Güneşin Kızları 1. bölüm -

Güneşin Kızları ilk bölümüyle 18 Haziran perşembe akşamı ekranlara geldi. 35 yaşında ve 3 kız annesi Güneş'in İstanbul'a taşındıktan sonra aşık olmasıyla beraber yaşanan olaylar anlatılıyor.

Güneşin Kızları 1. bölüm -

Süreç Film'in yapımcılığını üstlendiği dizide Emre Kınay ve Evrim Alasya başrolleri paylaşıyor. İzmir'de çekimlerine başlanan ve İstanbul'da devamı çekilen dizi izleyicide büyük merak uyandırdı.

Güneşin Kızları 1. Bölüm Özeti

Güneş, beyaz atlı prensini, 35 yaşında, 3 kız çocuğunu büyüttükten ve aşktan tamamen umudunu kestikten sonra bulur. İstanbullu işadamı Haluk Mertoğlu’nun evlilik teklifini kabul ettiğinde, Güneş ve birbirinden bela kızları, Mertoğlu ailesinin yaşantısının ortasına bomba gibi düşer. Yeni hayatlarından hepsinin dilekleri ve beklentileri farklıdır ancak; Mertoğlu Ailesi'nin hayatı göründüğü kadar kusursuz değildir. Güneş ve kızlarının gelişiyle, geçmişin sırları bir bir ortaya dökülmeye başlayacaktır.

Güneşin Kızları 1.Bölüm izle - Part1

Dizinin genel konusu ise şöyle:

Güneş, beyaz atlı prensini, 35 yaşında, 3 kız çocuğunu büyüttükten ve aşktan tamamen umudunu kestikten sonra bulur. İstanbullu işadamı Haluk Mertoğlu'nun evlilik teklifini kabul ettiğinde, Güneş ve birbirinden bela kızları, Mertoğlu ailesinin yaşantısının ortasına bomba gibi düşer. Yeni hayatlarından hepsinin dilekleri ve beklentileri farklıdır ancak; Mertoğlu Ailesi'nin hayatı göründüğü kadar kusursuz değildir. Güneş ve kızlarının gelişiyle, geçmişin sırları bir bir ortaya dökülmeye başlayacaktır.

Kaynak: Diyarbakır Söz