Game Of Thrones'in sevilen dublörü, Rosie Mac meğerse sosyal medya sayesinde ünlü olmuş, kimdir?

Dünyanın en çok izlenen ve milyonlarca hayranı olan, Game of Thrones'da Emilia Clarke'ın dublörü olarak ünlenen Rosie Mac ilk baş rolünü kaptı. Genç oyuncu, sosyal medya sayesinden bir anda ünlendi.

Game Of Thrones'in sevilen dublörü, Rosie Mac meğerse sosyal medya sayesinde ünlü olmuş, kimdir?

Küçük yaşlarda bir fotoğrafçı tarafından keşfedilen Rosie Mac, birkaç yıl öncesine kadar daha neredeyse tanınmıyordu. Ancak milyonlarca kişi tarafından takip edilen Game of Thrones'da dublörlük yapmaya başlaması sonrası hayatını biranda değiştirdi.

Emilia Clarke'ın dublörü olan Mac, sosyal medyada yayılmasıyla anında dikkat çekti ve sonunda ilk başrolünü de kaptı. Rosie Mac, The Little Mermaid (Küçük Deniz Kızı) adlı film için kamera karşısına geçmeye hazırlanıyor. Bu filmde Rosie Mac, boğulmaktan kurtardığı bir adama aşık olan ve bu yüzden bir insana dönüşmek isteyen deniz kızını canlandırıyor.

Rol için ilk teklif Emma Watson'a gitmiş ancak oyuncu halihazırda Güzel ve Çirkin'de "Belle" rolünü kabul etmiş olduğundan bu teklifi geri çevirmiş. Şu anda yapım aşamasında olan "The Little Mermaid"in bu yıl içinde vizyona girmesi bekleniyor.

Rosie Mac kimdir ?

2011’den beri yayınlanan ve yayınlandığı günden bu yana milyonlarca kitleye ulaşan Game Of Throes’un yıldızı Emilia Clarke’ın kendisine tıpatıp benzeyen dublörü Rosie Mac. Game of Thrones dizisinin sevilen oyuncusu Emilia Clarke’in dizide canlandırdığı Daenerys Targaryen karakterinin dizide verdiği cesur pozları ve sahneleri veren kişi aslında Clarke’in Dublörü Rosie Mac oldu. Rosie sette diğer dublörlerle hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmiyor. Ekim doğumlu Emilia Clarke ilk kez Doktorlar adlı bir diziyle adını duyurdu. Rosie Mac ise dublörlüğün dışında fotomodellik yapıyor. Home Box Office kanalında yayınlanan Taht Oyunları dizisindeki "Daenerys Targaryen" karakteri ile tanınmıştı. Londra şehrinde doğan Emilia Clarke, İlk olarak Oxford St. Martin’in "A Song of Ice and Fire" kitabından uyarlanan ve birçok ülkede ekranlara gelen Game of Thrones dizisinde Daenerys Targaryen rolüyle karşımıza çıkmıştır.

Tüm dünyanın büyük beğeni ile izlediği fenomen dizi 'Game Of Thrones'un 6'ncı sezonunda yer alacak olan Türk asıllı karizmatik oyuncusu Tamer Hassan gizlice İstanbul'a geldi.

Marka danışmanı Selim Akar'ın Atatürk Havalimanı’nda karşıladığı oyuncunun 4 gün burada kalacağı öğrenildi. Soho House Otel'e yerleşen oyuncu Tamer Hassan olay açıklamalarda bulundu.

Tamer Hassan’ın açıklamaları şu şekilde…

"Ana vatanım olan Türkiye'de olmaktan çok mutluyum. Herkese selamlarım var" dedi.

Game Of Thrones

Game of Thrones, David Benioff ile D. B. Weiss tarafından yaratılan fantastik televizyon dizisidir. Dizi, ABD televizyon kanalı HBO'da yayınlanmaktadır. George R. R. Martin'in epik fantezi serisi Buz ve Ateşin Şarkısı'ndan uyarlanmış olan dizi, adını serinin ilk kitabından almaktadır. Kuzey İrlanda, Malta, Hırvatistan, İzlanda ve Fas'taki mekanlar ile Belfast'taki bir stüdyoda çekilmektedir. İlk bölümü, 17 Nisan 2011 tarihinde HBO'da yayınlanan dizinin beşinci sezonu tamamlanmıştır.Beşinci sezonun 1. bölümü Türkiye'de 13 Nisan 2015 Pazartesi günü televizyonda CNBC-e'de yayınlanmıştır. 5. sezonun ilk 4 bölümü internet korsanları tarafından internette yayınlanmıştır. Altıncı sezon için onay aldığı açıklanmıştır.Çekimleri devam etmektedir.

Konusu

Yazların onlarca yıl, kışların ise bir ömür sürebildiği bir diyar, içten içe nifakla kaynamaktadır. Köklerini saldıkları topraklar kadar soğuk ve sert olan Starklar'ın kalesi Kıştepesi'nin kuzeyinde, Yedi Krallık'ı koruyan Sur'un ardında tekinsiz güçler toplanmaktadır. Kuşkulu bir ölümün ardından kralı ve dostu tarafından saltanat makamı olan güneye çağırılan Eddard Stark kendisini Demir Taht'ı arzulayanların baş döndürücü entrikalarının arasında bulur. Dostuyla düşmanını, gerçekle yalanı ayırt edemez olan Eddard'ın ne kıyısında yürüdüğü uçurumdan, ne de Ejderkrallar'ın soyundan gelen sürgün Targaryen kardeşlerin taştan ejder yumurtaları ve soylu atların sırtında serpilen iktidar düşlerinden haberi vardır. Kış, Starklar ve yandaşları için olduğu kadar Yedi Krallık için de uğursuz alametlerle gelmektedir. Taht mücadeleleri her zamankinden daha sert geçecektir.

Dünyaca ünlü dizi Game Of Thrones'un 6'ncı sezonunda yer alacak olan 47 yaşındaki dünyaca ünlü Türk asıllı oyuncu Tamer Hassan, Atatürk Havalimanı'nda gazetecilerin diziyle ilişkin sorularına yanıt vermekten kaçındı. Hassan ziyaretine ilişkin bir soru üzerine, " Vatana geldiğim için memnun oldum. Türkiye'ye geldim, herkese selamlar. Bir programımız var. Şimdi söylemeyeyim" dedi. Game Of Thrones'taki rolüne ilişkin bir soru üzerine de Hassan, "Bunu da bekleyeceksiniz" diyerek havalimanından ayrıldı. Hassan'ın İstanbul'da 4 günlük tatil yapacağı öğrenildi. Game of Thrones, kadrosuna Sibel Kekilli'den sonra Tamer Hassan'ı da katarak, ikinci kez Türk asılı bir oyuncuya dizide yer verdi.

TAMER HASSAN KİMDİR?

Kıbrıs asıllı Türk oyuncu olan Tamer Hassan 18 Mart 1968 yılında Londra doğdu. Şimdiye kadar kırkı aşkın dizi ve filmde yer alan oyuncu en önemli tv dizilerinden olan 'NCIS' dizisine konuk olmuş ve buradan da kariyerine Hollywood'da devam etti. . Önümüzde ki günlerde Türkiye'de de vizyona girecek olan The Double isimli sinema filminde rol alan oyuncu bu filmde Richard Gere ve Martin Sheen ile birlikte rol aldı.

Rol aldığı dizilerde Daniel Craig, 50 Cent, Orlando Bloom, Naomi Watts, Sheen Val Kilmer, Morgan Freeman gibi ünlü oyuncularla birlikte yer alan Hassan, kırktan fazla dizide yer aldı.Hassan, Antonio Banderas'a olan benzerliğiyle de dikkat çekiyor. Hassan, Layer Cake,Batman Begins, The Football Factory, City Rats, The Business, Korku Kapanı 3 gibi filmlerde rol aldı.

George R. R. Martin'in epik fantezi serisi Buz ve Ateşin Şarkısı'ndan uyarlanan dizi, adını yine serinin il kitabı olan Game Of Thrones'ten almıştır. Amerika'da yayınlanmasına rağmen çekimleri, Kuzey İrlanda, Malta, Hırvatistan, İzlanda ve Fas'taki bazı mekanlar ile Belfast'taki bir stüdyoda çekilmektedir. 2011 yılında yayın hayatına başlayan ve büyük beğeni toplayarak 5. sözonunu geride bırakan Game Of Thrones'de rol alan Türk asıllı oyuncu Tammer Hassan İstanbul'a gelince büyük yankı uyandırdı. İstanbul'a program için geldiğini söyleyen Hassan, vatanına geldiği için mutlu olduğunu ancak ne için geldiğini söyleyemeceğini dile getirdi.  Game Of Thrones'in başarılı oyuncusu Türkiye'ye geldi ve olay oldu. Nisan ayında yayınlanması beklenen Game Of Thrones isimli reyting rekorları kıran dizide şok gelişmeler yaşanıyor. 6. sezonun yeni tanıtımı büyük beğeni toplarken sosyal medyada en çok konuşulan konu oldu. Dünyaca ünlü dizi Game Of Thrones'un 6'ncı sezonunda yer alacak olan 47 yaşındaki dünyaca ünlü Türk asıllı oyuncu Tamer Hassan bugün Londra'dan İstanbul'a geldi. Hassan, Atatürk Havalimanı'nda gazetecilerin diziyle ilişkin sorularına yanıt vermekten kaçındı. Hassan ziyaretine ilişkin bir soru üzerine, " Vatana geldiğim için memnun oldum. Türkiye'ye geldim, herkese selamlar. Bir programımız var. Şimdi söylemeyeyim. " dedi. Game Of Thrones'taki rolüne ilişkin bir soru üzerine de Hassan, "Bunu da bekleyeceksiniz " diyerek havalimanından ayrıldı. Hassan'ın İstanbul'da 4 günlük tatil yapacağı öğrenildi. Game of Thrones, kadrosuna Sibel Kekilli'den sonra Tamer Hassan'ı da katarak, ikinci kez Türk asılı bir oyuncuya dizide yer verdi.

TAMER HASSAN KİMDİR?

Kıbrıs asıllı Türk oyuncu olan Tamer Hassan 18 Mart 1968 yılında Londra doğdu. Şimdiye kadar kırkı aşkın dizi ve filmde yer alan oyuncu en önemli tv dizilerinden olan 'NCIS' dizisine konuk olmuş ve buradan da kariyerine Hollywood'da devam etti. . Önümüzde ki günlerde Türkiye'de de vizyona girecek olan The Double isimli sinema filminde rol alan oyuncu bu filmde Richard Gere ve Martin Sheen ile birlikte rol aldı. Rol aldığı dizilerde Daniel Craig, 50 Cent, Orlando Bloom, Naomi Watts, Sheen Val Kilmer, Morgan Freeman gibi ünlü oyuncularla birlikte yer alan Hassan, kırktan fazla dizide yer aldı.Hassan, Antonio Banderas'a olan benzerliğiyle de dikkat çekiyor. Hassan, Layer Cake,Batman Begins, The Football Factory, City Rats, The Business, Korku Kapanı 3 gibi filmlerde rol aldı.  Game Of Thrones Yakın zamanda yayınlanması beklenen Game Of Thrones 'in yeni tanıtım videosu çok konuşuldu. Nisan ayında ekranları sallamaya hazırlanan Game Of Thrones'un 6. sezonuna dair tanıtım videoları birbiri ardına patlarken, en son yayınlanan trailer biraz korkuttu.  Yayınlandığı günden itibaren reyting rekorları kıran Game Of Thrones yeni sezon yeni bölümü dört gözle bekleniyor. Game of Thrones'te Jon Snow öldü mü devam edecek mi tartışmaları hala devam ediyor. Yeni afişte var ama iddialar öldüğü yönde. Yayınlandığı ilk günden bu yana izleyenlerini kendine hayran bırakan Game of Thrones dizisinin 6. sezon için yayınlanan tanıtım filmi tüyleri diken diken etti.

JON SNOW ÖLDÜ MÜ ÖLMEDİ Mİ?

5. sezon final bölümünde sevilen karakter Jon Snow içim öldü mü ölmedi mi tartışmalarıyla birlikte yeni sezona hazırlanan dizinin 6. sezon teaserinin girişinde kendisine yer verildi. Konuyla ilgili sır perdesi hâlâ aralanmazken, dizinin ilk sezonunda öldürülen Ned Stark (Sean Bean) karakterine de Game of Thrones 6. sezon teaserinde yer verildi. Game of Thrones izleyicileri şok eden bir finalle 5. sezona elveda dedi.

