Güneşin Kızları'nın Selin ve Ali'si Tolga ile Hande Erçel'in aşk dedikodusu Yalaan!

Reyting Rekortmeni Güneşin Kızları’nda, Ali karakterine hayat veren Tolga Sarıtaş ile Selin karakterini canlandıran güzel oyuncu Hande Erçel’in her bölümde yakınlaşması ve seyircinin de iki genç oyuncuyu yakıştırması sonrası “Aralarında aşk mı var?” sorsunu gündeme getirdi. Ancak yakışıklı oyuncu Tolga Sarıtaş “Hande ile aramızda bir şey yok” dedi. Güneşin Kızları'nın Selin ve Ali'si Tolga ile Hande Erçel'in aşk dedikodusu Yalaan!

Güneşin Kızları'nın Selin ve Ali'si Tolga ile Hande Erçel'in aşk dedikodusu Yalaan!

Senaristlerin her bölümde yakınlaştırdığı, seyircilerin de birbirine yakıştırdığı ikili arasında aşk dedikodusu çıktı. Hande Erçel'in sevgilisi, oyuncu Burak Serdar Şanal'dan yeni ayrılması da bu söylentileri güçlendirdi.

SETTE YAKINLAŞMA OLUYOR AMA!

Tolga Sarıtaş, "Sette ister istemez bir yakınlaşma oluyor. Yavaş yavaş içinde bir şeyler kıpırdanabilir. Hatta zamanla bu aşka da dönüşebilir... Dünyanın her yanında benzer örnekler yaşanmıştır. Ama bizde böyle olmadı. Yani Hande ile aramızda bir şey yok" dedi.

TOLGA SARITAŞ YALNIZ

Diziden dolayı özel hayatına dikkat ettiğini de söyleyen Tolga Sarıtaş, şimdilik yalnız olduğunu da söyledi.

"BENİ BÜYÜLÜYOR"

Hande Erçel, bir röportajda partneri Tolga Sarıtaş hakkında şunları söylemişti: "Çok yakın arkadaşız ve Tolga'dan çok şey öğreniyorum. İki karakterin arasındaki ilişki beni de büyülüyor. Ali ve Selin birbirlerine âşık, ben de onlara âşığım!"

Kaynak: Uçankuş

Kaynak: Diyarbakır Söz