Hande Yener Oğuz Söğüt aşkını yenemedi. Aldatılan Hande Yener, sevgilisinden ayrı kalamadı

Hande Yener'in Ozan Öğüt ile 2 sene önce başlayan ilişkisi geçtiğimiz günlerde Ozan Öğüt'ün iki sarışın kızla görüntülenip, aldatma vukusu sonrasında son buldu. Hande yener, kendisini aldatan sevgilisi Ozan Öğüt'ü evden defettiği belirtilirken, affedilecek bir durum yok şeklinde de açıklama yaptığı öğrenilse de geçtiğimiz günlerde Hande Yener ile Ozan Öğüt yanyana görüntülendi. işte detaylar

Hande Yener Oğuz Söğüt aşkını yenemedi. Aldatılan Hande Yener, sevgilisinden ayrı kalamadı

Hande Yener'in Ozan Öğüt ile 2 sene önce başlayan ilişkisi geçtiğimiz günlerde Ozan Öğüt'ün iki sarışın kızla görüntülenip, aldatma vukusu sonrasında son buldu. Hande yener, kendisini aldatan sevgilisi Ozan Öğüt'ü evden defettiği belirtilirken, affedilecek bir durum yok şeklinde de açıklama yaptığı öğrenildi.

Ozan Öğüt habercilere, "Hande ile çok güzel bir ilişkim var. Bu haber beni zora sokar. Fotoğrafları silin" açıklamasında bulunmuştu.

Hande Yener ise sevgilisi Ozan Öğüt’ün kaçamak yaptığını duyunca, küplere binmiş, ilişkisini sabahı beklemeden bitirmişti. Ama çiftin ayrılığı çok uzun sürmedi. Güzel şarkıcı Hande Yener yumuşadı. Çiftin ilişkisi yeniden başladı.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler