Hülya Avşar'dan Pamir Pekin'e: Tam tipimsin

Hülya Avşar’ın kendi adıyla TV8’de yayınlanan programına bu hafta yakışıklı oyuncu Pamir Pekin’i ağırladı.

Hülya Avşar'dan Pamir Pekin'e: Tam tipimsin

Güzel yıldız Hülya Avşar daha önce de Pamir Pekin’le klip çekmişti. Avşar yakışıklı oyuncuya iltifatları peşpeşe sıraladıktan sonra “yemin ediyorum tam tipimsin” diyerek adeta aşk ilan etti.

Hülya Avşar’ın iltifatlarına ve aşk dolu sözlerinden cesaret alan Pekin, “Bu akşam ne yapıyorsun?” diye sorunca stüdyodakiler kahkahaya boğuldu.

Avşar, 'A Benim Akılsızım' şarkısının klibinde beraber oynadığı Pekin'le 29 yıl aradan sonra ilk kez kamera önünde öpüşmüştü.

PAMİR PEKİN KİMDİR? 

İstanbullu olan ünlü oyuncu Pamir Pekin, 31 Mayıs 1979 tarihinde dünyaya gelmiştir. 79 doğumlu olan genç ve yakışıklı oyuncu, günümüz yılına yani 2014'e göre 35 yaşındadır. Marmara Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Ekonometri Bölümü mezunu olan Pamir Pekin, ilk kez izleyicilerinin karşısına Nevzat Komiser dizisiyle çıkmıştır.

Bu dizinin ardından; Parmaklıklar Ardında, Kavak Yelleri, Vurgun, Havalimanı, Keskin Bıçak, Lale Devri, Tozlu Yollar, Güzel Çirkin, Günce, Muhteşem Yüzyıl gibi dizilerde de rol alan Pamir Pekin, şu sıralar Star TV ekranlarında yayınlanan Gönül İşleri dizisinde Komiser Kemal karakterini canlandırmaktadır. Ayrıca Hülya Avşar'ın klibinde oynayacağına dair magazinde haberler çıkmıştır.

Kaynak: Diyarbakır Söz