İlişki Durumu Karışık 17. bölüm (Can, Ayşegül’ü ikna edebilecek mi?)

Show Tv’de cumartesi akşamları ekranlara gelen romantik komedi dizisi İlişki Durumu Karışık’ın 17. Bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin yeni bölümünde Ayşegül’e aşık olan Can, bakalım ısrarında başarılı olabilecek mi?

İlişki Durumu Karışık 17. bölüm (Can, Ayşegül’ü ikna edebilecek mi?)

Show Tv’nin yaz sezonu olarak başlayan ancak konusu ve oyuncularıyla ilgi odağı haline gelen İlişki Durumu Karışık, yine dopdolu bir bölümle ekranlara gelecek.

7 Kasım Cumartesi günü 17. Bölümüyle ekranlara gelecek olan dizinin bu bölümünde Ayşegül’e gerçekten aşık olan Can, bakalım onu ikna edebilecek mi?

İLİŞKİ DURUMU : KARIŞIK 17. BÖLÜM ÖZETİ

Dizinin 17. bölümünde Can, Ayşegül’e evlenme teklifi etmiştir; ancak Ayşegül’ün bu teklifi kabul etmesi mümkün değildir! Ayşegül için savaşmakta kararlı olan Can kolları sıvar ve kendini eğlenceli bir maceranın içinde bulur! Ece, Efe’nin kendisini aldattığından şüphelenmektedir. Efe’nin tavırlarından işkillenen Ece, Efe’yi takip edip şüphelerine son vermek ister. Ece şüphelerinde haklı mıdır yoksa her şey büyük bir yanlış anlamadan mı ibarettir. Elif, Ayşegül’ün dağ evinde olduğunu Mediha ve İsmail’e söyler. İsmail bu habere çok sevinir. Ayşegül ve Can’ın birleşeceğine inanır. Ayşegül’ü görmek için eve gider. Ancak İsmail’in görecekleri Can’ın tüm planını alt üst eder! Efe’ye göre Ayşegül, Can’ı tek bir şekilde affedecektir; Can’ın Ayşegül’ün kahramanı olması, kızın gözüne girmesi gerekmektedir. Can her şeyi göze alıp Ayşegül’ün kahramanı olmayı başarabilecek midir?

İLİŞKİ DURUMU KARIŞIK 17. BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

DİZİNİN 16. BÖLÜMÜNDE NE OLMUŞTU?

Ayşegül Can Tekin’den uzak durmak için elinden geleni yapsa da artık ona olan aşkını itiraf eden Can Tekin ise onunla yeniden barışmak için, kendini affettirebilmek için ilginç yollara başvurdu. Hatta öyle ki ayı kılığına bile girdi Can. Ancak ne yaparsa yapsın affetmeyen Ayşegül Can’ın evlenme teklifi etmesini bekliyordu.

CAN AYŞEGÜL’E EVLENME TEKLİF ETTİ!

Can Tekin yine yaptı yapacağını. Önce Elif’in gözleri önünde Ayşegül’ü şevkle dudaktan öpen Can daha sonra diz çöküp Ayşegül’e evlenme teklif etti ve İlişki Durumu Karışık 16. Bölüm orada son buldu.

Kaynak: Diyarbakır Söz