Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (Çakırbeyli felakette) 23. Son Bölüm -

Eşkıya Dünyaya Hükümdar olmaz 23’üncü bölümüyle izleyicilerini yine ekrana kilitledi. Raci Şaşmaz’ın yapımında ekranlara gelen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da heyecan, aksiyon, macera ne ararsanız vardı. Çakırbeyli ailesinin başına gelen pişmiş tavuğun başına gelmemiştir belki de. Alparslan’ın yanıp tutuştuğu intikam ateşi kendi başını yedi. İzleyemeyenler ve tekrar izlemek isteyenler Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 23. Son Bölüm detayları haberimizde.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (Çakırbeyli felakette) 23. Son Bölüm -

M. EMİN FİDAN

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 23. Bölümünde Alparslan Çakırbeyli intikam ateşi ile yanıp tutuşuyordu ancak kendi başına bela açtı Alparslan. Hızır Çakırbeyli ise her şeyden kendini sorumlu tutuyordu. Meryem de Hızır’dan boşanmak için avukat tuttu, ancak tesadüfe bakın ki Avukat Yaren’in arkadaşı çıktı ve Nazlı davayı adım adım takip edecek. Peki, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 23. Son bölümde neler oldu? İşte ayrıntılar….

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 23. BÖLÜM NELER OLDU?

Alparslan'ın sönmek bilmeyen intikam ateşi en sonunda kendi üstüne sıçrar. Düşmanları tarafından kaçırılmasıyla birlikte düştüğü durum bir girdap gibi tüm aileyi içine çeker. Hızır yeğeninin başına gelenlerden kendini sorumlu tutmaktadır. Kimsenin bir kan kaybına daha tahammülü kalmamıştır. Çakırbeyli Ailesi bu ardı arkası kesilmeyen felaketlerle nasıl başa çıkacak? Bütün olan bitene rağmen Meryem boşanma kararından geri adım atmaz. Hızır'a dava açmak için tuttuğu avukat Özgür tesadüfen Yaren'in eski bir arkadaşı çıkar. Böylece Nazlı tüm dava sürecini takip edebilecektir. Bu tesadüf Nazlı'nın lehine mi yoksa aleyhine mi olacaktır?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 23. Bölüm izlemek için tıklayınız

Kaynak: Diyarbakır Söz