Görüş Bildir

Hadise inkar ettiği sevgilisiyle nöbetçi eczane önünde!

O Ses Türkiye jürisi güzel şarkıcı Hadise sevgilisi Uğur Güvenle beraber seçim sabahı nöbetçi eczanede objektiflere yakalandı. İki sevgili aradıkları ilacı aldığı esnada Hadise yüzünü eliyle sakladı. Uğur Güven ise aldığı ilaç gözükmesin diye poşeti sıkı sıkı sakladı.

Hadise inkar ettiği sevgilisiyle nöbetçi eczane önünde!

Hadise, sevgili olduklarını inkâr ettiği Uğur Güven ile seçim sabahı nöbetçi eczane aradı. Sevgilisi aradıkları ilacı alırken, o yüzünü sakladı.

Güneş’in haberine göre; Sosyetik işadamı Uğur Güven ile birlikte olduğu haberlerini her seferinde yalanlayan hatta bir süre önce Asmalımescit'te eğlenen ama çıkışta yakalanmamak için tüneller aşan Hadise yakalandı. Seçim sabahı sevgilisi Uğur Güven'in Rumelihisarı'ndaki evinden çıkan ikili, sokak sokak gezerek nöbetçi eczane aradı.

ALDIĞI İLAÇ GÖZÜKMEDİ!

Etiler'de açık bir eczane bulduklarında arabadan inen işadamı Güven koşarak eczaneye gitti.  Hadise ise gergin şekilde, yüzünü gizleyerek bekledi. İşte bu dakikalar objektifimize yansıdı. Dönüşte elinde ilaç poşediyle birlikte aracına binerken muhabirimizi fark eden Uğur Güven poşedin içerisi gözükmesin diye eliyle sıkı sıkı kapattı.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi