Hakime Bergüzar Korel ikinci bebeğini kız istiyoor!

Karadayı dizisinde Hakime hanım karakterine hayat veren güzel oyuncu Bergüzar Korel dizi final yapınca köşesine çekilip, açtığı kahve dükkanıyla ilgileneceğini belirterek, bir süre dizi projelerinde yer almayacağını açıklamıştı. Güzel oyuncu Bergüzar Korel’in asıl sebebinin ikinci bir çocuk isteği olduğu ve kız çocuğu dünyaya getirmeyi çok istediği öğrenildi. Hakime Bergüzar Korel ikinci bebeğini kız istiyoor!

Hakime Bergüzar Korel ikinci bebeğini kız istiyoor!

Üç sezon boyunca ‘Karadayı’ dizisinde Kenan İmirzalıoğlu’yla başarılı bir işe imza atan ve dizide Hakime Hanım’ı canlandıran güzel oyuncu Bergüzar Korel, dizi yapmayacağını ve bir süre dinleneceğini açıklayarak hayranlarını üzmüştü.

KIZ BEBEK İSTİYORMUŞ!

Daha çok tiyatroya zaman ayıracağını ifade eden Bergüzar Korel’in bu sözlerinin altındaki gerçek, çiftin çocuk yapma istekleriymiş meğerse. Kendisi gibi oyuncu olan Halit Ergenç’le mutlu bir evlilik sürdüren ve Ali ismindeki oğluyla evliliklerini pekiştiren güzel oyuncu Bergüzar Korel, ikinci kez anne olmaya kararlı. ‘Karadayı’ dizisi sebebiyle çocuk isteklerini bir türlü gerçekleştiremeyen Korel, özellikle bir kız çocuğu istediğini yakın çevresine anlatmış.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler