Hatırla Gönül son bölüm (5. Bölüm) Büyük kaza

Star TV’nin yeni ve kısa sürede hayran kitlesini artıran dizisi Hatırla Gönül 5. Bölüm izleyemeyenler için ayrıntıları derledik. Hatırla Gönül son bölümde Tekin Gönül’ü eve kapattı, Gönül’e fazlasıyla zarar veren Gönül’ün yardımına babası yetişti. Sevdiği adam Yusuf da Gönül’e ulaşamıyor. Hatırla Gönül 5. Bölüm’de neler oldu ve Hatırla Gönül son bölüm izleme şansı haberimizde.

Hatırla Gönül son bölüm (5. Bölüm) Büyük kaza

Hatırla Gönül 5. Bölüm yayında ve izleyebilirsiniz. 15 Kasım Hatırla Gönül son bölümüyle yine izleyicisini ekrana bağlamayı başardı.

Hatırla Gönül 5. Bölümünde; Tekin, Gönül’ü kaçırarak bir eve hapsetti. Yusuf’un babası ile Gönül’ün babasındaki büyük hesaplaşmada ne oldu? Yusuf Gönül’e ulaşamıyordu ancak yardımına Mahmut yetişti. Gönül’ün babası Kürşat Bey Gönül’ün nerde olduğunu öğrenip kendi yanına getirtti. Tekin’in babası Tekin’e fırçayı bastı. Gönül’ün elinden kaçtığını öğrenen Tekin de harekete geçti. Gönül babasının evinden çıkıp Yusuf’una kavuşmak için silahı başına dayadı ancak Yusuf onu kurtardı. Öte yandan Yusuf’un babası kendi torununu öldürdüğünü Gönül’ün babasına söyledi. Yusuf’un evladını Gönül’ün babası değil kendi babası öldürmüş. Bölüm sonunda Yusuf ve Gönül arabalarıyla kaçarken, Kürşat’ın yanında çalışan ve Gönül’ün ölmesini isteyen kişi Yusuf’un arabasına çarptı ve takla attırdı.

HATIRLA GÖNÜL 15 KASIM 5. BÖLÜM İZLE

Kaynak: Diyarbakır Söz