Gecenin Kraliçesi 23 Şubat (son bölüm) neler olacak

Başrolde Murat Yıldırım, Meryem Uzerli ve Uğur Polat’ın oynadığı Gecenin Kraliçesi son bölüm de neler olacak? Star Tv ekranlarının çiçeği burnunda dizisi Gecenin Kraliçesi'nde Azizile Sinem evleniyor ve Osman tekrardan piyasaya çıkacak. Şok eden gelişmeler il Gecenin Kraliçesi izle detayı haber de

Gecenin Kraliçesi 23 Şubat (son bölüm) neler olacak

Başrolde  Murat Yıldırım, Meryem Uzerli ve Uğur Polat’ın oynadığı Gecenin Kraliçesi son bölüm de neler olacak? Star Tv ekranlarının çiçeği burnunda dizisi Gecenin Kraliçesi'nde Aziz ile Sinem evleniyor ve Osman tekrardan piyasaya çıkacak. Şok eden gelişmeler il Gecenin Kraliçesi izle detayı haber de

Başrollerini Murat Yıldırım, Meryem Uzerli ve Uğur Polat’ın paylaştığı Gecenin Kraliçesi dizisinin 7. bölümü için heyecan dorukta! Ekranlarda izlenme rekoru kıran dizinin sürprizlerle dolu yeni bölümünü sakın kaçırmayın! Gecenin Kraliçesi bu akşam saat 20:00’da Star Tv’de!

Güçlü oyuncu kadrosu ve etkileyici senaryosu ile izleyen herkesi kendine hayran bırakan dizinin yeni bölümünde bakalım nelere tanık olacağız. İşte detaylar…

Gecenin Kraliçesi 7. bölümde neler olacak?

Bu akşam 7. bölümü ile seyirci karşısına çıkacak olan Gecenin Kraliçesi’nde Selin, Aziz'le evleniyor. Babasının ortaya çıkması işleri iyice karıştırıyor.

Selin ve Kartal için acı dolu bir hayat yeniden başlamıştır. Aziz ile evlenmek zorunda kalan Selin, verdiği bu karar yüzünden daha şimdiden pişman olmuştur.

Babası Osman’ın ortaya çıkması olayları iyice alevlendirecektir. Aziz dehşet içindedir. Öldürülmesi için emir verdiği adam tam karşısındadır.

Mert ise Zerrin’le ilişkisine devam eder ancak Elif ile aralarında hiç beklemediği bir ilişki başlar. Babasının ortaya çıkması Selin’i rahatsız eder. Sürdürdüğü oyunun öğrenileceği telaşına düşer. Sadık ise her şeyi Kartal’a anlatmakta kararlıdır.

Kartal yeni bir dönemece gelmiştir. Babasının iki eski arkadaşı tekrar bir araya gelmiştir. Ortada bir oyun döndüğünden kuşkulanır ve araştırmaya başlar. Bakalım Kartal, Selin’in çevirdiği oyunu öğrenebilecek mi?

Gecenin Kraliçesi konusu

Star’ın, başlamadan tanıtım fragmanlarıyla beraber olay haline gelmeye başlayarak, birden gündeme oturup, ilgi çekmeyi başaran Gecenin Kraliçesi hız durdurmadan çekimlere devam edildiği açıklanmıştır. Ekibin en zorlandığı kısım Fransa ile İstanbul, arasında sürekli gidip, gelmeler yapmak zorunda kaldıklarını ve bunun haliyle yorucu olduğunu belirterek, Fransa, çekimlerini tamamladıktan sonra bir nebze de olsa rahatladıklarını belirten sosyal medya hesaplarında açıklama getirmişlerdir. Gecenin Kraliçesi Ülkemizin sadece bir şehirinde değil, diğer güzel şehirlerimizi de tanıtacaklarını özellikle Karadeniz’in, biraz daha üstüne düşeceklerini belirtmişlerdir.

Diziye ayırılan maliyetin sadece mekan ayarlaması, diziye özel tasarımları bile dudak uçuklatan cinstendir. Merak edilen soru gecenin kraliçesi nerede çekiliyor şuana seti tamamen İstanbul’a, taşınmış olup, şuan Selin’in, hayatının ilk bölümünü izlediğinizde bütün sahnelerin çekim aşaması Fransa’da, gerçekleşmiştir. Selin, Türkiye, dönüşüyle beraber Karadeniz bölgeleri, İstanbul, arasında gel, gitler yaşanacaktır.

Kaynak: Diyarbakır Söz