Game Of Thrones 5. Sezon fırtınası

Türkiye’de Game Of Thrones 5. Sezon fırtınası esiyor. Dünyanın en çok izlenilen ve artık fenomen olan dizisi Game Of Thrones’un ülkemizde de geniş bir hayran kitlesi bulunuyor. Bu akşam 5. Sezonuyla izleyicilere uzun bir aradan sonra Merhaba diyecek dizinin yankıları bir haftadan beri sürüyor.

Game Of Thrones 5. Sezon fırtınası

EMRE ATEŞ

Game Of Thrones. Dünyanın en çok izlenilen, en çok konuşulan ve merakla beklenen dizisi. Brezilya dizilerindeki entrikayı bile kıskandıran entrikalarıyla, akıl oyunlarıyla dünyada fenomen haline gelen ve ülkemizde en çok izlenen yabancı dizi konumunda olan Game Of Thrones 5. Sezonuyla izleyicilerine merhaba diyor.

EN ÇOK KONUŞULAN DİZİ

Game Of Thrones 5. Sezonu bu hafta boyunca konuşuldu, tartışıldı. “Ne zaman başlayacak, nerden izleyebilirim” gibi sorularda ardı ardına sıralandı. Bir de bunun yanında “Game Of Thrones 5. Sezon” en çok aranan kelime konumunda Google’da en üst sıralara tırmanmayı başardı. Game Of Thrones’u merakla bekleyenler sonunda emellerine kavuştu ve bu akşam Game Of Thrones 5. Sezon 1. Bölümünü izleyebilecekler.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler