Gökhan Çıra eşi Selin Ciğerci kimdir? (Doğurmadan da anne olacağım)

Futbolcu Gökhan Çıra ile geçtiğimiz sene evlenen Selin Ciğerci kimdir sorusu taşıyıcı anne nedir? nasıl olur sorusu geçtiğimiz gün Selin Ciğerci'nin anne olmak istediğini açıklamasının akabinde çok merak edildi. Sosyal medyanın en çok adından bahsettiği Selin Ciğerci kimdir? sorusu ile birlikte ünlü ismin hakkında bilinmeyenleri de sizler için araşırdık.

Gökhan Çıra eşi Selin Ciğerci kimdir? (Doğurmadan da anne olacağım)

Futbolcu Gökhan Çıra ile geçtiğimiz sene evlenen Selin Ciğerci kimdir sorusu taşıyıcı anne nedir? nasıl olur sorusu geçtiğimiz gün Selin Ciğerci'nin anne olmak istediğini açıklamasının akabinde çok merak edildi. 

Sosyal medyanın en çok adından bahsettiği Selin Ciğerci kimdir? sorusu ile birlikte ünlü ismin hakkında bilinmeyenleri de sizler için araşırdık. 

"2021 yılını sabırsızlıkla bekliyoruz. Uykusuz geceler heyecanı başladı” dedi.
Selin Ciğerci daha sonra yaptığı bir başka paylaşımda da, "Buraya çok mutlu bir anne adayı fotosu bırakıyorum. Biz işlemlerimize başladık. Dua edin bir aksilik olmasın, seneye evladımızı kucağımıza alalım" diye konuştu.

Ardından Instagram hesabından konuyla ilgili bir video yayınlayan Ciğerci, "Telefonlarım susmuyor efendim. Buradan doğum lekesi olan, doğum yapan hanımefendilere sesleniyorum."

"Keşke sizin gibi doğurma özelliğim olsaydı, doğum lekelerim olsaydı da sizlerin gözleri önünde geçirseydim bu süreci.”

“Benim inşallah ikiz çocuklarım olacak. Fazla dillendirmek istemiyorum. Ama beni sevenler bana dua etsin. Başka bir şey istemiyorum. Ben bu mutluluk duygusunu doğurmadan tadacağım. Doğurmakla anne olunmuyor biliyorsunuz." ifadelerini kullandı.
Selin Ciğerci, Türk şarkıcı ve Instagram fenomeni. 2017'lerin ortalarından bu yana çıkardığı popüler şarkılar sayesinde günümüzde Türk pop müziğinin tanınan isimlerinden biri hâline geldi. İstanbul'da doğan Selin Ciğerci’nin babası ünlü bir hazır giyim firmasının sahibidir. Vikipedi
Doğum tarihi: 4 Nisan 1984 (36 yıl yaşında)
Eş: Gökhan Çıra (e. 2019)
Tür: Pop

Kaynak: Diyarbakır Söz