Görüş Bildir

Genç Kızların Sevgilisi Çağatay Ulusoy İle Merve Boluğur Birlikte Rol Alacak

Ekranların sevilen ismi Merve Boluğur ve Çağatay Ulusoy‘dan sürpriz proje! En son Muhteşem Yüzyıl dizisinde oynayan Merve Boluğur ile ‘Medcezir’in yakışıklı oyuncusu Çağatay Ulusoy, yeni bir proje için bir araya gelmeye hazırlanıyor.

Genç Kızların Sevgilisi Çağatay Ulusoy İle Merve Boluğur Birlikte Rol Alacak

Ocak ayında Star ekranlarında seyirci karşısında olacak olan yapım öncesi ise Murat Dalkılıç’la evli olan Merve Boluğur, balayı sonrası kendini işe verecek.

Delibal’ filmi için yoğun bir çalışma temposundan çıkan Çağatay Ulusoy ise dinlemeden soluğu yeni dizisinin setinde alacak.

Bu haber karşısında ise ikilinin hayranlarını ise oldukça heyecanlandı.

Merve Boluğur Kimdir?

16 Eylül 1987, İstanbul doğumlu olan model, sinema ve dizi oyuncusu Merve Boluğur, Acemi Cadı isimli TV dizisinde oynadığı Ayşegül karakteri ile tanınmıştır. Boluğur, daha önce birkaç filmde rol almış, reklam filmlerinde oynamıştır. 2006-2007 yıllarında yayınlanan televizyon dizisi Acemi Cadı'da Ayşegül adlı bir cadıyı canlandırarak başrol oynamış ve bu sayede tanınmıştır. Daha sonra da TRT´de yayınlanan Aşk Yeniden adlı dizide Eylül adında bir karakteri canlandırmıştır. 2009 yılında Star TV'de yayınlanan Kül ve Ateş dizisinde Hayal İsfendiyar adlı karakteri canlandırarak oyunculuğuna devam etmiştir. Küçük Sırlar adlı dizide Ayşegül karakterini canlandırmıştır. Kuzey Güney adlı dizide ise "Zeynep" karakterini canlandırmıştır. Muhteşem Yüzyıl dizisinde "Nurbanu Sultan" karakterini canlandırmıştır. Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro Bölümünde eğitim almıştır. 2012-Mayıs ayı itibariyle rexona markasının reklam yüzü olmuştur. 2014 yılında Maybelline NewYork'un ilk Türk marka yüzü olmuştur.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi