Görüş Bildir

Game Of Thrones Taht Oyunlarında Jon Snow Kızıl Kadın'ca yaşama döndü, Trend Topic oldu!

Dünyanın en çok takip edilen dizilerinden olan Game Of Thrones'un 6.sezonunun 2.bölümü yayınlandı. Yeni bölümde herkesin merak ettiği soru da cevabını buldu. Game Of Thrones dizisinde Jon Snow'un ölmediği kesinlik kazandı. 5. sezon finalinde öldürüldüğü görülen Jon Snow'un 6. sezonda Game Of Thrones'a geri dönüldüğü görüldü. Game Of Thrones Jon Snow öldü mü yaşıyor mu?

Game Of Thrones Taht Oyunlarında Jon Snow Kızıl Kadın'ca yaşama döndü, Trend Topic oldu!

Dünyanın en çok takip edilen dizilerinden olan Game Of Thrones'un 6.sezonunun 2.bölümü yayınlandı. Yeni bölümde herkesin merak ettiği soru da cevabını buldu. Game Of Thrones dizisinde Jon Snow'un ölmediği kesinlik kazandı. 5. sezon finalinde öldürüldüğü görülen Jon Snow'un 6. sezonda Game Of Thrones'a geri dönüldüğü görüldü. Game Of Thrones Jon Snow öldü mü yaşıyor mu?

'KIZIL KADIN' ONU HAYATA DÖNDÜRDÜ

Geçtiğimiz sezon tartışma yaratan sahne sonrasında, yeni sezonda Jon Snow'un hayata dönüp dönmeyeceği merak konusu olmuştu. Ancak son yayınlanan bölümde Jon Snow, 'Kızıl Kadın' tarafından hayata döndürüldü.

TREND TOPIC OLMAYI BAŞARDI

Dizinin son bölümünün bitmesiyle birlikte Game Of Thrones hayranları sosyal medyayı salladı. Jon Snow hakkında binlerce tweet atıldı. Ve Snow kısa sürede TT listesine girdi.

Digital Spy'da yer alan habere göre, siteye konuşan 29 yaşındaki oyuncu, "İnsanlar benim ölmemi istemiyor ama Jon Snow öldü. Herkesin buna alışması lazım" ifadelerini kullandı. Diziden ayrıldıktan sonra yeni projelerde yer almaya başlayan Harington, çekimlerden arda kalan zamanında bol bol dinlendiğini vurguladı.

GAME OF THRONES                           

Eddard Stark, daha bilinen ismiyle "Ned", Stark Hanesi'nin başı, Kışyarı Lordu ve Kuzey Muhafızı'dır. Demir Taht'ı kazanması için yardım ettiği ve birlikte baş kaldırdığı, en sonunda Ned'i El'i olarak isimlendirdiği Kral Robert Baratheon ile arkadaştır. Dizide, Sean Bean tarafından canlandırılmıştır.

Robert Baratheon, Baratheon Hanesi’nin başı. Taht Savaşı’nı kazandıktan sonra Yedi Krallığın Kralı olarak taç giymiştir. Robert, Lyanna Stark’la birlikte olabilmek için, Lyanna’nın kardeşi ve kendisinin de arkadaşı olan Eddard Stark’ın yardımıyla savaşa girmiştir. Lyanna’nın ölümü üzerine, Robert, Cersei Lannister’la politik dengeyi korumak adına evlenmiştir. Dizi başladığında Westeros’un kralıdır. Dizide, Mark Addy tarafından canlandırılmıştır.

Daenerys Targaryen, "Daenerys Fırtınadadoğan",[7] "Khaleesi", "Ateş geçirmez", "Ejderhaların Annesi" olarak da bilinir, Targaryen Hanesi'nin yaşayan son üyesi. Dizide, Emilia Clarke tarafından canlandırılmaktadır.

Catelyn Tully, Lord Eddard Stark'ın karısı, Kışyarı leydisi. Robb, Sansa, Arya, Bran, ve Rickon Stark'ın annesi. Tully Hanesi'nin bir üyesi olarak Nehirova'da doğmuştur Edmure Tully ve Lysa Tully'nin kız kardeşidir. Dizide, Michelle Fairley tarafından canlandırılmıştır.

6. sezon (2016)     Ana madde: Game of Thrones (6. sezon) Dizinin önceki sezonları gibi bölüm sayısı 10 olan sezon 24 Nisan 2016'da başlayacaktır. Daenerys, Dothrakiler tarafından kaçırılıp Vaes Dothrak'a götürülür. Arya kör halde eğitimine devam eder. Cersei, İnanç'a karşı yeni oyunlarını devreye sokar, Bran ve Gece Kralı karşı karşıya gelir. Tyrion, Meereen yönetimini ele alır. Sansa ve Theon kaçmaya devam ederler ve Davos ise yaklaşan Uzun Gece'ye karşı hazırlık yapmaya başlar.Game Of Thrones Taht Oyunlarında Jon Snow Kızıl Kadın'ca yaşama döndü, Trend Topic oldu!

KİT HARİNGTON KİMDİR?

26 Aralık 1986 tarihinde İngiltere, Londra’da Deborah Jane (Catesby) ve David Richard Harington çiftinin oğlu olarak doğmuştur. Tam adı Christopher Catesby Harington’dır. 1992 ve 1998 yılları arasında Southfield'de okudu. Ailesi ile beraber Worcestershire’e taşındı. Daha sonra 1998 ve 2003 yılları arasında Chantry Yüksek Okulu'na devam etti. 2003 ve 2005 yılları arasında Drama ve Tiyatro Çalışmaları okudu, Worcester Sixth Form College'e katıldı. 2005 yılında Londra’ya taşındı ve 2008 yılında Londra Üniversitesi merkez fakültesi konuşma ve drama bölümünden mezun oldu.

2013 yılında “Yedinci Oğul” sinema filminde Julianne Moore, Jeff Bridges, Ben Barnes, Djimon Hounsou ile birlikte oynadı.

2011 - 2015 yılları arasında Jon Snow adlı karakteri canlandırdığı “Game of Thrones” adlı dizide Sean Bean, Peter Dinklage, Charles Dance, Nikolaj Coster-Waldau, Lena Headey, Emilia Clarke, Sibel Kekilli ile birlikte oynadı.

Filmleri ve Dizileri :

2015 - Testament of Youth (Roland Leighton) (Sinema Filmi)

2015 - Spooks: The Greater Good (Will Holloway) (Sinema Filmi)

2015 - 7 Days in Hell (Charles Poole) (TV filmi)

2014 - Pompeii (Milo) (Sinema Filmi)

2014 - Ejderhanı Nasıl Eğitirsin 2 (Eret in oğlu (seslendirme)) (Sinema Filmi)

2013 - Yedinci Oğul (Billy Bradley) (Sinema Filmi)

2012 - Sessiz Tepe: Karabasan 3D (Vincent Carter) (Sinema Filmi)

2011 – 2015 - Game of Thrones (Jon Snow) (TV Dizisi)

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi