Görüş Bildir

Hey Maşallah! Kimse bu kadar yiyemez

Bülent Hanıma maşallah, hakikaten kimse bu kadarını bir oturuşta yiyemez. Doğrusu Bülent Ersoy'un iştahı kıskandırır insanı. Bakın, Bülent Ersoy kahvaltıda neler yiyor neler.

Hey Maşallah! Kimse bu kadar yiyemez

RECEP KAYA

Magazin gündeminde açık sözlülüğü ve yedikleriyle sık sık birinci sırada olan Bülent Ersoy Hanımefendi, yine magazin âleminin birinci sırasında. Bülent Ersoy nasıl içer, nasıl yer diye merak edenlerin merakı gitti. Bakınız, Bülent Ersoy çay ve ayranı nasıl beraber içebiliyor.

BÖYLE OLUR DİVA'NIN KAHVALTISI

Gazete manşetlerinin süsü, magazin âleminin aranan ismi Diva Bülent Ersoy, yediği kahvaltı ile yine insanların şoke etmeyi başardı. Bravo vallahi!

Kahvaltı menüsünde neler mi var; Börek, köfte, pastırma, helva, çay ve ayran. Evet, evet yanlış okumadınız Bülent Hanım çay ve ayranı birlikte içebiliyor.

YEDİ YEDİ DOYMADI!                                         

Bülent Ersoy yatağındaki kahvaltı menüsüyle yine görenleri şoke etti. Çünkü eskiden normal insanlar gibi o da çay peynir ekmek yerdi. Ama şimdi öyle mi? Bülent Hanım sabah kahvaltıda nasıl oluyorsa, börek pastırma, helva, köfte, çay ve ayran birlikte yiyor. Yedi yedi doymadı, kahvaltısını helvayla tamamladı. Pes doğrusu!

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi