Hasan Can Kaya'nın Survivor Göndermesi

Hasan Can Kaya, son dönemin en popüler komedyenlerinden biri olarak Exxen'deki Konuşanlar programıyla gündemde. Özellikle Survivor'a yaptığı espri dolu gönderme ile dikkatleri üzerine çeken Kaya, Acun Ilıcalı'nın da takdirini kazanmış durumda. Ilıcalı'nın övgü dolu sözleriyle desteklenen Hasan Can Kaya, komedi dünyasındaki yükselişini sürdürüyor.

Hasan Can Kaya'nın Survivor Göndermesi

Uzun bir süredir komedi dünyasında adından sıkça söz ettiren Hasan Can Kaya, özellikle Exxen'deki Konuşanlar programıyla büyük bir çıkış yakaladı. Youtube'da yayınladığı içeriklerle geniş kitlelere ulaşan ve büyük beğeni toplayan Kaya, son dönemin en popüler isimlerinden biri haline geldi.

Acun Ilıcalı Göndermesiyle Güldürdü

Hasan Can Kaya, son bölüm fragmanında yaptığı Survivor göndermesiyle dikkatleri üzerine çekti. Programdaki bir konuk, kendi fantezilerini açıklarken "Sevmediğim bütün insanları bir adaya toplayıp böyle eziyet çektirmek istiyorum ama ben yöneteceğim kamerayla da izleyeceğim onları" şeklinde konuştu. Bunun üzerine Hasan Can Kaya, gülerek "Acun abinin var öyle bir fantezisi" diyerek espri yaptı.

Acun Ilıcalı'nın Hasan Can Kaya Hakkındaki Övgü Dolu Sözleri

Acun Ilıcalı, Hasan Can Kaya'nın başarısını ve popülerliğini takdirle karşılıyor. Kaya'nın işine olan ilgisini ve yeteneğini öven Ilıcalı, "Hasan Can öyle teklifler aldı ki bahsedilen paraların normal matematikle içinden çıkamazsın. Biz Hasan Can'a 1 veriyorsak ona 4-5 teklif ettiler. Ne dedi biliyor musun? 'Ben Acun ağabey ile yürüyorum. Bu teklifleri de düşünmüyorum.'" şeklinde konuşmuştu.

Hasan Can Kaya'nın Espiri Dolu Dünyası

Hasan Can Kaya, espri anlayışı ve komedi tarzıyla izleyicileri her zaman güldürmeyi başarıyor. Survivor göndermesiyle de dikkat çeken Kaya, Exxen'deki Konuşanlar programıyla komedi dünyasındaki yerini sağlamlaştırıyor. Takipçileri, onun espri dolu dünyasını merakla beklemeye devam ediyor.

Kaynak: AJANSLAR

Çok Okunan Haberler