Fahriye Evcen'den Burak Özçivit'e takma hediye! Burak şokta

Yakışıklı oyuncu Burak Özçivit’in yeni dizisi nedeniyle bıyıklarını kesmesi üzerine sevgilisi Fahriye Evcen yakışıklı oyuncuya takma bıyık hediye etti.

Fahriye Evcen'den Burak Özçivit'e takma hediye! Burak şokta

2011 Yılında Muhteşem Yüzyıl dizisindeki  “Makloçoğlu Bali Bey” karakteri ile bıyık bırakan ve o günden itibaren bıyıklarını kesmeyen genç kızların sevgilisi Burak Özçivit yeni dizisindeki rol nedeniyle bıyıklarını kesmek zorunda kalmıştı. Ancak bu duruma yakışıklı oyuncunun imdadına sevgilisi Fahriye Evcen yetişerek Burak Özçivit’e takma bıyık hediye etti.

BİR ÇOK DİZİDE BIYIKLI OYNADI

Burak Özçivit 2011 yılında oynadığı Muhteşem Yüzyıl dizisiyle birlikte bıyık bırakmış ve Çalıkuşu, Aşk Sana Benzer ve Kardeşim Benim dizilerinde de bıyıklı haliyle karşımıza çıkmıştı. Ancak başrolü Neslihan Atagül ile paylaştığı yeni dizisi için 4 yıllık bıyıklarını kesti.

“BU BEN DEĞİLİM"

Burak Özçivit "Kendimi çıplak hissediyorum. Aynaya bakmakta zorlanıyorum. Bu ben değilim" diye yakınmaya başlayınca imdadına sevgilisi Fahriye Evcen yetişti.

“FAHRİYE BENİ BIYIĞIMLA SEVİYOR”

Evcen, yurt dışından takma bıyık getirtti. Özçivit'in, "Evde Fahriye'nin aldığı bıyıkla dolaşıyorum. Çünkü o, beni bıyıklı seviyordu" dediği öğrenildi.

Kaynak: Diyarbakır Söz