Esra Erol'dan olay yaratan açıklamalar gündeme bomba gibi düştü

ATV'de fenomen evlilik programının güzel sunucusu Esra Erol bugünkü programında son günlerde çıkan evlilik programları kaldırılıyor mu, haberleriyle ilgili bir açıklama yaptı. Esra Erol’un olay yaratan açıklamaları gündeme bomba gibi düştü.

Esra Erol'dan olay yaratan açıklamalar gündeme bomba gibi düştü

ATV'de fenomen evlilik programının güzel sunucusu Esra Erol bugünkü programında son günlerde çıkan evlilik programları kaldırılıyor mu, haberleriyle ilgili bir açıklama yaptı. Esra Erol’un olay yaratan açıklamaları gündeme bomba gibi düştü.

Evlilik programlarının efsane sunucularından olan Esra Erol'un o açıklaması şu şekilde…

Son zamanlarda her yerde evlilik programları kaldırılıyor diye söylenmeye başlandı. Hayır! Evlilik programları kaldırılmıyor. RTÜK, tüm evlilik programları yapan yapımcıları toplantıya aldı. Bu toplantıda elini masaya vurmadı. Tam tersi ortak fikir birliğince, yapılan evlilik programlarına bir nevi aslında usulüne uygun değilse çeki düzen vermekti amaç.

Bir takım sunumlar yapıldı. Neler olmalı, neler olmamalı diye konuşuldu. Ben kendi ekibim ve programım adına gurur duydum. hamileydim, burada damat adayları bir konudan dolayı kavga etmişti. Sadece o konuyla alakalı bir sunum yapıldı.10 yıldır bu ekrandayım ve 10 yıldır sizlerin karşısındayım. Her gelen konuğuma karşı kelimelerimi özenle seçmeye çalışıyorum.

Hatta yıllar geçtikçe biraz daha sakinleştim. Eskiden daha sert çıkışları olan biriydim. Buradan bir kişiyi kızıp gönderiyor olmak o kişiye zarar vermiyor, onun ailesine ve sevdiklerine zarar veriyor. Çok daha anlayışlı olmaya başladım.

9 yıldır ben ve ekibim biz bu işten ekmek yiyoruz. Yaptığım işi çok seviyorum ve inanarak yapıyorum. Kendi içinde öz eleştiri yapabilen, en çok kendine kızan insanlardan biriyim. Yaptığım işin doğru düzgün ve örnek olması lazım. Ben yıllardır hatamı sevabımı bula bula bir noktaya geldim. Tabi ki şuan da 7-24 evlilik programlarının olması şuan şu soruyu getiriyor. Evlilik programları çığrından çıktı mı? Ben hiç kimse adına bir şey söyleyemem ama kendi adıma yaptığım evlilik programımın çığrından çıktığını düşünmüyorum. Hatalarımız var mı - var, yanlış yaptığımız var mı var.

Esra Erol Kimdir?

Esra Erol, 12 mayıs 1982 tarihinde İstanbul Eyüp’de doğdu. 5 kız çocuğun ortancasıdır. Aslen Sinop Ayancık'lı bir ailenin çocuğudur. Adı Seyfi ve polis olan babasının tayin olduğu Kütahya’da İlk, orta ve lise öğrenimini tamamladı. Kız lisesi Çini Seramik mezunudur. Açık Öğretim Fakültesiden mezun oldu. Maltepe Üniversitesi’nin diksiyon-spikerlik kurslarına katıldı. Sonra Marmara Üniversitesi Radyo-Televizyon bölümünde eğitim aldı.

 Kanal D’de “Turkuaz” adlı bir proğram sundu. Ardından Technology Channel’da Siemens Mobile Kuşak Sunuculığu yaptı.

Esra Erol, evlilik programı sunmaya Flash TV’de “Desti Izdivaç”adlı proğramla başladı. Oradan Star TV’ye geçip “Esra Erol'la İzdivaç” adlı programı ile bir ekran yıldızı haline geldi. Sonra kanalla yollarını ayırıp ATV’ye transfer oldu “Esra Erol`la Evlen benimle” proğramı sunmaktadır.

2 Temmuz 2010 tarihinde Kürt İdris lakaplı mafya babasının oğlu Ali Özbir ile sunucusu olduğu programında, canlı yayında evlendi. 23 Temmuz 2011 tarihinde İdris Ali Özbir adında erkek çocuğu oldu. 21 Kasım 2015 tarihinde Ömer adında bir oğlu daha oldu.

Esra Erol, 2004 yılında Kanal 7’de yayınlanan Kalp Gözü adlı dizide, Cennet Mahallesi adlı TV dizisinde, 2005’te Başkan adlı TV filminde, aynı yıl Tuzak adlı TV dizisinde, 2009 yılında Kanal-İ-zasyon adlı sinema filminde konuk oyuncu ve 2010 yılında da Kamerayla İzdivaç adlı filmde roller üstlendi.

Esra Erol, uzun süreden beri ATV’de yayınlanmakta olan “Esra Erol`la Evlen benimle” adlı evlilik programıyla birçok kişinin mutluluğuna aracılık etmektedir. Son dönemde, popülaritesinin artması nedeniyle de sosyal sorumluluk projelerinde de yer alan Esra Erol, kadınlara şiddete karşı kaleme aldığı kitabıyla da, şiddete uğrayan kadınların sesi olmaya onlara destek vermeye çalışmaktadır.

Esra Erol, 2013 yılı yayın sezonu için temmuz 2013'de Atv'den Fox TV'ye transfer oldu.

Filmleri

2004 - Kalp Gözü (TV Dizisi) (Kanal 7)

2004 -Cennet Mahallesi (Hayat Kadını) (TV Dizisi) (Show TV)

2005 - Başkan (TV Filmi)

2005 - Tuzak (Banu) (TV Dizisi)

2009 - Kanal-İ-Zasyon (Konuk Oyuncu) (Film)

2010 - Kamerayla İzdivaç (Film)

2012 - Alemin Kıralı (Yılbaşı Özel, 56 Bölüm) (TV Dizisi)

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler