Esra Erol son programını yaptı, ekranlar ara verdi! Yerine kim mi bakacak? İşte cevabı

Esra Erol ikinci çocuğunun doğumu için geri saymaya başladı. ATV’deki evlilik programını bırakmak zorunda kalan Esra Erol bugün son programına son defa çıkıyor. İdris Ali isminde bir erkek çocuğu olan Erol, doğacak çocuğunun da erkek olduğunu açıkladı. Esra Erol doğacak erkek çocuğun koyacak ismi de açıkladı. Peki ismi ne? Detaylar haberimiz de…

Esra Erol son programını yaptı, ekranlar ara verdi! Yerine kim mi bakacak? İşte cevabı

Esra Erol hamileliğinde 8 ayı geride bıraktı ve dokuzuncu aya girdi. Bu ay doğum yapacak olan Esra Erol hamileliğini ATV ekranlarında geçirdi. Artık bebeğini doğurmak için gün sayan Esra Erol bugün son kez evlilik programına sunuculuk yapacak. Ardından da doğum için izne çıkacak.

YERİNE KİM GELECEK?

Esra Erol dün yayınlanan programının son bölümünde bugün ekrana son kez çıkacağını duyurdu. Ünlü sunucu yerine gelecek ismin büyük sürpriz olduğunu söyledi. Esra Erol'un yokluğunda yerine kimin bakacağı da belli oldu. Esra Erol'un yerine görev yapacak isim kahkaha tufanı bir isim, yani Nilgün Belgün oldu.

ESRA EROL BEBEĞİNE NE İSİM KOYDU?

Esra Erol üçüncü hamileliğini yaşıyor. İlk bebeği İdris Ali 2011 yılında dünyaya gelmişti. Daha sonra bir hamilelik  daha yaşayan Esra Erol büyük bir talihsizlik yaşamış ve bebeğini kaybetmişti. Üçüncü kez hamile kalan Esra Erol yine bir erkek çocuk dünyaya getirecek. Bebeğinin adını ise Ömer Erol koyacak.

Kaynak: Diyarbakır Söz