Fenomen dizi Poyraz Karayel'de ağlatan ayrılık, Sefer işte diziye böyle veda etti, Adil Topal'ın son kurbanı Sefer oldu

Kanal D'nin efsane dizisi Poyraz Karayel 46. bölüm ile bu akşam ekrana geldi. Adil Topal'ın Salih'i öldürtmesi işleri karıştırıyor. Aslı arkadaşı Salih’in ölümünden Poyraz’ı sorumlu tutar ve Ayşegül’e Salih’i Poyraz öldürdü der. Poyraz, Ayşegül'den beklemediği bir darbe alıyor. Sefer öldü mü sorusu en çok merak edilenlerden. Poyraz Karayel 46. bölüm ve detayları haberimizde.

Fenomen dizi Poyraz Karayel'de ağlatan ayrılık, Sefer işte diziye böyle veda etti, Adil Topal'ın son kurbanı Sefer oldu

Poyraz Karayel 46. Son bölüm yayında ve izleyebilirsiniz. Sefer eşi Sema için elinden geleni yapmayı başardı ve kendi hayatını tehlikeye attı. Sefer öldü mü, Sefer ölecek mi sorusu Google’da trend oldu. Poyraz Karayel 46. Bölüm sonunda Sefer kendi sesinden seslendirdiği şiirle veda etti ve ölüm haktır dedi. Peki, Sefer öldü mü? İşte bu soru gelecek bölümde yanıt bulacak. Poyraz Karayel son bölüm ile hayranları yine ekrana kilitlendi.

POYRAZ KARAYEL 46. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Payraz Karayel 46. bölüm ile yine izleyenleri hüngür hüngür ağlattı, Adil Topal'ın intikamı bitmek bilmiyor. Bahri'in en yakın adamı Sefer'i kandırıp kaçıran Topal, Avukat karısını oyuna getirip, öldürmek istedi, Sefer herşeyi göze alarak, içinde bulunduğu aracı uçumurdam aşağıya sürdü, Sefer öldü mü? Poyraz Karayel'de, Sema'yı kaybetme korkusuyla yüz yüze kalan Sefer, aşkı için kendi canını ortaya attı. Sefer diziden ayrıldı mı?

Yapımcılığını Hayri Aslan'ın, yönetmenliğini Çağrı Lostuvalı'nın, senaryosunu ise Ethem Özışık'ın kaleme aldığı Poyraz Karayel 46. bölümü ile dün akşam izleyiciyle buluştu. Poyraz Karayel 46. bölüm final sahnesinde Sema'yı kaybetmemek için Adil'in adamlarının arabasını uçurumdan aşağı sürükleyen Sefer için akıllara Sefer diziden ayrıldı mı? Sefer öldü mü? soruları merak uyandırdı. Peki Sefer, Poyraz Karayel dizisinden ayrıldı mı?

Adil'i yakalamak için Bahri'nin planına yardımcı olan Meltem, partide yakalandıktan sonra canını kurtarmak için Adil Topal'ın kızı olduğunu itiraf eder. Bunun sonucunda ilk defa kendisini öz babasının karşısında bulur. Ama oraya tek giden Meltem değildir. Meltem’i takip eden Bahriler Adil’in çiftliğine baskın yaparlar. Bu baskın Adil’in çok eskide kalan korkuları ve gerçekleriyle tanışmamıza neden olur.

Öte yandan Salih'in ölümü Poyraz'ı derin bir üzüntü içerisine sokar. Ama olanları Ayşegül'e anlatmaya cesaret edemez. Giderek çıkmazın içine düşmektedir. Salih'in ölümünden Poyraz'ı sorumlu tutan Aslı, bu olanları Ayşegül'e anlatınca, Ayşegül Poyraz'ın asla beklemeyeceği bir adım atar ve polislere doktorun Poyraz Karayel'in öldürdüğünü söyler.

Kafasına silah dayanan Meltem, canını kurtarmak için Adil Topal’ın kızı olduğunu itiraf eder, bunun sonucunda da kendisini ilk defa babasının karşısında bulur. Ama oraya tek giden Meltem değildir. Meltem’i takip eden Bahriler Adil’in çiftliğine baskın yaparlar. Bu baskın Adil’in çok eskide kalan korkuları ve gerçekleriyle tanışmamıza neden olur.

Salih’in ölümü Poyraz’ı derinden sarsar. Ama olanları Ayşegül’e anlatmaya cesaret edemez. Giderek bir çıkmazın içine düşmektedir. Bu ölümden Poyraz’ı sorumlu tutan Aslı, Ayşegül’le konuşunca, Ayşegül Poyraz’ın asla beklemeyeceği bir adım atar.

Adil’in hedefindeki yeni isim Sefer’dir. Peki Sefer’e mi zarar verecektir yoksa Sefer için dünyanın en kıymetli varlığı olan Sema’ya mı?

Sadreddin vurulmuş ve ağır yaralı biçimde hastaneye kaldırılmıştır. Sadreddin hastanede yaşam savaşı verirken, Bahri oğlunun acısıyla yıllardır görüşmediği ne kadar eski mafya babası varsa toplar. Amaç Adil’e ulaşacak bir yol bulmaktır.

Bahri ve adamları nihayet Adil’in şantaj kasetleri çekmek için düzenlediği bir partinin yerini öğrenirler. İçeriye casus olarak sızmaya Meltem gönüllü olur. Ama Meltem’in bu cesareti ona fazlasıyla pahalıya patlayacaktır...

Ayşegül ve Poyraz Sadreddin’in vurulmasının şoku yanında kendi hesaplaşmalarına da devam etmektedir. Ayşegül ne derse desin Poyraz doktoru öldürdüğünden dolayı pişman değildir. Ama bu cinayet hiç beklenmedik şekilde Ayşegül’ün başını belaya sokar, Ayşegül kürtaj sırasında yaşadığı travmayı adeta bir kez daha yaşar, Ayşegül’e bu çektirdikleri Poyraz’ın yaptığıyla yüzleşmesini sağlar. Üstelik cinayetten dolayı kendisi de hapse girme riskiyle karşı karşıyadır...

Arasında iki adet beş taş yüzüğün de olduğu ziynet eşyası ile bir miktar nakit parayı çalan hırsızlar, Terzioğlu’nu yaklaşık 180 bin TL zarara uğrattılar.

Terzioğlu, Etiler Karakolu’na giderek hırsızlar hakkında suç duyurusunda bulundu.

Burçin Terzioğlu, eşi Murat Yıldırım'dan boşandıktan sonra aşkı meslektaşı İlker Kaleli'de buldu. Ancak küsünce aşkları kısa süren ikili, geçtiğimiz haftalarda yeniden barıştı. Çift, geçenlerde Kaan Tangöze konserindeydi.

Zorlu PSM'deki konseri en ön sıralardan izleyen iki sevgili, romantik anlar yaşadı. Özellikle Terzioğlu, konser boyunca omzuna elini attığı sevgilisi İlker Kaleli'yi öpücüklere boğdu.Burçin Terzioğlu, Kaan Tangöze konseri sırasında sahneden çok sevgilisi İlker Kaleli ile ilgilendi.

Filmleri ve Dizileri

2014 - Poyraz Karayel (Ayşegül Umman) (TV Dizisi)

2013 - Merhamet (TV Dizisi)

2013 - Halam Geldi (Anne) (Sinema Filmi)

2009 - 2010 - Ezel (TV Dizisi)

2009 - Ey Aşk Nerdesin (Zeliş) (TV Dizisi)

2007 - Çemberin Dışında (Laçin Sürmen) (TV Dizisi)

2006 - Fırtına (Zeynep) (TV Dizisi)

2004 - Melekler Adası (Ceren) (TV Dizisi) (2004)

2004 - Kadın İsterse (Demet) (TV Dizisi)

2004 - Aliye (Ümit) (TV Dizisi)

2003 - Taştan Kalp (Özlem)(TV Filmi)

2002 - Kınalı Kar (Pınar Beyoğlu) (TV Dizisi)

2002 - Anne Babamla Evlensene (TV Dizisi)

2001 - Oyun (TV Filmi)

2001 - Güz Gülleri (Nuray) (TV Dizisi)

2000 - Üzgünüm Leyla (TV Dizisi)

2000 - Oyun Bitti (Sinema Filmi)

2000 - Mırıl Mırıl Münevver (TV Dizisi)

2000 - Annem ve Ben (TV Filmi)

1999 - 2001 - Yılan Hikayesi (TV Dizisi)

1998 - Sırılsıklam (TV Dizisi)

1997 - Yasemince (TV Dizisi)

1997 - Kır Çiçekleri (Süheyla) (TV Filmi)

1996 - Kızım ve Ben (TV Dizisi)

1996 - Kaldırım Çiçeği (TV Dizisi)

1995 - Çiçek Taksi (Sinem) (TV Dizisi)

1994 - İkimiz De Sevmiştik (Sinema Filmi)

1994 - İki Küçük Yaramaz (Sinema Filmi)

1992 - Mahallenin Muhtarları (Simge ) (TV Dizisi)

1992 - Kavak Ailesi (Fındık Yeğen) (TV Dizisi)

1991 - Menekşe Koyu (Ayşe) (Sinema Filmi)

1990 - Çiçekler Açmak İster (TV Dizisi)

1989 - Fazilet (Sinema Filmi)

1989 - Doktorlar (Billur) (TV Dizisi)

1988 - Izdırap Çocukları (Sinema Filmi)

1987 - Yeniden Doğmak (TV Dizisi)

1987 - Menekşeler Mavidir (Sinema Filmi)

1987 - Hayallerim, Aşkım Ve Sen (Rukiye) (Sinema Filmi)

1987 - Evlat Acısı (Burçin) (Video)

1987 - Baba Yüreği (Aslı) (Sinema Filmi)

1986 - İki Milyarlık Bilet (Gül) (Sinema Filmi)

1986 - Yıkılmışım Ben (Sinema Filmi)

1986 - Perihan Abla (TV Dizisi)

1986 - Kumarbaz (Video)

1986 - Hasretinle Yaşanmıyor (Burçin) (Sinema Filmi)

1985 - Çıplak Vatandaş (İbrahim'in Kızı) (Sinema Filmi)

1985 - Patron Duymasın (Sinema Filmi)

İlker Kaleli kimdir?

İlker Kaleli, 5 Mart 1983 tarihinde Yarı Alman yarı Türk bir anneyle, vanlı bir babanın çocuğu olarak İstanbul’da doğmuştur. Babasının adı Recep Kaleli’dir. 13 yaşındayken anne-babası boşanmıştır. Zor bir çocukluk geçirmiştir. 17 yaşında kendi evine çıkmış. Çocukluğunda müzisyen olmayı istiyordu, ve Nirvana (müzik grubu) ve Kurt Cobain hayranıydı.

16 yaşında Coca Cola reklam filminde oynadı.

İstanbul’da Kültür Üniversitesi’nde Sanat Yönetimi okurken iki sene boyunca Şahika Tekand’ın kurduğu Stüdyo Oyuncuları’nda eğitim aldı. 2006 yılında Mezun olduktan iki sene sonra Londra’ya gitti ve 4 yıl kaldı. Londra’da LAMDA’da (The London Academy Of Music And Dramatic Art) 3 yıl oyunculuk eğitimi aldı ve 2011 yılında oradan mezun oldu.

Londra’da iken müzikle uğraşmış, DJ’lik yapmış, reklam filmlerinde oynamış. 2012 yılında Türkiye’den gelen teklif üzerine ilk dizisi “son”da oynamaya başladı. Dizinin ana kadrosu Yiğit Özşener, Nehir Erdoğan, Erkan Can, Berrak Tüzünataç ve Engin Altan Düzyatan'dan oluşmaktadır. Diğer öne çıkan oyuncu kadrosu ise Uğur Polat, Aylin Aslım, Ülkü Duru ve Ahmet Levendoğlu'ndan oluşmaktadır

2012 yılında “Kayıp Şehir” adlı dizide Gökçe Bahadır, Nik Xhelilaj, Nazan Kesal, Uğur Polat, Cansu Tosun ile beraber oynamıştır.

2013 yılında “Kayıp” adlı dizide Mete Horozoğlu, Aslı Enver, Kaan Taşaner, Dolunay Soysert, Kürşat Alnıaçık, Menderes Samancılar ile beraber rol aldı.

2014 yılında İlker Kaleli başrolde olarak “Poyraz Karayel” adlı dizide Burçin Terzioğlu, Musa Uzunlar, Engin Benli, Ali İl ile beraber rol aldı.

2014 yılında “Silsile” adlı sinema filminde Nehir Erdoğan, Serkan Keskin, Tardu Flordun, İlker Kaleli, Esra Bezen Bilgin başrolleri paylaştılar.

Filmleri ve Dizileri

2014 - Silsile (Cenk)(Sinema Filmi)

2014 - Poyraz Karayel (Poyraz Karayel) (TV Dizisi)

2013 - Kayıp (Faik Şaşmaz) (TV Dizisi)

2012 - Kayıp Şehir (İrfan) (TV Dizisi)

2012 - Son (Alper) (TV Dizisi)

Burçin Terzioğlu kimdir?

Burçin Terzioğlu, 9 Mart 1980 tarihinde İstanbul’da doğmuştur. 2 kardeşi vardır. Çok küçük yaşlardan beri sinemanın içindedir.

Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde Aktör Stüdyo - Özel Sahne Diksiyon eğitimi aldı.

Burçin Terzioğlu, daha küçük yaşlarda "Çıplak Vatandaş", "Hasretinle Yaşanmıyor", "Yeniden Doğmak" gibi yapımlarda rol almıştır. Ve daha çocuk sayılacak bir yaşta "Mahallenin Muhtarları" gibi ses getiren bir dizide rol almıştır. Burçin Terzioğlu, "Çiçek Taksi"de "Sinem"i canlandırırdı. "Üzgünüm Leyla", "Güz Gülleri" ve "Sırılsıklam" birçok yapımda rol alan başarılı oyuncu, "Kınalı Kar" adlı yapımda "Pınar" karakterini başarılı bir şekilde canlandıran oyuncu "Kadın İsterse" adlı yapımda da aynı başarıyı tekrarladı.

Burçin Terzioğlu, 2003 yılında "Taştan Kalp"te "Özlem" karakterini canlandıran oyuncu takvimler 2004'ün gösterdiğinde "Aliye" ve "Melekler Adası" gibi iki büyük yapımda rol almayı başardı. "Fırtına" adlı dizinin "Zeynep"i olan başarılı oyuncu "Çemberin Dışında" adlı yapımda ise "Laçin" karakteriyle izleyicinin karşısına geçti.

2013 yılında yazar Hande Altaylı’nın Kahperengi adlı romanından Mahinur Ergun’un senaryolaştırdığı “Merhamet” adlı dizide başrollerini Özgü Namal ve İbrahim Çelikkol paylaştı, diğer rolleri ise; Burçin Terzioğlu, Mustafa Üstündağ, Yasemin Allen, Ahmet Rıfat Şungar alırken Turgut Tunçalp Moskof Recep karakterini canlandırdı.

Burçin Terzioğlu, 2014 yılında İlker Kaleli ve Musa Uzunlar ile başrolde olduğu “Poyraz Karayel” adlı dizide rol aldı.

Burçin Terzioğlu, 20 Haziran 2008 tarihinde oyuncu Murat Yıldırım ile evlendi. 30 Haziran 2014 tarihinde boşandı.

Kaynak: Diyarbakır Söz