Bir yandan 'Hayat Mucizelere Gebe' dizisi, bir yandan da Oyunculuk eğitimi... İşte her yönüyle Survivor Yiğit Dikmen!

6 Aralık Pazar akşamı Kanal D ekranlarında yepyeni bir dizi startını alacak. “Hayat Mucizelere Gebe” isimli dizinin başrol oyunculuğunu da Survivor Yiğit Dikmen oynayacak. Oyuncu Hande Ataizi ile “Hayat Mucizelere Gebe” dizisinde başrolü paylaşacak olan Yiğit Dikmen'in bir hayli heyecanlı olduğu gözlendi

Bir yandan 'Hayat Mucizelere Gebe' dizisi, bir yandan da Oyunculuk eğitimi... İşte her yönüyle Survivor Yiğit Dikmen!

6 Aralık Pazar akşamı Kanal D ekranlarında yepyeni bir dizi startını alacak. “Hayat Mucizelere Gebe”  isimli dizinin başrol oyunculuğunu da Survivor Yiğit Dikmen oynayacak. Oyuncu Hande Ataizi ile “Hayat Mucizelere Gebe” dizisinde başrolü paylaşacak olan Yiğit Dikmen'in bir hayli heyecanlı olduğu gözlendi

Hayat Mucizelere Gebe dizi konusu

Dizinin yapımcılığını Fatih Aksoy, yönetmenliğini ise Kerem Altuğ üstlendi. Dizinin senaryosunu ise Meryem Gür hazırlıyor.. “Hayat Mucizelere Gebe” ‘ de İnci karakterinin tek istediği şey öğretmenlik atamasını almak ve sevdiği adam ile evlenmek. Ancak incinin tıbbi bir kaza geçirmesi üzerine hayatı altüst oluyor.. Dizide inci karakteri rutin bir kontrol için jinekolog tarafından muayene edilirken yanlışlıkla suni döllenme yolu ile hamile kalır. Üstelik numuneler çalıştığı otelin sahibi Engin Akarcalı’ ya aittir. Kanser tedavisi görmüş olan genç Akarcalı’ nın baba olmak için son şansıdır. İnci kadar annesi Süheyla, anneannesi Esma, evlenmek üzere olduğu komiser Serhat için de şok edici bir durumdur. Zamanla hayatın mucizeler getirdiğini ve bu mucizelere karşı koyamayacağını anlayacak olan İnci, hem kendisi için hemde bebek için doğru kararı vermeye çabalayacak.

Uzun zamandır dizi için hazırlıkları sürdüren ekip son derece heyecanlı. Detayları, yıldızı “Survivor” yarışmasıyla parlayan ve şimdi “Hayat Mucizelere Gebe”nin Engin’ine hayat veren Yiğit Dikmen’den aldık.

*Sizi “Survivor”la tanıdık, o yarışmaya katılmaya nasıl karar vermiştiniz? Ve yarışma günlerini şimdi nasıl anıyorsunuz?

- “Survivor” hayatımın dönüm noktalarından biri aslında... Hep sporun içinde biri olarak, beyaz yakalı olma fikri beni çok sıkmıştı. Ben de hayatımın akışını değiştirmek adına “Survivor”a katılmaya karar verdim. Hedefim yarışmayı kazanıp crossfit salonu açmaktı. Yarışmanın finali hayalimdeki gibi olmadı belki ama çok önemli şeyler öğrendim, yaşadığım hayatın hem ne kadar değerli hem de ne kadar değersiz olduğunu gördüm. İnsan, hayatında her anın kıymetini bilmeli, boşa zaman geçirmemeli, bunu öğrendim. Hepsinden önemlisi, sevdiklerine sevgisini göstermeyi başarabilen bir adam oldum sanırım.

*Yarışmadan hemen sonra gelen oyunculuk teklifi sizi tedirgin etti mi?

- Hayır... Çünkü yarışmadan hemen sonra gelen teklifleri kabul etmedim, güzel bir hazırlık süreci geçirdim. Zaten kendimi hazır hissetmesem yine “evet” demezdim.

OYUNCULUK EĞİTİMİ DEVAM EDECEK

*Hazırlık süreci derken... Oyunculuk eğitimi mi aldınız?

- Yaklaşık 1 senedir oyunculuk eğitimi alıyorum ve almaya da devam edeceğim.

*“Hayat Mucizelere Gebe” projesini kabul etmenizde neler etkili oldu?

- Hikaye ve karakter çok hoşuma gitti açıkçası. Çok eğlenceli, sıcak bir hikaye... Ayrıca hem kendi içinde hem de etrafıyla yaşadığı çatışmalar sebebiyle, Engin’i oynamanın çok keyifli olacağını düşündüm.

Yiğit Dikmen kimdir?

1987 yılındaİstanbul‘da doğmuştur. Uzun yıllar amatör kümede futbol oynayan Yiğit Dikmen, 2011 yılından beri de “Crossfit” ile uğraşmaktadır. Türkiye’nin ilk Crossfit’cilerinden olup yakın zamanda antrenörlük yapmaya başlayacaktır.

Haliç Üniversitesinde konservatuar öğrencisi olan kardeşi Yağızkan Dikmen, “Güzel Günler Göreceğiz” sinema filminde ve “Ağır Roman Yeni Dünya”ile “Cinayet” dizisinde oynamıştır.

2014 yılının Mart ayında başlayan, Acun Ilıcalı‘nın hazırlayıp sunduğu Survivor yarışmasında Yiğit Dikmen de “gönüllüler” takımında yarışıyor.

2014 yılında Survivor yarışmasında Ünlüler takımında; Oyuncu Tolga Karel, Futbolcu Ahmet Dursun, Voleybolcu Duygu Bal, Atlet Merve Aydın, Oyuncu İsmail Baki Tuncer,oyuncu Eda Özerkan, ŞarkıcıGökhan Keser, Futbolcu Serenay Aktaş var.

Kaynak: Diyarbakır Söz