Gözler Sinan Özen'in üstünde, sahnede düştü!

İzmir Menderes’e bağlı Özdere’de bir otelin açılışında sahne almaya hazırlanan Sinan Özen talihsizlik yaşadı. Ayağı halıya takılan yakışıklı ve beyefendi sanatçı Sinan Özen sendelediği anda da platformun bir köşesine bacağını çarptı. Hafif biçimde yaralanan Sinan Özen’in daha sonra tansiyonu da düştü ve tekerlekli sandalye ile odasına götürüldü. Yakışıklı sanatçının başına gelmeyen kalmadı.

Gözler Sinan Özen'in üstünde, sahnede düştü!

DHA’nın haberine göre; İzmir Menderes'e bağlı Özdere’de bir otelin açılışında sahneye almaya hazırlanırken ayağı halıya takılan yakışıklı sanatçı Sinan Özen, sendelerken bacağını da platformun bir köşesine çarptı.

BAŞINA GELMEYEN KALMADI

Bacağından hafif şekilde yaralanmasına karşın sahneye çıkıp, bir şarkısını söyleyen yakışıklı sanatçıya, davetliler arasında bulunan ve başarılı yüz nakli ameliyatı ile tanınan Prof.Dr. Ömer Özkan ilk müdahalede bulundu.

BUNLAR HEP NAZARDAN

Ünlü sanatçı Sinan Özen, tedavisi sonrasında tekrar sahneye gelip, konsere kaldığı yerden devam etti. Konser sonrası basın mensuplarının sorularını da yanıtlayan Özen, "Ufak bir aksaklık, olur böyle şeyler, hayat devam ediyor. Sahneye giderken ayağım takıldı. Nazara inanıyorum" ifadelerini kullandı. Bu arada bir ara tansiyonu düşen Sinan Özen’e müdahale eden sağlık ekibi, kendisini tekerlekli sandalye ile odasına götürdü.

Kaynak: Diyarbakır Söz