Ezel'in güzeli Bade İşçil Malkoç Süalp barışında son dakika flaş gelişme!

Bade İşçil Malkoç Süalp aralarındaki boşanma davalarının gün be gün kavgaya dönüştüğü çift, boşanmaktan vazgeçti. Mahkemeye karşılıklı olarak boşanma amaçlı başvuran Bade İşçil ile Malkoç Süalp boşanmaktan vazgeçip davayı iptal ettirdiler

Ezel'in güzeli Bade İşçil Malkoç Süalp barışında son dakika flaş gelişme!

Bade İşçil Malkoç Süalp aralarındaki boşanma davalarının gün be gün kavgaya dönüştüğü çift, boşanmaktan vazgeçti. Mahkemeye karşılıklı olarak boşanma amaçlı başvuran Bade İşçil ile Malkoç Süalp  boşanmaktan vazgeçip davayı iptal ettirdiler

İstanbul 15. Aile Mahkemesi’nde görülen duruşmada, İşçil ve Sualp gelmezken avukatları hazır bulundu. Bade İşçil’in avukatı Cemal Dayıoğlu, duruşmada söz alarak, “4 Şubat 2016 gününden bu güne taraflar aile ikametgahında müşterek hayatı devam ettirmek amacıyla aralıksız birlikte yaşamaktadırlar. 10 günlük de yurt dışı tatili yapmışlardır. Bu durum karşısında takdir mahkemeye ait olmak üzere masraf ve vekalet ücreti talebimiz yoktur.” dedi.

 Sulap’in avukatı Feyza Tükel Aydoğan ise, “Taraflar müşterek hayatı sürdürmek amacıyla oğullarının da menfaatini gözeterek bir araya gelmişlerdir. Bizim de masraf ve vekalet talebimiz yoktur. Takdiri mahkemeye ait olmak üzere karşılıklı davaların reddini talep ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

Davayı karara bağlayan mahkeme, boşanmanın reddine hükmetti.

NELER OLMUŞTU?

 İşçil, geçtiğimiz yıl eşi Süalp'ten şiddet gördüğünü iddia ederek boşanma davası açmıştı. Eşinin suçlamaları üzerine  Süalp de karşı dava açarak, İşçil hakkında sert ithamlarda bulunmuştu. Boşanma davası devam ederken, İşçil ile Süalp, davayı geri çekmişti.

Bade Sualp İşçil, 8 Ağustos 1983 yılında İstanbul'da doğdu. Yeditepe Üniversitesi Moda ve Tasarım Bölümünden mezun oldu. İlk kez, 2007'de Cine5 kanalında yayınlananMetropol Cafe isimli komedi dizisinde rol aldı. 2009-2011 yılları arasında Ay Yapım'ın Ezel dizisinde "Şebnem Sertuna" karakterini canlandırdı. Ezel adlı dizi bittikten sonra Kuzey Güney dizisinin oyuncu kadrosuna katıldı. Soyadı herkes tarafından bilindiği gibi İşçil değil, İşcil'dir. Bade İşcil, Mart ayında tanıştığı iş adamı Malkoç Sualp ile 31 Mayıs 2013'te evlendi ve bu evlilikten Azur isminde bir erkek çocuk dünyaya getirdi.  2015 yılında, Muhteşem Yüzyıl-Kösem adlı dizide rol alacaktır.

Kaynak: Diyarbakır Söz