Görüş Bildir

Hande Subaşı eşi Can Tursan ile bu defa sonunda boşandı, kimdir?

2005 Miss Turkey birincisi, güzeller güzeli oyuncu ve manken Hande Subaşı, dört yıl önce evlendiği Can Tursan ile bu defa sonunda boşandı.

Hande Subaşı eşi Can Tursan ile bu defa sonunda boşandı, kimdir?

2005 Miss Turkey birincisi, güzeller güzeli oyuncu ve manken Hande Subaşı, dört yıl önce evlendiği Can Tursan ile bu defa sonunda boşandı.

Akşam’ın haberine göre Anlaşmalı olarak boşanan ve birbirlerinden herhangi bir maddi ya da manevi tazminat ile nafaka talebinde bulunmayan çift adliyeden konuşmadan ayrılırken Subaşı’nın avukatı, “İkisinin de arkadaşlıkları devam ediyor. Aralarında hiçbir kavga ve küslük bulunmamaktadır” dedi.

İstanbul Aile Mahkemesi’nde dün görülen duruşmaya davalı Hande Subaşı ile davacı Can Tursan ve avukatları katıldı. Geçen duruşma siyah topuklu ayakkabı ve siyah pantolon, kazak giyen Hande Subaşı bu defa adliyeye siyah dar pantolon, siyah kareli gömlek, siyah fular, deri ceket, siyah çizme giyerek geldi. Davacı Can Tursan’ın da siyah deri ceket ve kot pantolon giydiği görüldü. Adliye koridorunda yürürken birbirlerinin yüzüne bakmamayı tercih eden ve ayrı ayrı yürüyen çift, duruşma salonuna da ayrı girdi. Geçen celse aralarındaki sorunları çözmeleri için iki haftalık süre veren mahkeme hakiminin karşısına çıkan çift boşanmakta kararlı olduklarını söylediler. Hakim önce davacı Can Tursan’a, “Boşanmakta kararlı mısınız?” diye sordu. Can Tursan da “Evet boşanmak istiyorum” dedi. Hande Subaşı da mahkeme hâkimine boşanmak istediğini belirtti. Çift daha sonra aralarındaki sorunları hallettiklerini ve boşanmakta kararlı olduklarını bir kez daha mahkeme hâkimine anlattılar. Mahkeme, tarafların talebi doğrultusunda çiftin boşanmasına karar verdi. 15 dakika süren duruşma çıkışı yüzlerinin asık olduğu görülen çift, yine bir arada yürümemeye dikkat etti.

Bu arada Hande Subaşı’nın avukatı Andım Korkut, boşandıktan sonra adliye koridorunda bir açıklama yaptı. Tarafların anlaşmalı olarak boşandıklarını belirten avukat Korkut, “Çiftin birbirlerinden hiçbir talebi olmadı. Can Bey hakkında basında gerçeğe aykırı asılsız iddialar çıktı. Kesinlikle bu yöndeki boşanmalara sebebiyet verdiği iddia edilen Can Bey’in herhangi bir aykırılığı bulunmamaktadır.  Basında çıkan bu haberler, her iki tarafı da çok üzmüştür. Her ikisinin de arkadaşlıkları devam ediyor. Çok iyi arkadaşlar. Bundan sonra da onları çay kahve içerken arkadaşlarıyla dışarıda görebilirsiniz. Aralarında hiçbir kavga ve küslük bulunmamaktadır” dedi.

Hande Subaşı Kimdir?

Hande Subaşı, 1984 yılında Ankara’da doğmuştur. İstanbul'un Beyoğlu ilçesinde bulunan Özel Sainte Pulcherie Fransız Lisesi orta okulunu bitirdikten sonra Kadıköy Anadolu Meslek lisesinde okudu. Baba tarafı Elazığlıdır.

 İstanbul Üniversitesi Fransızca Mütercim Tercümanlık bölümünden mezun oldu.

2005 yılında katıldığı Miss Turkey güzellik yarışmasında birinci oldu. Ardından Miss World yarışmasında Türkiye’yi temsil etti ve en iyi Ulusal Kostümü ödülünü aldı.

“Adak” ve “Kuşdili” gibi televizyon dizilerinde oynadıktan sonra ATV’de yayınlanan "Elveda Rumeli" adlı dizide Vahide karakterlerini canlandırdı.

Hande Subaşı, Show TV'de yayınlanan “Şarkı Söylemek Lazım” yarışma programının 2007 yılında yayınlanan ilk sezonuna yarışmacı olarak katıldı.

2009 yılında “Gelecekten Bir Gün” ve Mahsun Kırmızıgül’ün yönettiği “Güneşi Gördüm” adlı filmlerinde oynadı.

Hande Subaşı 2012 yılının yazında “Tiyatro Kedi” tiyatrosunda sahnelenen “Kamelyalı Kadın” adlı müzikalde ilk kez tiyatro sahnesinde rol aldı. Aynı zamanda show tv.de yayınlanan “Düşman Kardeşler” adlı dizide oynadı.

Hande Subaşı 25 Ağustos 2012 tarihinde Can Tursan'la Suada'da yapılan törenle evlendi. 4 Şubat 2016 tarihinde boşanmak için mahkemeye başvurdu.

8 Aralık 2014 tarihinde TRT 1’de başlayan “Diriliş: Ertuğrul Gazi” adlı dizide Engin Altan Düzyatan Ertuğrul Gazi’yi canlandırırken Esra Bilgiç Halime Hatun karakterini canlandırdı. Diğer rollerde ise Kaan Taşaner, Didem Balçın, Serdar Gökhan, Hülya Darcan, Levent Öktem, Hakan Vanlı, Serdar Deniz, Turgut Tunçalp, Mehmet Çevik, Cavit Çetin Güner, Hande Subaşı ve Osman Soykut gibi isimler rol aldı.

Filmleri ve Dizileri

2006 - Adak

2006 - Kuşdili

2007-2009 - Elveda Rumeli

2009 - Gelecekten Bir Gün

2009 - Güneşi Gördüm

2010 - Elde Var Hayat

2011 - Anadolu Kartalları

2012 - Düşman Kardeşler

2013 - Merhamet

2014 - 2015 - Diriliş: Ertuğrul Gazi (Aykız)(Dizi)

2015 - Propaganda 2 (Sinema Filmi)

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi