Havada AŞK kokusu var! Özge Ulusoy ve Hacı Sabancı çifti mutluluktan uçuyor

Oyunculuğu, mankenliği ve güzelliği ile dillere destan olan Özge Ulusoy, mutluluğu Hacı Sabancı’da bulduğunu sonunda söyledi.

Havada AŞK kokusu var! Özge Ulusoy ve Hacı Sabancı çifti mutluluktan uçuyor

Oyunculuğu, mankenliği ve güzelliği ile dillere destan olan Özge Ulusoy, mutluluğu Hacı Sabancı’da bulduğunu sonunda söyledi.

Güzel oyuncu Özge Ulusoy, İzzet Çapa'ya verdiği röportajında, Hacı Sabancı ile olan ilişkisinin huzur ve mutluluk içinde devam ettiğini ve birbirlerine hiç kızmadıklarını anlattı. Sosyal medya platformu üzerinden yaptıkları paylaşımlarla sevgilileri kıskandıran çift bu durumun bazen kıskançlıkla sonuçlandığını ifade etti.

Güzeller güzeli oyuncu Özge Ulusoy’un bomba etkisi yaratan açıklamaları şu şekilde…

"Hacı (Sabancı) yaptığım her işte, verdiğim her kararda zaten hep yanımda. Bir şey başardığımda mutlu oluyor, beni alkışlıyor ve destekliyor. İlişkimizin huzuru için de bu çok önemli. Huzuru buldum. Belki sana sağlıksız gelecek ama o kadar sakin ve huzurlu bir ilişkimiz var ki asla birbirimize kızmıyoruz. Eh ne yalan söyleyeyim Hacı'yı zaman zaman kıskanıyorum tabii. Biz çok sosyalleşmeyi seven bir çift değiliz, genelde kendi içimizde yaşıyoruz ama sosyal medyada fotoğraflarımızın altına “Ay ne tatlı sevgilin var” diye yazdıklarında hafiften nevrim dönmüyor değil (gülüyor). O da beni kıskanıyor. Yeri gelince belli de ediyor zaten."

Özge Ulusoy Biyografisi

Özge Ulusoy’un Özellikleri: 90-60-90 vücut ölçüleriyle dikkat çeken başarılı manken Uğurkan Erez Ajans ve Gaye Sökmen Ajans’ta çalışmıştır. Miss Turkey 2003 yarışmasında ikinci olan ünlü manken sinema ve dizi oyunculuğu da yapmış, bu alanda da başarılı işlere imza atarak adından sıkça söz ettirmiştir. Uğurkan Erez ile tanışan ünlü model profesyonel modellik hayatına Cengiz Abazoğlu defilesi ile adım atmıştır. 2007 yılında Fox Tv’de yayınlanan Senin Uğruna adlı dizide Rafet El Roman ile başrolü paylaşmıştır.

Halen Uğurkan Erez Ajans’ta çalışan Özge Ulusoy modellik kariyerine modacıların ve firmaların defileleriyle devam etmiştir. Arka Sokaklar adlı dizide Yeliz Öğretmen rolüne hayat veren güzel manken Ateşe Yürümek adlı dizide rol aldı. Bazı kliplerde de rol alan Özge Ulusoy başarılı bir şekilde oyunculuk kariyerine de devam etmektedir. Survivor Ünlüler Gönüllüler yarışma programına katılan ünlü manken yarışmada beşinci olmuş ve Dominik Cumhuriyetinde yarışmıştır. Bugün Ne Giysem adlı yarışmada da görev yapan ünlü manken bu yarışmada jürilik de yapmıştır. İzmirli bir ailenin en küçük çocuğu olarak dünyaya gelmiştir.

Ünlü mankenin ablası Marmara Üniversitesinde öğretim üyeliği yapmış, annesi Ankara’da Belediye Başkanlığı Yapmıştır ve babası ise emekli bir askeri hakimdir. Kutsal Damacana 3: Dracoola, Türk’ün Uzayla İmtihanı, Kadın İşi: Banka Soygunu gibi sinema filmlerinde oyunculuk yapan ünlü manken oyunculuk konusunda da kendini göstermiş ve bu alanda da başarılı işlere imza atarak kariyerine sağlam adımlarla devam ederek hem moda dünyasında hem sinema ve televizyon dünyasında hem de eğitim alanında başarı sağlayarak adından sık bir şekilde söz ettirmiş ve hakkında çok soru sorulan ve hayatı merak edilen ünlülerden biri olmuştur.

Hacı Sabancı Kimdir?

Ömer Sabancı'nın büyük oğlu Hacı Sabancı, iki erkek kardeşiyle taraftarı oldukları Beşiktaş'ın renklerinden esinlenerek Siyahbeyaz adlı şirket kurdu. İlk aşamada gayrimenkule odaklanacak Sabancı, gıda ve teknolojiye de girmeyi hedefliyor.

Eski Türk Sanayicileri ve İşadamları Derneği (TÜSÎAD) Başkanı Ömer Sabancı'nın oğlu Hacı Sabancı, kardeşleri Hakan ve Kerim ile Siyahbeyaz Gayrimenkul, Gıda, Teknoloji ve Turizm Yatırımları adlı bir şirket kurdu. Ömer Sabancı'nın patronu olduğu Densa Holding'in yönetim kurulunda bulunan 27 yaşındaki Hacı Sabancı ilk şirketi ile Densa'nm girmediği küçük alanlara yatırım yapmayı planlıyor. Koyu bir Beşiktaş taraftarı olan Hacı Sabancı, bu nedenle şirketin adını Siyahbeyaz olarak koyduklarını söyledi.

ÖNCELİK GAYRİMENKUL SEKTÖRÜNDE OLACAK

Gelecek vaat eden sektörlere yönelik ufak yatırımlar yapıp bunları geliştireceklerini belirten Sabancı, ilk etapta gayrimenkule yöneleceklerini ifade etti. Sabancı bina satın alıp uzun vadeli kiralama yoluna gideceklerini kaydetti. Sabancı, "Kardeşlerimle birlikte bu şirketi aklımızdakileri hayata geçirmek için kurduk. Densa Holding için küçük olan alanlara yatırım yapacağız. Bunları alıp büyütme yoluna gideceğiz. Kısa vadede bu gayrimenkule yönelik olacak. Alım satım gibi değil, edinilen gayrimenkulün daha uzun vadeli kiralaması faaliyetinde bulunacağız" diye konuştu. Bir proje için görüşmelerde bulunduklarını dile getiren Sabancı konuyla ilgili süreç devam ettiği için açıklama yapamayacağını söyledi.

YEME-IÇME SEKTÖRÜNÜ DE RADARA ALDI

Hacı Sabancı'nın yönetim kurulu başkanı olduğu Siyahbeyaz şirketinde, Densa Holding'in CFO'su Cüneyt İlçöl de başkan yardımcısı görevinde bulunuyor. Siyahbeyaz şirketinde sadece gayrimenkulün bulunmayacağını belirten Hacı Sabancı, Türkiye'de son dönemde çok popüler olan yeme-içme sektörüne de girmeyi düşündüklerini söyledi. Hacı Sabancı, "Bunun yanı sıra teknoloji ve turizm alanlarında da yatırım kollayacağımız bir şirket olarak Siyahbeyaz' faaliyete geçirdik" diye konuştu. Hacı Sabancı, kardeşleri Hakan (23) ve Kerim'le (18) olan Beşiktaş formalı fotoğraflarını Instagram'da paylaşmıştı.

Emlakta yurtdışına da bakıyor Hacı Sabancı, Siyahbeyaz şirketi ile gayrimenkul sektöründe hızla büyüyen Türkiye'nin yanı sıra İspanya, İtalya ve Yunanistan gibi ülkeleri de gözlediklerini söyledi. Buralarda gayrimenkul değerlerinin ucuz olduğuna dikkat çeken Sabancı "Bu kapsamda gelen projelerle ilgileniyoruz" dedi.

Kaynak: Diyarbakır Söz