Güzellik abidesi Hazar Ergüçlü kazandıkça kazanıyor! Fiyatını da uçurdu

Medcezir dizisinin Eylül’ü Hazar Ergüçlü, 4 yıl önce başladığı oyunculuk hayatında fiyatını 5’e katladı. Güzel oyuncu Hazar Ergüçlü, 4 yıl önce 5 bin TL alırken, yeni dizisi Analar ve Anneler’de haftalık 25 bin TL kazanacak.

Güzellik abidesi Hazar Ergüçlü kazandıkça kazanıyor! Fiyatını da uçurdu

Hazar Ergüçlü, artan şöhretiyle birlikte kazancını da katladı. Ergüçlü, kariyer planlarında hiç oyunculuk yokken 5 yıl önce Kıbrıs'ta bir arkadaşıyla gittiği tiyatroda ünlü yönetmen Derviş Zaim tarafından keşfedildi.

REKLAMCILAR DA PEŞİNDE

Ardından Zaim'in 'Gölgeler ve Suretler' filminde oynayan genç oyuncu, performansıyla dikkat çekince İstanbul'a gelerek şöhret basamaklarını tırmanmaya başladı. Ekranlarda ilk kez 4 yıl önce görünen güzel oyuncu Hazar Ergüçlü, bölüm başı 5 bin lira alıyordu. Ardından başka bir diziyle şöhretinin zirvesine çıkan genç oyuncu, ücretini 15 bin lira çıkarttı. Son olarak yeni sezonda yayınlanacak olan Analar ve Anneler dizisinde ise 25 bin TL kazanacak.

ŞAMPUAN REKLAMINDA 400 BİN TL KAZANDI

Son olarak Ay Yapım ile anlaşan Ergüçlü haftalık 25 bin liraya imza attı. Reklamcıların da gözdesi olmaya başlayan başarılı güzel oyuncu, bir internet alışveriş sitesinden 250 bin, şampuan markasının reklam anlaşmasından ise 400 bin lira kazandı.

Kaynak: Recep Kaya