Görüş Bildir

Güzel Sarışın Burcu Esmersoy’dan Çarpıcı Açıklamalar: ‘’Ayakkabımı Satsam Sülaleme Yeter’’

Güzel sunucu Burcu Esmersoy yaptığı açıklamalarla herkesin ağzını açıkta bıraktı. Burcu Esmersoy yeni bir diziye geçiş yapacak mı veya yeni bir sunuculuk varmı?

Güzel Sarışın Burcu Esmersoy’dan Çarpıcı Açıklamalar: ‘’Ayakkabımı Satsam Sülaleme Yeter’’

''Kerem Bursin'i beğeniyorum''

Beğendiği oyuncular kim ve kiminle sinema filminde rol almak istersiniz sorusuna Esmersoy " Murat Boz'la yan yanayken çok iyi bir enerjimiz var. Murat Boz'la bir sinema filminde yer alabilirim. Ayrıca oyuncu olarak Kerem Bursin'i beğeniyorum Allah sahibine bağışlasın" diye konuştu.

"Ayakkabılarımı satsam sülaleme yeter"

Yasemin Şefik'in Türkiye'de topuklu ayakkıbıyı en çok yakıştırdığı kadın olarak Burcu Esmersoyu söylemesi ve kaç çift ayakkabısının olduğunu sorması üzerine Esmersoy " ayakkabıları çok seviyorum. Kaç çift olduğu sorusuna cevap veremem ama ileride satmak istesem sülaleme yeter" diye konuştu.

Esmersoy ayrıca bugüne kadar rededildiniz mi sorusuna " Genç kızlık dönemimde bir arkadaşıma aşıktımve ona mektup yazdım. Ancak kendisi mektubuma bile cevap vermedi. Heralde şimdi kafasını duvarlara vuruyordur" demesi Forum Çamlık Avm'ye gelen yüzlerce hayranını güldürdü.

Kaynak:Sabah

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi