Görüş Bildir

Esra Erol out Sibel Can in!

Ekranların aranan güzel ve başarılı sunucusu Esra Erol Fox TV ile yollarını ayırdı ve başka kanala transfer oldu. Fox TV ise daha önce yine kendi kanalında yayınlanan Sesi Çok Güzel programının jüri koltuğunda oturan Sibel Can’a bu teklifi götürdü ve güzel şarkıcı da teklifi kabul etti. Önümüzdeki sezon artık izdivaç programı Fox TV’de Sibel Can’dan sorulacak.

Esra Erol out Sibel Can in!

Esra Erol’dan sonra şimdi de güzel şarkıcı Sibel Can evlendirmeye hazırlanıyor. Erol, çalıştığı kanalla yollarını ayırınca şirket, ses yarışması için peşin ücret verdiği Sibel Can’la anlaşmak zorunda kaldı.

Akşam’ın haberine göre; Esra Erol, sunuculuğunu yaptığı evlilik programını yeni sezonda başka kanala transfer etmesiyle birlikte, koltuğunu Sibel Can’a devretti. Hafta içi her gün izleyicisiyle buluşan yayından aylık 500 bin Lira kazanan Esra Erol, diğer kanaldan yüksek miktarda ücret teklifi gelince şirketle yollarını ayırmıştı. Güzel sunucu Esra Erol’un bu ayrılığından dolayı boşalan koltuğunu ise Fox TV Sibel Can’la doldurma hazırlığı içerisine girdi. Daha önce Fox TV’deki ‘Sesi Çok Güzel’ programının jüri koltuğunda oturan ve bölüm başı 110 bin TL aldığı öne sürülen Sibel Can, 1 yıllık ücreti peşin alınca gelen bu teklifi de kabul etmiş tabii ki.

AYLIK 700 BİN LİRA!

Proje aşamasında olan yayının seyirciyle ne zaman buluşacağı ise henüz netleşmedi. Can’ın evlilik programı için aylık 700 bin TL alacağı konuşuluyor.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi