Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 3. Son Bölüm'de Çakır tutuklandı -

ATV’nin yeni dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 3. Bölümü ile de zirveye oturmayı başardı. Fenomen olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 3. Bölüm’de neler oldu. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 3. Son bölüm tek parça izleme fırsatı…

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 3. Son Bölüm'de Çakır tutuklandı -

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 3. Bölüm’de de tam bir güç savaşı vardı. Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 3. Bölüm izleme fırsatı ve özeti.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 3. BÖLÜM’DE NELER OLDU!

Ünal Kaplan’ın otoritesi altındaki masada Hızır Çakırbeyli köşeye sıkıştırıldı. Seçim şansı olmayan Çakır, ailesini ve kendini masaya yem etmemek için devletle işbirliğine girdi. İşbirliği oyununda ona en güvendiği yeğeni Alparslan yardımcı oldu, ancak Çakır yeğeninin Ünal Kaplan’ın bir numaralı yeğeni olduğundan da habersizdi. Öte yandan Meryem Çakırbeyli’nin hazırladığı plan suya düştü. Çakır’ın sevgilisi olan Nazlı’nın çocuğunu doğurmasına engel olmak isteyen ve Çakırbeyli sevgisini bile paylaşmak istemeyen Meryem, birini Nazlı’dan kurtulmak için görevlendirdi. Ancak plan suya düştü. 3. Bölüm sonunda ise Çakır tutuklandı. İşte Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 3. Bölüm izleme linki.

22 EYLÜL EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 3. BÖLÜM İZLE

Kaynak: Diyarbakır Söz