Güldür Güldür Show 99. Bölüm (Son bölüm) Mustafa Ceceli'yle eğlence -

Cuma akşamlarının eğlencesi, izleyicinin gülmekten kendilerini yerlere attığı ve kahkaha tufanı estiren Güldür Güldür Show 4 Mart 99. Son bölümü ile ekranlara geldi. Karakterleri, skeçleri ve konuklarıyla izleyiciyle kurduğu müthiş bağ ile herkesi kendine hayran bırakan Güldür Güldür Show 99. Bölüm skeçleri de kahkaha tufanı estirdi. Güldür Güldür Show 99. Bölüm tek parça izleme şansı…

Güldür Güldür Show 99. Bölüm (Son bölüm) Mustafa Ceceli'yle eğlence -

Güldür Güldür Show 99. Son bölüm yayınlandı ve tek parça izleyebilirsiniz. Güldür Güldür 99. Bölüm’de en dikkat çekici skeçler, sizi izlerken güldürecek, hatta güldürmekle kalmayacak, oturduğunuz yerde kopacak ve kahkahalar atacaksınız.

İŞ BAŞVURUSKECİ GÜLMEKTEN ÖLDÜRDÜ

Güldür Güldür Show son bölümünde dikkat çeken skeçlerden biri İş başvuru skeci oldu. Bankada işe girmek için başvuru yapan Mesut işe alındı mı? Skeçteki patron da Şevket olunca gülmemek elde değildi. Mesut'un iş başvuru süreci, Şevket'in sorduğu sorular derken izleyiciler gülmekten koptu.

BİR SAMBALI KONAK SKECİ DAHA

Sambalı Konak'ta törkiş Bilal'in başına yine birçok şey geliyor. Sevgilisi Burcu'ya evlenme teklif etmeye hazırlanan Bilal'in karşısına bu defa kimler çıktı? Brezilya pembe dizisi karakterleri ve Burcu'nun tanıdıkları İsmail, Nezaket, Mesut, Hüseyin, Dilek, Fikri ve küçük çocuk İbrahim Bilal'den neler istiyor neler. Brezilya ahlak masası şefi Hamza neden yanında şarkıcı Simge ile Bilal'in karşısına çıktı?

Güldür Güldür son 99. Bölüm izle

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler