Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz (Abdülhey sürprizi) 4. Son Bölüm -

Eşkiya Dünyaya Hükümdar olmaz 4’üncü bölümüyle izleyicilerine sürpriz yaptı. Kurtlar Vadisi Pusu’nun eski senaristi Raci Şaşmaz’ın yeni dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da eski bir vadili olan Abdülhey (Kenan Çoban) sürprizi yaşandı. Koğuş’u değişen Hızır yeni koğuşuna geçti ve koğuşta Abdülhey çıktı. Abdülhey’in yeni dizisindeki ismi henüz bilinmiyor. İzleyemeyenler ve tekrar izlemek isteyenler Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 4. Bölüm detayları haberimizde.

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz (Abdülhey sürprizi) 4. Son Bölüm -

TAHİR KARAKEÇİ

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 4. Bölümünde Hızır Çakırbeyli hapisteydi. Kurtlar Vadisi Pusu’yu andıran sahne ise sosyal medyada en çok tartışılan konuydu. Hızır Çakırbeyli ilk koğuşunda tıpkı Kurtlar Vadisi’ndeki gibi bir büyüğüyle birlikteydi. Peki, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 4. Son bölümde neler oldu? İşte ayrıntılar….

HIZIR HAPİSTE

Hızır Çakırbeyli’nin teyzesi kızı Nazlı’nın yanına giderek, onun evine giren kişiyi Meryem’in tuttuğunu ima ederek Nazlı’ya “Herkese bebeğini düşürdüğünü söyleyeceğiz” diye telkinde bulundu. Meryem, kızı ve oğluyla birlikte Hızır Çakırbeyli’yi ziyarete gitti. Öte yandan Hızır’ın kardeşi İlyas da düğmeye bastı iki önemli ismi ortadan kaldırdı. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 29 Eylül 4. Bölüm izlenme rekorları kırdı.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ SON 4. BÖLÜM İZLE

Kaynak: Diyarbakır Söz