Güzellik Abidesi SILA'dan bomba konser, herkesi AĞLATTI!!!

Harbiye Açıkhava'da sevenleriyle buluşan güzellik abidesi şarkıcı Sıla, kendisini izlemeye gelen yaklaşık 5 bin kişiyi bir teşekkür konuşmasıyla karşıladı: “İyi ki geldiniz, çok güzel bir akşam olsun! Burayı bir terapi merkezi gibi düşünelim. Beraber iyileşeceğiz; birbirimize omuz vererek, birbirimize güç vererek... Bundan daha kıymetli bir şey yok.” Diye konuşarak şarkılarını seslendirmeye başladı. Sıla hem coşturdu, hem ağlattı! SILA'dan muhteşem konseer!!!

Güzellik Abidesi SILA'dan bomba konser, herkesi AĞLATTI!!!

Sıla, bir ara sahne ışıkları da dahil Harbiye Açıkhava’daki tüm ışıkların söndürülmesini istedi. Zifiri karanlıkta bir konuşma yapan şarkıcı, yaşanan terör olayları nedeniyle müziğin susmasını, konserlerin iptal edilmesini isteyenlere seslendi: “Müzik sustuğu ve ışıklar kapandığı zaman hiç de güzel bir yer değil burası. Bizim bayramımız da bu sahne üzerinde, yasımız da... Müzik dediğiniz, sadece eğlenceye hizmet eden bir şey olmamakla beraber son derece birleştirici, bütün duyguları barındıran, menfaatsiz ve kibirsiz bir dost. Ne yalan söyleyeyim, bir müzik işçisi olarak bu kadim dostumu asla yalnız bırakmak istemiyorum.”

Sıla muhteşem konseriyle izleyenlerine keyifli anlar yaşattı!

Sıla konuşmanın ardından da daha önce hiçbir yerde seslendirmediği yeni şarkısı “Yıkılmadan Duvar”ı okumaya başladı. Ve şarkının finalinde dakikalarca ayakta alkışlandı. Konserde Cengiz Abazoğlu imzalı üç farklı kostüm giyen şarkıcı, İskender Paydaş, Sevingül Bahadır ve Thanassis Vassilopoulos’u da konuk sanatçı olarak sahnesinde ağırladı.

Kaynak: Hürriyet                                                                   

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler