Hande Erçel Kerem Bürsin yeni dizisi Sen Çal Kapımı, henüz kapıda! Hande Erçel kimdir

Hande Erçel Kerem Bürsin'in yeni dizisi Sen Çal Kapımı ne zaman başlayacak? FOX TV ekranlarında başlamaya hazırlanan Hande Erçel Kerem Bürsin'in yeni dizisi ile alakalı açıklamalar da sosyal medya üzerinden verilmeye devam ederken, Hande Erçel Kerem Bürsin birlikte poz vermeyi de ihmal etmedi.

Hande Erçel Kerem Bürsin yeni dizisi Sen Çal Kapımı, henüz kapıda! Hande Erçel kimdir

Hande Erçel Kerem Bürsin'in yeni dizisi Sen Çal Kapımı ne zaman başlayacak? FOX TV ekranlarında başlamaya hazırlanan Hande Erçel Kerem Bürsin'in yeni dizisi ile alakalı açıklamalar da sosyal medya üzerinden verilmeye devam ederken, Hande Erçel Kerem Bürsin birlikte poz vermeyi de ihmal etmedi. Yaz dizisi olarak başlayacağı ön görülen Sen Çal Kapımı konusu, Sen Çal Kapımı oyuncu kadrosu ve Hande Erçel Kerem Bürsin yeni dizisi hakkında tüm detaylar haberimizde. ,

HANDE ERÇEL KEREM BÜRSİN YENİ DİZİSİ SEN ÇAL KAPIMI NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Se Çal Kapımı isimli dizinin  yapımını MF Yapım üstleirken,  yönetmen koltuğunda Ender Mıhlar’ın oturacağı ve senaryosunu Ayşe Üner Kutlu’nun kaleme aldığı belirtilirken, dizi FOX TV ekranlarında başlayacak. Dizinin ne zaman başlayacağı konusunda henüz bir açıklama yapılmadı.

SEN ÇAL KAPIMI OYUNCU KADROSU

Hande Erçel ve Kerem Bürsin’e; dizide Neslihan Yeldan, Evrim Doğan, Bige Önal, İsmail Ege Şaşmaz, Anıl İlter, Melisa Döngel, Çağrı Çıtanak, Elçin Afacan, Sitare Akbaş, Başak Gümülcinelioğlu, Alican Aytekin gibi isimler eşlik edecek.

SEN ÇAL KAPIMI KONUSU

Çekimlerinin Haziran’da İstanbul’da başlaması planlanan romantik komedide hayatta bütün umutlarını eğitimine bağlayan Eda Yıldız (Hande Erçel), yurt dışı eğitim bursunu keserek lise mezunu kalmasına neden olan Serkan Bolat (Kerem Bürsin) ile karşı karşıya gelir. Serkan Bolat, Eda’ya kendisiyle iki ay nişanlı taklidi yaparsa, bursunu geri vermeyi teklif eder. Eda nefret ettiği bu adamın teklifini önce reddetse de koşullar değişince kabul etmek zorunda kalır. Nişanlı taklidi yaparken, Serkan ve Eda, bütün doğru bildiklerini unutturacak, tutkulu, zorlu bir ilişki yaşamaya başlarlar. Çünkü aşk zordur. Ve bu yüzden muhteşemdir

HANDE ERÇEL KİMDİR?

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi, Geleneksel Türk Sanatları bölümünde okumaya devam etmektedir.2012 de Azerbaycan da yapılan güzellik yarışmasına katılmış ve ikinci olmuştur.

Kanal D'de yayınlanan Güneşin Kızları dizisinde Selin Yılmaz Mertoğlu karakterini canlandırmıştır. Haziran 2016'da Aşk Laftan Anlamaz dizisinde canlandırdığı Hayat Uzun Sarsılmaz karakteriyle ekranlara geri döndü.

KEREM BÜRSİN KİMDİR?

Hollywood-Türk yapımlarında İngilizce,Türkçe çift dille oyunculuk yapmaktadır.

Bürsin Kanal D'de yayınlanan "Güneşi Beklerken" adlı dizide aynı ismi paylaştığı "Kerem Sayer" ve son bölümlerde ortaya çıkan yüzü deforme ikizi "Güneş Sayer" rolleriyle tanınmıştır.Çağan Irmak filmi Unutursam Fısılda'da müzisyen Erhan'ı canlandırdı.Şeref Meselesi dizisinde "Yiğit Kılıç" karakterini canlandırmıştır ve aynı karakterle "Ulan İstanbul" dizisinde konuk oyuncu olmuştur.Yapımcı Roger Corman'ın Sharktopus ve Palace of the Damned televizyon filmlerinde, bazı bağımsız filmlerde ve kısa filmlerde rol aldı.

Bürsin, İskoçya (Edinburg), Endonezya (Medan, Cakarta), Birleşik Arap Emirlikleri (Abu Dabi, Dubai),Türkiye (Ankara,İstanbul), Malezya (Kuala Lumpur), ABD (Teksas, Boston, Los Angeles) gibi ülkelerde yaşadı. 1999'da 12 yaşındayken ailesiyle birlikte ABD'ye yerleşti.

Üniversite eğitimini oyunculuk üzerine alarak Emerson College'nin pazarlama iletişimi bölümünden mezun oldu.[5][7] ABD genelindeki liseler arası tiyatro yarışmasında en iyi erkek oyuncu seçildi.9 Eylül 2013'te yayınlanan sosyal mesajlaşma uygulaması Line'ın reklam filminde rol almıştır.Ayrıca[8] Güneşi Beklerken dizisindeki rol arkadaşı Hande Doğandemir ile birlikte Lipton reklamında oynadı ve Ocak 2015 'te ise Mavi Jeans'ın, reklam yüzü oldu.Markanın diğer bir yüzü Serenay Sarıkaya ile birlikte Türkiye'nin ilk snapchat röportajını gerçekleştirdiler ve daha sonrasında beraber reklam filminde #1jean1tişört etiketi ile rol aldılar. İkili reklamda Maroon5'in This Love şarkısını seslendirdi. Çiftin ikinci reklam filmleri 2015 Eylül'de #yepyenibirjean etiketi ile gerçekleşti. 2016 da Serenay Sarıkaya ile birlikte üçüncü reklam filminde #yaşasınmavi etiketi ile rol aldılar. 2016 Ağustos'ta Kerem Bürsin'in Mavi Jeans markasıyla anlaşması son bulmuştur.

Kaynak: Diyarbakır Söz