paramparça 'da geçtiğimiz bölümlerde yaşanan öpüşme sahnesinden sonra gerginlik yaşandığı gündeme gelmişti bunun ardından Nurgül Yeşilçay'ın diziden ayrılacağı konuşuluyor.

Nurgül Yeşilçay, önceki akşam alkolü fazla kaçırınca rol aldığı diziyle ilgili ilk kez konuştu: 'Artık katlanamıyorum!'

Güzel oyuncu Nurgül Yeşilçay, önceki gece sevgilisi Özgür İnal ile Harbiye'deki Patron adlı mekandaydı. Mekana gece yarısı gelen oyuncu ve sevgilisi, sabaha kadar çalan müzikler ile eğlendi. Alkolü fazla kaçıran Yeşilçay, aşkının yardımıyla mekandan çıktı.

Son dönemde rol aldığı diziden ayrılacağı haberleriyle gündeme gelen ünlü oyuncu, önce konuyla ilgili soruları yanıtsız bıraktı. Ancak Nurgül Yeşilçay, gazetecilerin ısrarı üzerine "Artık katlanamıyorum" diyerek dizisiyle ilgili sitemini dile getirdi.

Özgür İnal, yine centilmenliğini konuşturup alkollü olan sevgilisi Yeşilçay'ın çantasını da taşıdı.

 Mesut Yar köşesinde ‘Paramparça’ dizisini sevenlere bir iyi bir de kötü haber verdi! Daha önce de konuşulan Nurgül Yeşilçay ayrılığı için Mesut Yar tarih verdi.

Mesut Yar'ın yazısından o bölüm:

Paramparça (Star TV) isimli dizi bu sezonun başından beri rölantiye bağladığı hikâyede iyi bir hat yakalayarak pazartesi gecelerinin liderliğini üçte iki oranında geri aldı. Bu bir dizinin gidişatı için iyi bir haber. Kaldı ki, eleştirsek de severek izlediğimiz bir iş... Bu söylediğim iyi haberdi. Şimdi sırada kötüsü var. Dizinin şu anda 47’nci bölümü çekiliyor. 52’nci bölümde ise ana karakterlerden Nurgül Yeşilçay diziden ayrılıyor... Peki, meselenin gerçeği Erkan Petekkaya’nın “öpüşmeme kanunu mu” dersiniz? Hayır. Bu bireysel bir kafa dinleme hareketi. İşi ayrılma noktasına getiren küçük nedenlerin birikip bir çağlayana dönüşmesi de diyebiliriz... O nedenlerden bazıları Nurgül’ün hikayeden kısmen kopmuş olması, sette yaşanan seri pürüzler ve aktristin bireysel muhasebeleri... Sonuç itibarıyla “dostça ayrılan” Nurgül Yeşilçay’ın yerine bir karakter bulunacak; şöyle ya da böyle. Ve hikaye başka bir hatta devam edecek; öyle ya da şöyle... Ve de biz hayli ilginç bir senaryoyla başlayan işi miladını unutsa da izlemeye devam edeceğiz; böyleyken böyle!

OLAYLAR NASIL GELİŞTİ?

 Nurgül Yeşilçay ve Erkan Petekkaya 'nın başrol oynadığı Paramparça dizisinde şok gelişmeler yaşandı. En son Nurgül Yeşilçay ile Erkan Petekkaya'nın öpüşme sahnesi sonrası gergin anlar yaşandı. Nurgül Yeşilçay iddiaya göre diziden ayrılma kararı aldı. Bu durum magazin manşetlerinde yerini alırken henüz bir açıklama gelmedi.

 Nurgül Yeşilçay ve Erkan Petekkaya Paramparça dizisinde bir öpüşme sahnesi yaşadılar. Erkan Petekkaya öpüşmek istememiş bu yüzden Nurgül Yeşilçay ile aralarında tartışma yaşandığı söylenmişti. Nurgül Yeşilçay geçtiğimiz günlerde kendisine yöneltilen soruları da yanıtsız bırakması tüm bunları onaylar cinsten olmuştu. Çok geçmeden Nurgül Yeşilçay'ın diziden ayrılacağı konuşuldu.

 Paramparça dizisinde başrol oynayan çimen gözlü oyuncu Nurgül Yeşilçay hakkında şok bir iddia gündeme geldi. İddiaya göre Nurgül Yeşilçay diziden ayrılma kararı aldı ve yapım şirketine de bu durumu ifade etti. Nurgül Yeşilçay'ın ayrılma kararında geçtiğimiz günlerde Erkan Petekkaya ile yaşadığı tartışmanın etkili olduğu gündeme iddia edildi.

 Nurgül Yeşilçay ve Erkan Petekkaya'nın başrol oynadığı Star Tv ekranlarının en çok izelenen dizisi Paramparça 'da şok gelişmeler yaşanıyor. Geçtiğimiz haftalarda çekilen bir öpüşme sahnesinde gergin anlar yaşandığı haberleri ile gündeme gelmişti Nurgül Yeşilçay ve Erkan Petekkaya şimdilerde ise Nurgül Yeşilçay'ın diziden ayrılacağı iddia edildi.

 Nurgül Yeşilçay Paramparça'dan ayrılıyor mu? Güzellği ve oyunculuğu ile göz kamaştıran Nurgül Yeşilçay'ın başrol oynadığı Paramparça'dan ayrılacağı iddia edildi. Evli ve bir çocuk babası olan Erkan Petekkaya dizilerdeki öpüşme sahnelerinden rahatsız olduğunu daha öncede açıklamıştı. Erkan Petekkaya ve Nurgül Yeşilçay 'ın dizideki öpüşme sahnesinden sonra Erkan Petekkaya'nın gerildiği ve güzel oyuncu ile tartışma yaşadıkları iddia edildi.

Geçen yılın en parlak, bu yılın ise sıkıntılı dizilerinden Paramparça'da sular bir türlü durulmuyor. Kulislere göre oyuncular arasında ciddi anlaşmazlık var. Ama asıl iddia, Nurgül Yeşilçay'ın diziden ayrılmak istediği.

RaniniTv'de yer alan bir kulis habere göre, Nurgül Yeşilçay, dizinin yapımcı şirketi Endemol ile yaptığı son toplantıda "bana müsaade" demiş.

Kulislerde eğer kriz aşılamazsa Yeşilçay'ın ortalama 6-7 bölüm içinde hikayeden ayrılacağı konuşuluyor.

Geçen hafta da dizinin başrol oyuncuları Nurgül Yeşilçay ile Erkan Petekkaya arasında 'öpüşme krizi' çıktığı ileri sürülmüştü. Petekkaya'nın daha önce de açıkladığı gibi öpüşme sahnelerine karşı olduğu ve Paramparça'da da böyle bir sahneye itiraz ettiği ifade edilmiş, Yeşilçay'ın ise Petekkaya'ya "Bu sahne çekilmesi lazım" dediği ancak Petekkaya'nın Yeşilçay'a "Ne öpüşme meraklısısın" diye bağırdığı iddia edilmişti.

ÖPÜŞME SONRASI GERGİNLİK YAŞANDI

 Paramparça dizisinde rol alan Erkan Petekkaya ve Nurgül Yeşilçay son bölümde öpüşme sahneleri ile damga vurdular. O samimi öpüşme sahnelerinden sonra Erkan Petekkaya bu durumdan çok rahatsız olduğu için büyük tepki verdi. Nurgül Yeşilçay ve Erkan Petekkaya tartışması gündem oluşturdu.

 Star Tv ekranlarında yayınlanan Paramparça isimli dizide rol alan Erkan Petekkaya ve Nurgül Yeşilçay arasından öpüşme sahnesinden doğan gerginlik gündem oluşturdu. Erkan Petekkaya dizi ve filmlerdeki öpüşme sahnelerine karşı olduğunu bilmeyen yoktur. Bu durum gergin anların yaşanmasına neden olduğu iddia edildi.

 Paramparça dizisinde rol alan Erkan Petekkaya'nın sevişme sahnelerinde ve sevişme sahnelerini sevmediğini hepimizi biliriz. O sahnelere karşı olan Erkan Petekkaya Paramparça'nın son bölümünde ateşli öpüşme sonrasında Nurgül Yeşilçay ile tartıştığı iddia edildi.

 Paramparça isimli dizide Nurgül Yeşilçay ve Erken Petekkaya arasında gergin anlar yaşanıyor. En son bölümde ateşli öpüşme sahnelerinden dolayı iki ünlü isim gergin anlar yaşandı. Erkan Petekkaya dizilerdeki öpüşme sahnelerine karşı olan bir isim dizideki öpüşme sahnesinden sonra da bu gerginlik kavgaya dönüştü.

Paramparça isimli dizide rol alan Erkan Petekkaya ve Nurgül Yeşilçay arasında gerginlik meydana geld. Bir öpüşme sahnei yüzünden gerilen Erkan Petekkaya gerginleşince Nurgül Yeşilçay'a patladı.

 Nurgül Yeşilçay 'öpüşme, sevişme' sahnelerine karşı olan Erkan Petekkaya'ya bunun için ısrar edince iki oyuncunun arası açıldı.

Oyuncu Erkan Petekkaya, daha önce bir gazeteye verdiği röportajda kendisinin de Türkan Şoray gibi kurallara sahip olduğuna değinmiş, "Benim de Türkan Şoray kurallarım var, sevişme sahnelerinde asla oynamam" demişti.

ERKAN PETEKKAYA ÖPÜŞMEYE KARŞI ÇIKTI

Nurgül Yeşilçay ile Erkan Petekkaya, Paramparça'da senaryo gereği dudak dudağa öpüşecekti. Daha önce "Dizilerde öpüşmem, sevişmem. O sahneleri Anadolu halkı da izliyor" diyen Erkan Petekkaya buna karşı çıktı.

"SEN DE NE MERAKLISIN ÖPÜŞMEYE"

Nurgül Yeşilçay "Bu sahne şart" diye ısrar etti. Erkan Petekkaya, Nurgül Yeşilçay'a "Sen de ne meraklısın öpüşmeye" diye bağırdı. İki oyuncunun arası açıldı.

ERKAN PETEKKAYA KİMDİR?

Diyarbakırlı olmasına rağmen Elazığ doğumlu olan Petekkaya, çocukluğunu İstanbul, Anadolu Yakası’nda geçirmiştir. Mehmet Karamancı İlkokulu'nda, daha sonra Bostancı Ortaokulu ve Fenerbahçe Lisesi'nde okumuştur. Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuarı'nı kazanan Petekkaya, 1993’ten beri devlet tiyatrolarında kadrolu oyuncu olarak yer almaktadır. 1994 yılında kamera şakalarıyla tanıştığı televizyon dünyasındaki kariyerine, 1998 yılında Güzel Günler dizisiyle devam eder. 1999 yılında Aynalı Tahir adlı dizi için kamera karşısına geçer.

Aşkına Eşkıya, Bedel, Japon Gelin ve Taştan Kalp projelerinde yer alan Petekkaya, Kanal D'de ekrana gelen Serseri adlı televizyon dizisinde canlandırdığı “Bülent” karakteriyle komedi alanında da rol alır. 2005 yılında Köpek dizisi ile ekranlarda görünmeye devam eder ve bu dizide canlandırdığı Yılmaz karakteriyle Beyaz İnci Televizyon Ödülleri'nde "En İyi Erkek Oyuncu" dalında aday gösterilir. 2005-2007 yayın döneminde atv'de ekrana gelen Beyaz Gelincik adlı televizyon dizisinde Adanalı zengin bir ailenin holding yöneticisi olan büyük oğlu Ömer’i canlandırmıştır.

2007 Ekim ayında başlayan Sessiz Fırtına adlı televizyon dizisinde Yiğit Sancaktar'ı canlandırmaktadır. Dizinin yayınına Mart 2008'de 19. bölümünün ardından son verilmiştir. Petekkaya yine 2008 de başka bir dizide (Star TV) yer alarak Son Bahar adlı televiyon dizisinde Holding'de yönetici olan “Galip”'i canlandırmıştır. 2010 yılında da Hanımeli Sokağı adlı dizide oynamıştır. 2010-2012 yılları arasında Öyle Bir Geçer Zaman ki adlı dizide Ali Kaptan adlı karakteri canlandırmıştır. Bu dizide acımasız bir kişiliği olan fakat daha sonraları yaptıklarından pişmanlık duymuş bir babayı oynayarak çok başarılı bir oyunculuk sergilemiş, ününü bir adım daha artırmıştır.

NURGÜL YEŞİLÇAY KİMDİR?

Nurgül Yeşilçay; 26.Mart.1976 da İzmir’de doğmuş olmasına rağmen babası afyon yazdırmış. İlkokul ile ortaokul ve lise eğitimini İzmir’de tamamladı. Lise döneminde bir süre izcilik yaptı. 2001′de Eskişehir Anadolu Üniversitesi Tiyatro bölümünden mezun oldu.

Üniversite eğitimi sırasında rol aldığı İkinci Bahar dizisindeki Gülsüm rolü ile tanındı. 2002 yılında Çağan Irmak’ın yönetmenliğini yaptığı Asmalı Konak adlı TV dizisinde Bahar Karadağ rolüyle ününü artırdı. Aynı yıl Teoman’la beraber Mumya Firarda filminde oynadı. 2003 yılında Abdullah Oğuz’un yönettiği Asmalı Konak dizisinin devam filmi olan Asmalı Konak-Hayat’ta Özcan Deniz’le başrolü paylaştı. Yönetmenliğini Atıf Yılmaz’ın yaptığı Eğreti Gelin filmindeki Kostak Emine rolü ile 2005de 12. Adana Altın Koza Film Festivali’nde En İyi Kadın Oyuncu ödülünü aldı. Aynı yıl Hande Ataizi ile Melekler Adası dizisinde rol aldı. Aynı dizide rol alan Cem Özer ile 26 Ekim 2004′te evlendi. Hamileliğinin son ayında Melekler Adası dizisinden ayrıldı. 22 Mayıs 2005′te oğlu Osman Nejat’ı dünyaya getirdi.

Nurgül Yeşilçay, 2002 – 2003 yılları arasında, senaristliğini Mahinur Ergun ve Meral Okay’ın yaptığı yönetmenliğini Çağan Irmak’ın yaptığı “Asmalı Konak” dizisinde Özcan Deniz, Selda Alkor, Menderes Samancılar gibi sanatçılarla birlikte oynadı. “Asmalı Konak” adlı dizideki “Bahar Karadağ” rolüyle ismini duyurdu.

2004′te Anlat İstanbul filminde Saliha karakterini canlandırdı. 2005-2006 sezonunda ATV’de yayımlanan Belalı Baldız dizisinde Berna Laçin ve Kenan Işık’la başrolü paylaştı. 2006 da Cem Özer’le “Sen Olmasaydın” adlı tiyatro oyununda rol aldı. 2006 yılı Eylül ayında Fatih Akın’ın senaryosunu yazdığı, yönettiği ve yapımcılığını üstlendiği “Yaşamın Kıyısında” isimli filmde rol aldı. Bu filmde Ayten Öztürk adlı türk kızını büyük başarıyla canlandırdı, film 2007′de 60.Cannes Film Festivali’nde Altın Palmiye için yarışmaya hak kazandı ardından “En iyi Senaryo” ödülünü kazandığı açıklandı.

2007′de Ezo Gelin adlı tv dizisinde Ezo Gelin’i canlandırdı. Ortadoğu’nun en önemli film festivallerinden biri olarak kabul edilen 31.Uluslararası Kahire Film Festivali’nde başkanlığını ünlü İngiliz yönetmen Nicolas Roeg’in yaptığı ana jüride yer aldı.2007′da Barış Pirhasan’ın yönetmenliğini yaptığı Adem’in Trenleri filminde Hacer rolünde kusursuz bir performans sergiledi.Bu filmdeki oyunuyla 13.Sadri Alışık Oyuncu ödülleri’nde En İyi Kadın Oyuncu ödülünü kazandı.

Çağdaş Sinema Oyuncuları Derneği (ÇASOD) Geleneksel 15. Oyuncu Ödülleri En İyi Kadın Oyuncu Ödülü’nü iki ayrı filmde, birbirinden çok farklı iki rolde birden etkili olmayı ve doğal kalmayı başarması nedeniyle Yaşamın Kıyısında (Ayten) ve Adem’in Trenleri’nin oyuncusu (Hacer) olarak kazandı. 5-20 Nisan 2008 de 27.si düzenlenen Uluslararası İstanbul Film Festivali’nde Semin Kaplanoğlu’nun juri başkanlığını yaptığı ulusal yarışma jurisinde yer aldı.

Ocak 2010'da yayına başlayan "Aşk Ve Ceza" isimli dizide Murat Yıldırım ile başrolü paylaştı. 2011'de Show TV'de yayınlanan “Sensiz Olma”z adlı dizinin başrolünde yer aldı.

Evlilikleri : Cem Özer ile 26 Ekim 2004′te evlendi. 22 Mayıs 2005′te oğlu Osman Nejat’ı dünyaya getirdi. 24 aralık 2010 da Cem Özer'den boşandı.

2014 yılında başrollerini Erkan Petekkaya ile paylaştığı "Paramparça" adlı dizide Nursel Köse, Ebru Özkan, Cemal Hünal ile birlikte oynadı.

Fimleri:

2014 - Gece

2013 - Aşk Kırmızı

2010 - Çınar Ağacı

2009 - 7 Kocalı Hürmüz

2008 - Vicdan

2007 - Yaşamın Kıyısında, Ayten

2007 - Adem'in Trenleri, Hacer

2004 - Anlat İstanbul - Uyuyan Güzel Saliha

2004 - Eğreti Gelin - Kostak Emine

2003 - Asmalı Konak - Hayat - Bahar Karadağ

2002 - Mumya Firarda - Fatıma

2001 – Şellale - Nergis

1998 - Herşey Çok Güzel Olacak – Hemşire

Dizileri:

2014 - Paramparça

2014 - Cinayet

2013 - İşler Güçler

2013 - Galip Derviş

2013 - Bebek İşi

2012 - Sultan

2011 - 2012 - Sensiz Olmaz

2010 - 2011 - Aşk ve Ceza (Yasemin)

2006 - Ezo Gelin TV Dizisi - Ezo

2005 - Belalı Baldız TV Dizisi - Arzu Parlak

2004 - Melekler Adası TV Dizisi - Şerbet

2002 - Asmalı Konak TV Dizisi - Bahar Karadağ

2001 - 90-60-90 TV Dizisi - Deniz

1999 - İkinci Bahar TV Dizisi – Gülsüm

Rol Aldığı Tiyatro Oyunları:

2006 - Sen Olmasaydın

Aşk Gibi

Ödülleri:

2005 - 12.Adana Altın Koza Film Festivali "En İyi Kadın Oyuncu" (Eğreti Gelin)

2007 - 13.Sadri Alışık Oyuncu Ödülleri “Ademin Trenleri” "En İyi Kadın Oyuncu"(Hacer)

2007 - Çağdaş Sinema Oyuncuları Derneği (ÇASOD) Geleneksel 15. Oyuncu Ödülleri "En İyi Kadın Oyuncu" ödülü (Yaşamın Kıyısında ve Adem’in Trenleri)

2008 - 45. Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde "En İyi Kadın Oyuncu" ödülü (Vicdan)

kaynak: ankara meydanı

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi