Herkesin gönlünde taht kuran PSY; yeni şarkısına Türk Bayrağı ile klip çekti

Youtube' den yayınladığı Gangnam Style şarkısı ile tüm dünyaya şarkıları ile hükmetmeye başlayan PSY, yeni klibini 'Daddy' parçasına çekti. Yayınlandığı ilk gün tüm dünyanın alkışını alan PSY 'Daddy' klibinde incecik bir Türk Bayrağı ayrıntısı da gururumuzu kabarttı

Herkesin gönlünde taht kuran PSY; yeni şarkısına Türk Bayrağı ile klip çekti

Youtube' den yayınladığı Gangnam Style şarkısı ile tüm dünyaya şarkıları ile hükmetmeye başlayan PSY, yeni klibini  'Daddy' parçasına çekti. Yayınlandığı ilk gün tüm dünyanın alkışını alan PSY 'Daddy' klibinde incecik bir Türk Bayrağı ayrıntısı da gururumuzu kabarttı

Gangnam Style şarkısı ve bu şarkının klibi ile rekor üstüne rekor kıran Koreli şarkıcı PSY, yeni şarkısı Daddy’nin klibini 30 Kasım günü Youtube’da paylaştı. Gangnam Style şarkısının resmi videosu Youtube’da 2.4 milyar kez izlendi. Bu sayı Youtube’da en çok izlenen video unvanını PSY'e kazandırdı, hala bu rekor kırılamadı. Akıllara gelen soru PSY kendi rekorunu kırabilecek mi?

30 Kasım günü yayımlanan 'Daddy'  klibi 3 gün içinde 12 milyondan fazla izlendi.

Ünlü şarkıcı son klibi Daddy’de birden fazla karaktere bürünüyor. İlginç görüntülerle keyifli zaman geçirebileceğiniz Daddy klibi Türkiye’de de ulusal kanalların haber programlarında yer buldu.

Klipte kılıktan kılığa giren PSY bir sahnede de Güney Kore'de bütün ülke bayraklarının bulunduğu bir yoldan geçiyor, yolun üstünde görünen bayraklar arasında Türk bayrağı da görülüyor.

ÜNLÜ REKORTMEN PSY KİMDİR?

Park Jae-Sang 31 Aralık 1977 dünyaya geldi. 15 Temmuz 2012'de yayınlanan hareketli şarkısı Gangnam Style ile iTunes'da 31 ülkenin ilk sırasına yerleşti. Gangnam Style şarkısı Youtube'ta, 20 Eylül 2012'de en fazla dinlenilen ve paylaşılan video olarak Guinness Rekorlar Kitabına girdi.

Gangnam Style adlı şarkısı 21 Aralık 2012 itibari ile 1 milyardan fazla tıklanma ile Youtube'da en çok izlenen video olmaya devam ediyor.21 Aralık tarihinde Youtube'da 1 milyar izlenmeyi geçen ilk video olmuştur.

Video MTV Avrupa Müzik Ödülleri 2012'de (Mtv EMA) En iyi video dalında ödül kazandı.

Kaynak: Diyarbakır Söz