Güneşin Kızları 10. Bölüm Fragmanı (Neler olacak) -

Tüm kanallardaki yaz dizilerinden en çok izleneni ve en fenomeni Güneşin Kızları 10. Bölüm 2. Fragmanı yayınlandı ve izleyebilirsiniz. “Güneşin Kızları 10. Yeni bölüm fragmanı izle” diye arama yapanların cevabı haberimizde. Güneşin Kızları 10. Bölüm Fragmanı (Neler olacak) - İzle İşte Güneşin Kızları 10. Bölüm 2. Fragmanı ayrıntıları…

Güneşin Kızları 10. Bölüm Fragmanı (Neler olacak) -

Güneşin Kızlarında bu hafta yine yer yerinden oynayacak gibi. Ali ve Selin’in birbirlerine olan hislerine rağmen birbirlerinden uzaklaşması, fragmandan da anlayacağınız üzere Ali’yi derinden üzüyor. Annesine derdini anlatmaya giden Ali “Anne aç kapıyı, içeride olduğunu biliyorum, sana çok ihtiyacım var diyor” Selin ve Ali’nin arasında daha neler olacak izleyici tarafından büyük merakla bekleniyor.

GÜNEŞİN KIZLARI 10. BÖLÜM FRAGMANI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Güneşin Kızları yeni bölüm fragmanı izlemek için haberimizdeki linkten yararlanabilirsiniz. Savaş ve Nazlı’nın durumu ne olacak, Ali ve Selin yeniden yakınlaşacak mı yoksa kazanan Didem mi olacak? Haluk’un Güneş ile ilgili büyük sırrı ne? Tüm merak edilenlerin yanıt bulacağı Güneşin Kızları 10. Bölüm 20 Ağustos Perşembe (Yarın) Saat 20.00’de Kanal D’de!

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler