Görüş Bildir

Güneşin Kızları 12 Mart (son bölüm) ! Güneşin kızları Selin'i Ali iyi edecek

Gerçekler ortaya çıkıyor; hiç kimse eskisi gibi olamıyor! Bu hafta Güneşin Kızları 38. yeni bölüm fragmanında şoke edici olaylar bekliyor. Özellikle de Güneş'in komaya girmesi kızları yerle bir ediyor. Ali Selin’i iyileştirmek için elinden geleni yapıyor.

Güneşin Kızları 12 Mart (son bölüm) ! Güneşin kızları Selin'i Ali iyi edecek

Güneşin Kızları 38. Bölüm Fragmanı yayında! Güneşin Kızları dizisinde bu hafta tansiyon doruğa çıkıyor. Bu hafta Güneşin Kızları 38. yeni bölüm fragmanında bizi şok edici olaylar bekliyor. Özellikle de Güneş'in komaya girmesi kızları yerle bir ediyor. Kanal D ekranlarında yayınlanan Güneşin Kızları yeni bölüm özeti ve fragmanı sizlerle...

Kanal D’nin, yapımını Süreç Film’in üstlendiği, yönetmenliğini Sadullah Celen’in yaptığı, senaryosunu Deniz Dargı ve Cenk Boğatur’un kaleme aldığı, oyuncu kadrosunda; Emre Kınay, Evrim  Alasya, Tolga Sarıtaş, Burcu Özberk, Berk Atan, Hande Erçel, Miray Akay, Meltem Gülenç, Funda İlhan, Teoman Kumbaracıbaşı, Süreyya Güzel, İrem Helvacıoğlu, Sarpcan Köroğlu, Kanat Heparı, Sarper Arda’nın yer aldığı beğeni ile izlenen dizisi “Güneşin Kızları”  yeni gününde yeni bölümü ile Cumartesi akşamı ekrana geliyor.

“Güneşin Kızları ” güçlü kadrosu ve sürükleyici hikayesi ile her Cumartesi saat 20:00'de Kanal D’de… Sakın Kaçırmayın!

Ali Selin’i İyileştirmek İçin Elinden Geleni Yapıyor.

Güneş’den Gelen İyi Haber ise Kızları Yeniden Bir Araya Getiriyor.

Haluk’un kızların babasının kim olduğunu bildiğini söylemesi bomba etkisi yaratır. Ali, Selin’in dalgınlığından faydalanır ve elinden bıçağı alır. Selin yıkılmıştır. Düzelebileceğini düşünmemiştir. Ali ise Selin’i iyileştirmek için her şeyi yapacaktır. Herkesten uzaklaşıp, baş başa kalacaklardır. Nazlı ise, kendisinden sürekli bir şey saklanıldığını düşündüğü için hırçınlaşan Peri’nin başını dertten kurtarmaya çalışır.

Hiç ummadıklarını bir anda Güneş’in ayılma umudu yeşerir. Bu şekilde kız kardeşler bir araya gelir. Aynı anda da Haluk, Güneş’e bu kötülüğü yapanın Sevilay olduğunu öğrenir.

Güneşin Kızları 38. Bölüm Fragmanı yayında! Gerçekler ortaya çıkıyor; hiç kimse eskisi gibi olamıyor!

Yayın Tarihi : 12 Mart Cumartesi / 2016

Yayın Saati  : 20.00

Emre Kınay Haluk Mertoğlu Güneş'in Eşi.

43 yaşlarında İstanbullu. Ali’nin babası. Haluk’un iki ayrı tarafı var. Biri karanlık , biri aydınlık… Karanlık tarafını, senelerdir ustalıkla saklayabiliyor. Aydınlık tarafı ise o kadar büyüleyici ki, insan başka bir tarafa bakmıyor bile. Bir kere yakışıklı, karizmatik, kibar, düşünceli, romantik,başarılı ve güçlü bir adam… İkizlerin gerçek babası.Savaş'ın doğumunda çoçukları değiştirip Savaş'ı babasına vermiştir.Aradan geçeçek zaman atması dolasıyla 2 sene boyunca kayıplara karışır.Nazlı'nın bebeğini öğrenmesiyle durdurmak için geri döner.

Evrim Alasya Güneş Mertoğlu

İzmirli, 40 yaşında güzel, çekici bir kadın. Lisede edebiyat öğretmeni olan Güneş, hayatını üç kızına adamış fedakâr bir anne... Kibar, nazik, narin, ince, soğukkanlı olmasına rağmen konu kızları olduğunda dişlerini göstermekten hiç çekinmiyor.  Genç yaşında anne olduğundan, neredeyse kızlarıyla beraber büyümüş, bu yüzden onlarla arkadaş aynı zamanda.

Burcu Özberk Nazlı Yılmaz

Nam-ı diğer hırçın kızımız.İkizlerden ‘büyük’ olanı. Tabi sadece 5 dakika farkla. Ama bu Nazlı’nın her fırsatta ablalık taslamasını engellemiyor. Selin ile hiç anlaşamıyorlar. Nazlı, inatçı, başı beladan kurtulmayan, kavgacı, bela bir genç kız. Sürekli bir volkan gibi patlıyor. Hırçınlığı çevresindekilere zarar verse de, en çok kendisine zarar veriyor. Neyse ki hayatında resim var. Grafiti artisti olan Nazlı, kendini en iyi şekilde sokaklarda ifade edebiliyor. İstanbul'a gelmesi ile birlikte Savaş'a aşık oluyor. Onun karanlığını aydınlığa çıkarıyor. Ayrıca annesi ve babasına aşırı bağlı bir genç kız. Annesinin geçmişini öğrenince yıkılıyor.Savaş'ın biricik sevgilisi .

Berk Atan Savaş Mertoğlu

Rana'nın üvey oğlu.Yakışıklı, Ali’nin üvey kuzeni. Esas oğlanımız. Yakışıklı, serseri, tehlikeli, çekici… Rock star havası var. Önceden çok sevilen ve popüler bir çocuk olan Savaş’ın hayatı 1 sene evvel kız arkadaşı Melisa’nın ortadan kaybolması ise tepetaklak olmuş. Daha sonra hayatına Nazlı girmiştir. Karanlık dünyası Nazlı ile birlikte aydınlanmıştır. Sonradan öz annesinin Rana olduğunu öğrenecektir.İlerleyen bölümlerde dayısı ile Ali'nin kavgasını ayırmak isterken silahla yaralanır.Nazlı'nın biricik sevgilisi .

Tolga Sarıtaş Ali Mertoğlu

Haluk’un oğlu. 19 yaşında. Yakışıklı,çekici, zeki, kurnaz ve havalı… Halası Rana gibi sinsi ve içten pazarlıklı bir tarafı da var. Dünya umurunda değil gibi davranıyor. Ama ilk başta nefret ettiği Seline deliler gibi aşıktır .Güçlü görünmeye çalışıyor. Babasından çekiniyor. Onu sinirlendirmemeye çalışıyor çünkü sonra başına iyi şeyler gelmeyeceğini geçmişte tecrübe etti.34.bölümde selinle evlenir.

Hande Erçel Selin Yılmaz/Mertoğlu

Süslü püslü, aklı bir karış havada. Selin’in ikiziyle tek ortak noktası, aynı anneye sahip olmaları. Selin çok güzel bir kız. Üstelik güzelliğinin de fazlasıyla farkında. Nazlı’nın aksine neşeli, hayat dolu... Aliye çok aşıktır. Büyümeye birazcık fazla hevesli. Hayatı doya doya yaşamak istiyor, değişikliklere balıklama atlıyor.34.bölümde Aliyle evlenir. 36.bolümde yaralanmıştır.

Miray Akay Peri Yılmaz Küçük kız kardeş. İnsanları mutlu etmeyi her zaman kendi mutluluğunun önüne koyuyor.

Peri’nin tek istediği annesinin mutluluğu… Utangaç yaradılışlı, insana güven veren bir kız. Aynı zamanda kırılgan göründüğünden pamuklara sarmalayıp saklama hissini uyandırıyor insanda… Başkalarının dertlerini kendi dertlerinden daha çok önemsiyor.

Meltem Gülenç Rana Mertoğlu

Haluk ve Ahmet’in ablası… 55 yaşında.  Hiç evlenmemiş. İstanbul hanımefendisi, kibar. Pasif agresif, kuralcı, obsesif… Kibar, nazik ve asla kimseyle direkt arasını bozmayan poker yüzlü bir kadın… Çok kontrollü ve çok oyuncu… Kardeşlerini parmağında oynatıyor gibi görünüyor. Savaş, Rana'nın üvey oğlu. Donuk ve mesafeli karakterini kıran, şefkat hissettiği belki de tek kişi. Savaş'a gözü gibi bakıyor.İleride Savaşın öz oğlu olduğu ortaya çıkacaktır.

Funda İlhan Sevilay Haluk'un eski karısı. Ali'nin annesi. Bir gün Haluk'la barışacağına inanıyor. Ali'nin, Haluk'un evinde  varlığını yaşattığına inanıyor. Haluk’a saplantılı bir şekilde aşık. Güneş'in ortaya çıkışıyla birlikte Sevilay panikliyor. Bu evliliği engellemek için elinden gelen her şeyi yapmaya hazır.

Teoman Kumbaracıbaşı Ahmet Mertoğlu

Rana ve Haluk’un en küçük erkek kardeşi… Sanatçı ruhlu, naif, yalnız bir adam… Sık sık Kaş’taki atölyesine kapanıyor.   Karısı İnci'yle pasif bir evlilik ilişkileri var. Ahmet kendi dünyasında ve mümkün mertebe Haluk ve Rana'dan uzak yaşamaya çalışıyor. Güneş'i ilk gördüğünde Ahmet'in hafızasında tanıdık bir yüzü karşılıyor.

Uzay Kanat Heparı Mert Taşkıran Melisa'nın kardeşidir. Melisa kaybolduğundan beri Savaşa hep katil demektedir. Melisa geri dönünce Savaşa yaptıklarından pişman olmuştur.

İrem Helvacıoğlu Tuğçe Yurdam Emre'nin eski sevgilisidir ve Ali'nin yakın arkadaşıdır. Aynı zamanda Can'ın ablasıdır. Emre'ye saplantılı bir şekilde aşıktır.

Sarpcan Köroğlu Emre Bağdatlı

Tuğçe'nin eski sevgilisidir. Ali'nin yakın arkadaşıdır.Selin 'in Ali ' den önceki erkek arkadaşıdır.

Ege Kökenli Melisa Taşkıran Mert'in ablası,Savaş'ın kaybolmuş eski sevgilisidir. Haluk'un kendisine olan takıntısı yüzünden kaçmıştır. Savaş'a aşıktır.

Sarper Arda Akkaya

Can Yurdam Tuğçe'nin kardeşidir. Peri'den hoşlanmaktadır.

Ali Pınar Zafer Yılmaz Güneş'in eski eşidir. Peri'nin babasıdır.Haluk tarafından öldürülmüştür.

Fatih Dönmez Levent Polat Ali'nin biyolojik babasıdır. Sevilay'la daha önce ilişkisi olmuştur. Almanya'da uzun yıllar yaşamıştır bir oğlu daha vardır. Sevilay'a aşıktır.

Anıl Altan Doruk Polat Levent'in oğludur. Selin'le aynı filmde rol alacaklardır. 31.bölümde dizinin kadrosuna katılmıştır.

Can Kurt Kalav Yiğit Melisa'nın eski sevgilisidir. Nazlı'ya fena şekilde aşıktır. Bu nedenle Savaş'la arası kötüdür. Ayrıca kalp hastasıdır ve her an ölebilir.İleride Nazlı'nın Savaş'la birlikte olup hamile olmasıyla Savaş'ı öldürmeye kalkar.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Muhabir