BİRÇOK SORU İŞARETİ OLUŞTU

Taht Oyunları'nın 6. sezonu ne zaman başlayacak herkes merakla bekliyor. Game of Thrones yeni sezon ilk bölümünün başlangıç tarihi hayranları arasında merak uyandırdı. Game of Thrones dizisi şaşırtıcı bir finalle 2015 yılında 5. sezonun finalini gerçekleştirdi. Stark hanesinin tamamen dağılması ve herkesin ayrı bir köşede bir işle uğraşmaya başlaması seyircilerin aklında soru işaretlerine neden oldu. Beşinci sezonun son bölümünde Arya Star, çok yüzlü tanrıdan bir yüz çaldığı için gözleri kör oldu. Sansa Stark evlenmeyi kabul ettiği ancak sürekli tecavüze uğradığı kocasından Theon Greyjoy ile birlikte kaçmayı başardı. Bran Stark ise uzun bir süredir rüyalarında gördüğü ağacı bulmayı başarmıştı.

YENİ SEZON MERAKLA BEKLENİYOR

15 Haziran günü beşinci sezon final bölümüyle ekranlara veda eden dizi kendisinden çok söz ettirdi. İzleyiciler bir savaş, belki de demir tahtta bir isyan beklerken Jon Snow'un hayatını kabetmesi ve Khaleesi'nin kaçırılması izleyicileri derinden etkiledi. Ortalığın iyice karışması sonucunda izleyiciler Game of Thrones'un 6. sezonunun ne zaman başlayacağını merak etti.

SENARYO VE DİZİ AYNI DEĞİL

Bilindiği üzere Game of Thrones dizisi, George R.R. Martin'in ele aldığı kitaplardan esinlenerek yayın hayatına devam eden bir dizi. Taht Oyunları'nın yazarı George R.R. Martin yaptığı açıklamada yeni kitabını Temmuz 2015'de çıkartmak istediğini belirtti. Yani olacakları erkenden okuyarak tahmin etmek isteyenler, Game of Thrones'un kitabını alarak yeni sezon hakkında bilgi sahibi olabilir.

İLK BÖLÜM NİSAN'DA

Dizinin yönetmeni David Nutter yaptığı son açıklamada, senaryo metinlerinin kendisini yakından ilgilendirmediğini ve diziye kendi gözünden yön vereceğini belirtti. Heyecanla beklenen Game of Thrones dizisinin her yıl sadece 10 bölüm olarak yayınlanan Of Thrones 6. sezonu 24 Nisan'da kaldığı yerden devam edecek.  Game Of Thrones yeni sezonu bomba gibi geliyor. Yeni sezon için geri sayım başladı. Nisan ayında başlayacak olan dizi için çekimler son sürat devam ediyor. İlk bölüm 25 Nİsan'da yayına girecek. İlk bölümden kareler internete düştü.  İzlenme rekorları kıran Game Of Throne isimli dizi yakın zamanda başlıyor yeni sezonda Jon Snow 'un öldüğü haberleri şok ederken afişte ünlü oyuncu yerini aldı. Game Of Throne Nisan ayında başlıyor. Game Of Thrones ( Taht Kavgaları ) dizisi 6.Sezon 1.Bölüm Ne zaman başlayacak ? Game Of Thrones yeni sezonu heyecan için bekleniyor.  Game Of Thrones yeni sezodaki gelişmeler merak ile bekleniyor. Jon Snow'un ölümü büyük etki yaratmıştı ama son afişte Jon Snow 'un olması derin bir nefes aldırdı.   Tüm dünyada hayranlarının 25 Nisan için gün saydığı Game of Thrones'un yeni sezonundan ilk fotoğraflar yayınlandı. Fotoğraflarda yeni sezona dair pek çok ipucu bulunuyor...  Yeni sezonun ilk bölümü 25 Nisan'da yayınlanacak dizinin yapımcı şirketi HBO, çekimlere ait görüntüler yayınladı. Böylece son sezonda gizemini koruyan bazı konular ilk bölüm yayınlanmadan açıklığa kavuştu. Dizinin takipçileri son bölümde pencereden atlayan Sansa Stark ile Theon Greyjoy'a ne olduğunu tartışıyordu. Hayranların bir kısmı karakterlerin öldüğünü düşünüyordu. Basında yer alan fotoğraflardan ikilinin hâlen hayatta olduğu anlaşılıyor. Yine diziyi izleyenlerin en sevdiği karakterlerden biri olan ve son bölümde Dothrakiler tarafından etrafı sarılı halde bıraktığımız Khaleesi'nin elleri bağlı bir fotoğrafı da bulunuyor. Bran Stark karakterini canlandıran Isaac Hempstead Wright'ın oldukça büyüdüğü görülüyor.

PEKİ YA JON SNOW?

Tüm bu ipuçlarına rağmen herkesin merak ettiği "Jon Snow öldü mü? Yeni sezonda olacak mı?" sorularının yanıtı yine cevapsız kaldı. Zira basına verilen 23 kare arasında Kit Harrington'ın canlandırdığı Jon Snow karakteri yer almıyor. Game Of Thrones ne zaman başlayacak? Game Of Thrones 6.sezon ne zaman başlayacak? Reyting rekorları kıran Game Of Thrones yeni sezona bomba gibi başlıyor. Birbirinden ünlü isimlerin rol aldığı dizide geçen sezon öldüğü düşünülen Jon Snow büyük sükse yapmıştı. Afişi yayınlanan dizinin kadrosunda hala Jon Snow'un olması derin bir nefes aldırdı.  Yayınlandığı ilk günden bu yana izleyenlerini kendine hayran bırakan Game of Thrones ( Taht Oyunları) dizisinin 6. sezon için ilk teaseri yayınladı. 5. sezon final bölümünde sevilen karakter Jon Snow içim öldü mü ölmedi mi tartışmalarıyla birlikte yeni sezona hazırlanan dizinin 6. sezon teaserinin girişinde kendisine yer verildi.Konuyla ilgili sır perdesi hâlâ aralanmazken, dizinin ilk sezonunda öldürülen Ned Stark (Sean Bean) karakterine de Game of Thrones 6. sezon teaserinde yer verildi.  Game of Thrones izleyicileri şok eden bir finalle 5. sezona elveda dedi. Taht Oyunları'nın 6. sezonu ne zaman başlayacak herkes merakla bekliyor. Game of Thrones yeni sezon ilk bölümünün başlangıç tarihi hayranları arasında merak uyandırdı. Game of Thrones dizisi şaşırtıcı bir finalle 2015 yılında 5. sezonun finalini gerçekleştirdi. Stark hanesinin tamamen dağılması ve herkesin ayrı bir köşede bir işle uğraşmaya başlaması seyircilerin aklında soru işaretlerine neden oldu. Beşinci sezonun son bölümünde Arya Star, çok yüzlü tanrıdan bir yüz çaldığı için gözleri kör oldu. Sansa Stark evlenmeyi kabul ettiği ancak sürekli tecavüze uğradığı kocasından Theon Greyjoy ile birlikte kaçmayı başardı. Bran Stark ise uzun bir süredir rüyalarında gördüğü ağacı bulmayı başarmıştı.  15 Haziran günü beşinci sezon final bölümüyle ekranlara veda eden dizi kendisinden çok söz ettirdi. İzleyiciler bir savaş, belki de demir tahtta bir isyan beklerken Jon Snow'un hayatını kabetmesi ve Khaleesi'nin kaçırılması izleyicileri derinden etkiledi. Ortalığın iyice karışması sonucunda izleyiciler Game of Thrones'un 6. sezonunun ne zaman başlayacağını merak etti.

SENARYO VE DİZİ AYNI DEĞİL

Bilindiği üzere Game of Thrones dizisi, George R.R. Martin'in ele aldığı kitaplardan esinlenerek yayın hayatına devam eden bir dizi. Taht Oyunları'nın yazarı George R.R. Martin yaptığı açıklamada yeni kitabını Temmuz 2015'de çıkartmak istediğini belirtti. Yani olacakları erkenden okuyarak tahmin etmek isteyenler, Game of Thrones'un kitabını alarak yeni sezon hakkında bilgi sahibi olabilir.

Kaynak: İnternet Ajans

Kaynak: Diyarbakır Söz