‘Fırsat bu fırsat’ dediler, Hatice Şendil ve eşi Balayında!

Kaderimin Yazıldığı Gün dizisinin başrolü güzel oyuncu Hatice Şendil ve Burak Sağyaşar 29 Mayıs 2015’te evlenmişti. Kaderimin Yazıldığı Gün sezon finali olur olmaz, çiçeği burnunda çift ‘Fırsat bu fırsat’ deyip balayına çıktı. Üstelik Hatice Şendil sosyal medya hesabı Instagram’dan soy ismine Sağyaşar’ı da ekledi. İşte ayrıntılar…

‘Fırsat bu fırsat’ dediler, Hatice Şendil ve eşi Balayında!

29 Mayıs 2015’te dünya evine giren Hatice Şendil ve Burak Sağyaşar çifti, işlerin yoğunluğu nedeniyle balayına gidememişlerdi. Hatice Şendil'in başrol oynadığı ve Star TV’de yayınlanan ‘Kaderimin Yazıldığı Gün’ dizisi sezon finaline girince, çiçeği burnunda çift balayı için soluğu İtalya'da aldı. Balayını aşıklar şehri Roma'da geçiren oyuncular birbirinden güzel fotoğrafları ve videolarını sosyal medya platformlarından takipçileriyle paylaştı.

Roma sokaklarında bir ressama karakalem portresi de çizdiren Hatice Şendil’in fotoğrafını çeken Sağyaşar, paylaştığı kareye “Senin resmini çiziyordu ressam ve ben sana daha çok aşık oluyordum kadın” yorumu yaptı. Hatice Şendil’in Instagram hesabında ise Sağyaşar soy ismini de eklediği görüldü.

Kaynak: Diyarbakır Söz